Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Internet fejlesztés országosan!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- DPD tapasztalatok
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
alikah88
tag
Sziasztok!
Nem akarok beleszólni a témába, csak megemlítem, hogy én is LauncherPro+-t használok nekem ez jön beGoogle Pixel 8 + Huawei Watch GT 2
-
porse
őstag
Össze ne vesszünk már kinek mi a jobb.
Én Go launchert használtam sokáig, de váltottam Launcherpro ra. Adw ex et kipróbáltam, de nem jött át, tudja a Launcherpro+ azt ami nekem kell, tehát nekem az a legjobb.
[ Szerkesztve ]
... szerintem.
-
Ace owner
addikt
Pro+-ban hogy lehet eltűntetni homescreenen az ikonok alól a neveket?
Amúgy senkinek sincs ötlete hogy miért nem jó a widgetlockerem?? Iphone lockert használom most, de elég bénán néz ki..Galaxy Fold 4
-
kiskaktusz
addikt
engem is érdekelne az ikon alól a rogramnév eltüntetése csak én ADW ex-et használok...
Ace owner: mi a baj a widgetlockerrel?
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
TayRol
nagyúr
válasz kiskaktusz #2956 üzenetére
fejbol meg nem mondom, de adw settings - uisettings - screen preferences - advanced - hide icon names.
de minden launcherben hide icon names vagy valami hasonlo alatt megtalalod ezt. jol el vannak dugva.
mod: vagy screen settings - icon labels. valami ilyesmi.
[ Szerkesztve ]
-
sssz
őstag
válasz kiskaktusz #2956 üzenetére
ADW EX-nél: UI beállítások-képernyő beállítások-lap alján a aHaladó beállítások- ikon cimkék elrejtése
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
kiskaktusz
addikt
TayRol, sssz Köszi szépen!
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
alikah88
tag
válasz Ace owner #2963 üzenetére
Próbáld meg, hogy nem tömörítve teszed be a themes mappába. Nekem úgy vannak és tökéletesen működik mind. A themes mappa helyét az előttem lévő kolléga már leírta, és oda tedd be a témák mappáit. Pl SimpleSense mappa, és azon belül vannak a slider_sense.png meg hasonló file-ok. Ha ígyse működik, akkor sajna nemtudok segíteni, nekem így működik az biztos
Google Pixel 8 + Huawei Watch GT 2
-
kiskaktusz
addikt
elrendeztem a dolgokat, úgyhogy most 1-max 2 hétig így marad
-
TayRol
nagyúr
válasz kiskaktusz #2969 üzenetére
jok ezek az ikonok. sajat vagy iconpakk?
-
kiskaktusz
addikt
-
TayRol
nagyúr
válasz kiskaktusz #2972 üzenetére
hm, koszi, nagyon kiraly!
csak kar hogy nem adw launcherem van...
[ Szerkesztve ]
-
T.Timi
csendes tag
Sziasztok! Felraktam a minimalistic text-et barcode fonttal. Az akksit jelzi ki, de valamiért két sorba, 50%-nál megtörik, és 60%-tól új sorba rakja, holott oldalra még egy csomó hely lenne. Valami tippetek van esetleg? Próbáltam mindenhogy állítgatni, de nem megy. Ha órára állítom, azt gond nélkül egy sorba rakja....Köszi előre is!
-
kiskaktusz
addikt
hali!
cyanogenROM van fent a telefonomon. a widetlocker-t feltelepítem 20-24 óráig bent is van, aztán a cyanogenROM saját zárképernyője lesz látható.. a widgetlocker fut továbbra is, de a belső locker valamiért felülkerekedik rajta... nem tudtok erre megoldást?
-
HollyBoni
veterán
Nem találok sehol normális dockot.. Már letöltöttem 1000+1 packot,de csak gagyik vannak benne.Valaki tudna segíteni,hol tudnék igényes dockokat találni?
-
HollyBoni
veterán
Recon666: Be tudnád linkelni azt a csúszkát ami ezen a képen van?NAGYON tetszik!
-
zool1
őstag
Üdv!
Akinek goweather van feltéve nézze már meg hogy frissít e?! Nekem csak wifin keresztül!!!!
-
kiskaktusz
addikt
az a durva, hogy fut a héttérben! legalább is a mini info alkalmazás ezt mutatja...
tehát nem zárja be! szerintem a cyanogen ROM lockscreenja akar mindképp elsőbbséget élvezni.. néztem beállítások, de nincs a cyanogen beállításoknál elsőbbség beállítás...
amennyiben átvált a widget locker a cyanogen screenlockra, a megnyitott widget locker csak fekete képernyőt mutat... semmi mást, akár percekig, vagy amíg meg nem unja az ember...
ha kernelnél jársz, már többet tudsz az androidról, mert ennyire nem vagyok benne, így elfogadok minden tanácsot
kernel: 2.6.29 SEMCUser@SEMCHost #1
ezt látom...
-
Z0C!
őstag
ezt a typo clockot belinkelhetnétek. persze csak ha a széles változatú
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
winfier
senior tag
válasz HollyBoni #2989 üzenetére
Itt a dock: LINK
A csúszkát pedig úgy kell beizzítani, hogy az egész zipet (nem csomagolod ki) bemásolod a sd kártyán a "sdcard/data/com.teslacoilsw.widgetlocker/themes" ide rakjad a zipet. Utána widgetlockerben "hozzáad->Egyéni csúszka" és itt kiválasztod
Ennyi lenne.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy erős motort, akassz rá négy kereket, és te győzöl!" - Régi szép idők
-
sunahunter
senior tag
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest