Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
bexinho23
őstag
Sziasztok!
A témákat telefonon készítitek, vagy megoldható ez PC-n emulált környezetben is?
-
bexinho23
őstag
Egy kérdésem lenne. LKWP-ben meg lehet azt oldani, hogy legyen réteg, ami mind a 4 oldalra fix, tehát ha görgetek, akkor látszik mindehol a battery + wifi ikonjaim, de emellett pl. az 1. és 2. oldalon különböző ikonjaim legyenek? (pl. 1. időjárás, 2. naptár)
LKWP fő szerkesztő oldalán van a jobb felső sarokban egy kis monitor ikon, ott lehet kiválasztani, hogy hány db legyen. De nem tudom használni.
-
-
bexinho23
őstag
Koszi. Sajnos meg elegge kezdetleges a "teremtmenyem". Szeretnem atalkitani a naptaresemenyt is,mind formailag, mind szerkezetileg. Illetve egy rss widget se lenne rossz a feedlybol kiemelt hirekkel.
Volt egy turn on pc gomb is az applista alatt. De azt kivettem, véletlen mindig rakattintottam, es a noti elindult
Kritikat szivesen fogadok, mert en sem erzem tokeletesnek a művemet. Csal tegnap 4-5 ora ismerkedes es maszatolas utan elfaradtam.
-
bexinho23
őstag
Az első oldal már végleges állapotban van
-
bexinho23
őstag
Sziasztok!
Szeretnék én is egyedi kinézetet varázsolni a telefonomnak. Több kérdésem is lenne, amiben remélem tudtok segíteni:
1. Zooper vagy KLWP?
2. Melyiknek van nagyobb felhasználóbázisa?
3. Ingyenes témákat, "elemeket" melyikhez találok könnyebben?
4. Melyikkel lehet a legsokoldalúbban, legegyszserűbben szép eredményt elérni? -
bexinho23
őstag
Sziasztok!
Nagyon jók a témát. Esetleg ezek elérhetők letölthető formában is?
Én is készítettem egy éve KLWP témát, amit időközben itt-ott alakítgattam. A kamera feletti háromszög grafikával hívható elő az alkalmazás nevek, az időjárásra nyomva ugrik elő a heti előrejelzés. Sok gesztus van még a Nova által beállítva, így különböző cselekvésekkel különféle dolgokat lehet elvégezni.
-
bexinho23
őstag
válasz Gara68 #30623 üzenetére
Értem. Kár Pedig nagyon jók a témáid.
(#30585) kakukkmarci korábbi posztja megihletett, így gyorsan elkészítettem a sajátomat. Az alsó gombra nyomva előjön a menüs oldal. A főoldalon óra ébresztőhöz, dátum naptárhoz, hőmérséklet időjáráshoz van társítva. Ha a menün bármire nyomunk, akkor a program elindítása utáni kilépéskor a főoldal jelenik meg. Menüs oldalon az adatforgalomra kattintva a datally ugrik be.
Édesapámnak is nagyon megtetszettek ezek az egyéni témák. Tegnap meg is vetettem vele a KLWP-t, hogy amit elkészítek neki, be tudja magának állítani. Próbálok majd valamit kitalálni az amoled kijelzős telefonjára. Amire gondoltam:
- űr jellegű (fekete, fehér, sötétkék, piros színvariációs) háttér
- zenelejátszó felület megjelenés a képernyőbe illeszkedve (borítókép ízléses megjelenítéssel)
- 1-2 alapinfó megjelenítése kreatívan (akku állapot, idő, dátum, esetleg wifi/mobilnet megjelenítés)Nézelődök a fórumban, hátha megihlet a bejegyzések között valamelyik téma
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Asztrofotózás
- Milyen notebookot vegyek?
- Napelem
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Politika
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest