Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wajk
addikt
válasz szezso15 #1752 üzenetére
ez a lényeg
umek7: szerintem az a Minimalistic Text
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
VD
őstag
Semmi extra, csak hogy ne laposodjon a topik.
Jelenleg:
-
Ra's al Ghul
senior tag
A SPB mobile shell -hez kell valami launcher vagy ez maga egy launcher?
Theatricality and deception are powerful agents to the uninitiated.
-
Jadro
veterán
-
Ra's al Ghul
senior tag
Szerintetek melyik launcher a testre szabhatóbb: SPB Shell 3D vagy LauncherPro?
Theatricality and deception are powerful agents to the uninitiated.
-
VD
őstag
válasz Ra's al Ghul #1759 üzenetére
Launcher Pro.
Ezt az SPB Shell-t már rég el kéne felejteni. 3-4 éve windows 6.1 alatt még jópofa volt, de ma már felejthető. -
Z0C!
őstag
válasz Ra's al Ghul #1759 üzenetére
Launcher Pro Plus
bár a plus csak a widgetekkel tud tübbet
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
szezso15
addikt
Csak hogy ne égjen ki a szemetek
ZTE Blade
*Hajrá Loki!* i15+
-
VD
őstag
válasz babosmiki #1763 üzenetére
Próbáltam. Nem az a tizenéves vérpistike vagyok aki wikipédia és youtube videók alapján formál véleményt mindenről.
Régen használtam, így kíváncsi voltam mit tud az új? Sajnos csalódnom kellett, semmit nem változott a korábbihoz képest. Csak most már van winmo és symbian mellet andoridra is. Anno nem volt minden bokorban használható és jó home replacement. Így üdítő volt a gyári winmo-hoz képest. (Gondolom az, hogy E-TEN nem sokat mond.)Csak azóta eltelt 3-4 év. Annak aki az elmúlt egy-másfél évben kezdte az okostelefon/PDA használatát, lehet újdonság.
Ettől függetlenül akinek tetszik használja. De egy Launcher Pro-hoz vagy ADW-hez vagy egy GO-hoz képest elég korlátolt cucc.[ Szerkesztve ]
-
Z0C!
őstag
valljuk be ez az SPB nem 1 nagy szám.
erőforrás zabáló, testreszabhatatlan valami.
egy LP vagy egy ADW de akár bármelyik másik Launcher mérföldekkel jobb.
könnyen tesztreszabható, átlátható...
a túlzott információ megemészti a telefon akksiját...
de aki mindezek mellett mobilnet nélkül használja..háááth----- www.zoci.gumroad.com -----
-
llaszlo
veterán
Én több mindent módosítottam korábban az apk-kban. Hátteret ikonokat stb és működtek. Azt amit leírtál annak működni-e kellene. Nem kell kibontani a fájlt és szignózni sem csak le kell cserélni az adott ikont.
Igaz én muCommander-t használok, de az elv ugyanaz.[ Szerkesztve ]
-
Skillet
addikt
szia. jól néz ki nagyon. engem 2 dolog érdekelne. az egyik, hogy ezt a névnap cuccot hogyan tudnám én is beszerezni?
a másik meg, (amit ugyan nem látok nálad) hogy segítséget kérnék, hogyan tudnék a gyári akkukijelzés helyére egy százalékos akármit tenni? milyen lehetőségek vannak?
előre is nagyon köszönöm a segítséget.
üdv mindenkinekMess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
babosmiki
addikt
"semmit nem változott a korábbihoz képest."
Hát akkor te tényleg nem próbáltad az új SPB-t....( vagy a régit )
Persze, hogy ismerem az ETEN-t én sem most kezdtem a PDA használatát,
ez volt az első már több mint öt éve: [link]
De hát igen, kinek a pap...."Galaxy Z Fold3" , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
pcy1990
csendes tag
Elkezdtem témát szerkeszteni..
minden megy mindent tudok signozni meg cserélni...de van ami kifog rajtam...
pl:.a .9.png fájl
ezt szeretném szerkeszteni:
com_android_systemui_statusbar_background.9 de signozásnál gond van...mivel tudnám ezt megoldani?? -
molinero
csendes tag
Nah végre elkészült az első változat :
LockscreenAmi kellett:
Go Launcher
Desktop Visualizer
circle battery Widget
Widget Locker
Agenda Widget
Glass Widget
Typo clock"Azt sem tudja sok droid, hol van az a Detroit"-Belga
-
|AP|
veterán
válasz Skillet #1774 üzenetére
A kör alakú akksis dolog a circle battery widget.
A névnapok pedig úgy működnek, hogy a google fiókodhoz tartozó naptáradban beállítod a magyar névnapok naptárat (Más naptárak-Hozzáadás) és ezek után a telefonon kiválasztod, hogy ezt is szinkronizálja. Ezután bármelyik naptár widget kiteszi (nálam smooth calendar) -
Skillet
addikt
-
vante
aktív tag
Beteszem ide is, hátha itt jobban tudják: Ide lehet írni valamit emlékeztetőt? Nem kellene bemenni a menübe, csak a bekapcsolás gombbal is egyszerűen láthatnám itt. Valaki?
