Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
errrtu
aktív tag
válasz Oldman2 #9351 üzenetére
Aham. Nem, nem érhető el a szóban forgó értesítés widget az UCCW Skintől függetlenül. Mivel a probléma maga az uccw értesítési szolgáltatásának a beállítása. Na...
Egyébként biztos van egy csomó olyan alkalmazás akár widgettel megspékelve ami mutatja a kívánt értesítéseket. Az alkalmazásos topikban kapásból mondanak neked egy csomót.
qamu74: nem használom de úgy olvastam (ne kérdezd hol?) hogy az uccw jelenleg nem támogatja a magyar városok időjáráskijelzését de valaki hozzáértő biztos kijavít ha mégis tévednék
[ Szerkesztve ]
OnePlus3
-
Arween
senior tag
melyik mappába kell bemásolnom az .uzip fájlokat,hogy mikor megnyitom az uccw-t lássam is hogy néz ki az adott uzip fájl ne csak a neve alapján keljen választanom?
-
qamu74
őstag
-
Tomate
veterán
válasz bubus66 #9362 üzenetére
Felraktam a telefonomra a 4.1.2 CM 10-es JB-t és feltetnnék egy kérdést, hátha tudtok segíteni, mert itt elég sokan moddoljátok a rendszert.
iPhonom volt ezelőtt és mikor jött egy értesítés (SMS, hívás, mail, facebook, stb) A kijelző felvillant és megjelent, hogy mi is történt a zárolt képernyőn. Az értesítési rendszer tetszett rendkívül az iOS-be, de meguntam ezért váltottam vissza androidra. Van valami módszer amivel meg tudnám ezt oldani Androidon is? Jön egy üzenet, a kijelző felvillan és látom mi történt. Ehelyett most csippan egyet, fel kell oldanom, le kell húznom az értesítési sávot és csak utána derül ki mi is jött.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Bavid
senior tag
-
mondomén
őstag
Háát, ez ilyen vegyes vágott. Alapvetően Cold Fusion HD, de van hozzá psd, szóval PSeztem kicsit... Vettem egy-kettőt suve hd-ből, jaku-ból és van amit teljesen én csináltam . A linken megtalálod a psd-t, onnantól meg csak annyi, hogy belehúzgálsz neked tetsző ikonokat más csomagokból.
-
Adamis
őstag
válasz littlemamba #9369 üzenetére
Szép!
Launcher? Mert ha Nova/Apex, akkor még esetleg azt tudod beállítani, hogy gesztussal eltünteted a statusbart... Na akkor még szebb lenne... -
wayne1
senior tag
Hali
Mi annak a proginak a neve amivel a netet és a hívás időt méred? -
bubus66
nagyúr
Nekem a LG-nél Ha üzenet érkezik üzenet ikon a záró képernyőn jelzi, ha azzal oldom fel, akkor mindjárt belép, az üzenetekbe és lehet olvasni.
A CM10-nél nekem se jelezte, külön. Csak úgy ahogy te leírtad.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
qamu74
őstag
jóóóó
-
qamu74
őstag
tudja valaki,hogy a CM10-ben a gyári lock-ot (screent)hogy lövöm ki?
-
Viper26
nagyúr
-
Askformore
senior tag
Minimal és színes keveréke lett Gondolom már sok hasonló volt, de gondoltam én is feltöltök egyet.
Időjárás: minimalistic text
Óra: Simi Clock
Zene widget: Power toggles
Névnap widget: Névnap néven fut Playen
Launcher: Nova
Ikonok: Metroid[ Szerkesztve ]
-
Nocsesz1
senior tag
Lenne egy kérdésem. A Nova-ban be lehet állítani hogy az alsó Dock ikon alatt a program neve is szerepeljen?
HAJRÁ VIDI !!
-
bubus66
nagyúr
(#9372) wayne1
Vagy ezt is használhatod. Traffic Counter
(#9374) Agyzuzo
Bocs nem vettem észre, hogy válaszoltál, már.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
qamu74
őstag
Mai egy kicsit gyengécske új rom telepítés után...
15 -
Tomate
veterán
Miért villan fel random a gyári zárolt képernyő a widget lockeres képrnyőm előtt? Az elhúzó sáv amivel feloldom az is vibrálva tölt be. Nincs valami megoldás ezekellen a bugok ellen?
-
qamu74
őstag
Nem volt semmi a tvben, így....
16 -
darvinya
titán
Sajna kezd ellaposodni.
Itt már nem a funkciónalitás a fő szempont, csak a csicsa.És ez számomra ronda.
Ez nem Barbie baba, hanem egy telefon aminek kiszolgálnia kell minnél gyorsabban.
De ez csak engem zavar, így ez szubjektív vélemény.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Z0C!
őstag
válasz darvinya #9395 üzenetére
szerintem nem a csicsa a fő erény.
szeretem a minimal stílust. így 3 képernyőt használok1 képernyő: Zene
2.képernyő: óra
3.képernyő RSS feedés kb ennyi..kapcsolgatók meg ilyenek nem kell nekem..
és szeretem ha félcsupasz avagy csupasz csaj vagy egy BMW a hátterem----- www.zoci.gumroad.com -----
-
darvinya
titán
. prototípus
Csicsa vagy funkciónalitás?
Vagy inkább így?
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
qamu74
őstag
válasz darvinya #9398 üzenetére
Igazad van ez egy telefon, de lehet a kinézetén változtatni,hogy ne az egyhangúságban vesszen el.
Én szeretem változtatni a kinézetét és én is csak három képernyőt használok.
1-home idő telefonfunkciók s egyéb információk(aksi,proci,idő)
2-zene(poweramp)
3-reader(hírek,stb)minimal reader pro
Ezeket használom csak!darvinya: ez is egy stílus , de én az ikonok feliratát eltüntetném...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple notebookok
- Azt várják Trumptól, hogy leállítja a Google feldarabolását
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen monitort vegyek?
- Külpolitika
- Politika
- Villanyszerelés
- OLED TV topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- PlayStation 5