-
Skillet
addikt
szia. na, hát először is nem néztem meg, hogy te írsz tehát nem tudtam hogy a kérdésemre az válaszolt akit kérdeztem. nem figyeltem oda, bocsi
és akkor a téma: smooth calendar. akkor mitől olyan átlátszó? és mitől ír ki 3 helyett 4 névnapot? :| meg ilyenek...
melyik verzió ez? és mit nem csinálok jól ha nekem nem jeleníti meg a névnapokat?
valamitől asszem eleve 2x van beállítva nekem a gmail-es fiókom vagy mi, mert ha mél jön, a telefonom is 2x jelez. vagy az csak azért mert két mél alkalmazás is fut? nem tudom melyik kettő az. normál androidos meg a htc-s lehet az? passz.
köszi a segítségetMess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
engine88
aktív tag
Tudnátok linkelni egy fasza wallpapers packot, amiben lehetőleg Droid figurák szerepelnek?
pl ilyenek: http://www.lookpictures.net/photos/registered_photos/4286-android-in-the-mist-wallpaper.jpg
-
|AP|
veterán
válasz Skillet #1780 üzenetére
megpróbálok válaszolni
-"akkor mitől olyan átlátszó?" beállítások - transparent background
-"és mitől ír ki 3 helyett 4 névnapot?" beállítások - number of items
-"melyik verzió ez?" fogalmam sincs, a legfrissebb
-"és mit nem csinálok jól ha nekem nem jeleníti meg a névnapokat?" beállítások - calendars: itt megjelenik a "magyar névnapok"? Ha nem akkor a gmailes naptáradban kell előbb beállítani.
-"meg ilyenek... " beállítások - meg ilyenek -
Skillet
addikt
összejött az átlátszóság, ahogy a 4 megjelenített elem is.
a calendars-ban ott van olyan opció hogy magyar névnapok. alatta meg, hogy magyar ünnepnapok. be van pipálva mindkettő. van itt még olyan is hogy pc sync és a gmailes mél címem. azok is be vannak pipálva. szóval összesen 4 pipa de névnapokat még mindig nem ír ki.
ja, és bár a widget átlátszó lett, de még mindig ott maradt a kis naptár kocka ikon. felül piros sávján, hogy MAY
alatta meg ugye, hogy 31
na, hát nekem ez se kellene
és a segítséget pedig kösziMess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Skillet
addikt
-
-
Skillet
addikt
Igen. Azon nem változtattam mostanság. És rom telepítés előtt működött. Az új romon kavarhattam valamit össze úgy gyanítom.
A rom : gs dtp v1.8a
Accounts & sync-ben background data és ActiveSync be vannak pipálva.
Alatta Exchange ActiveSync gmailes fiókommal belépve és mellette zöld szinkronizációs ikonnal. Alatta google a gmailes fiókommal belépve, zölden. News és stocks szürkén. Alatta weather zölden. Kb ennyi. Ennek így kell festenie? Vagy valami nem okés?
Az appok közötti gmail program jelzését kikapcsoltam mert a htc mail-lel együtt úgy már 2x volt jelzés ha üzenetem jött a gmailes fiókomra. ötlet hogy hol a bibi?Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
molinero
csendes tag
válasz caverinha #1792 üzenetére
Vagy azt tudom elképzelni hogy mikor frissíteni akarja magát nincs elérhető adatkapcsolat
vagy nem jól lett beírva a link, nekem mindegyiket kétszer kellett megcsinálni mert elsőre valamit összekutyult de elvileg ezt már javították benne."Azt sem tudja sok droid, hol van az a Detroit"-Belga
-
caverinha
aktív tag
válasz molinero #1793 üzenetére
Hát nekem sehogy nem akarja beadni. :S
pedig rendesen csatlakozik a wifihez és még a cím is pontos,hiszen böngészőből copy/pasteztam be és alap widgettel működik is az rss feed,csak ezzel nem,viszont nekem stílusban meg ez az átlátszóság kellene,esetleg nincs erre vmi más widget,ami kinézetre így adja az rss feed-et? -
CLAWz
tag
SziasztoK!
Menüben lecserélném az ikonokat. Nem csak az asztalon és a launcherpro dockban, ehhez szeretnék tanácsot kérni, mi a módja ennek? Lehetséges egyáltalán?
Előre is köszönöm!
Mer' nem ért meg senki, még nem vagy művész!
-
-
Balázs1621
senior tag
-
morfondőr
őstag
Üdv!
Mivel lehet ilyen widgeteket kitenni?
Úgy szeretném megoldani, hogy mappákba rendezem az appokat, és ilyen mozaikos elrendezésben raknám ki az asztalra a mappákat, majd azokra bökve megjelenne a tartalmuk.
Előre is köszi a tippeket!Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
5150head
senior tag
Néztem én is ezt a Desktop Visualizer-t, de az appokhoz nem lehet berakni folder-t? Vagy csak én bénázok? :S
Mert az tök jó lenne, h lenne egy olyan h "xy", arra rányomok, és azon belül feldob egy folder ablakot, amiben több app lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Android szakmai topik
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem