Hirdetés
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az én C725-ömön az alap szoftver van fent, az elég vacak. Plusz, kínai TV-t nemigen dugnék netre sem, de ez is egyéni preferencia. Állandóra legalábbis semmiképp. Frissíteni megint nem akarom, olvasgatva az itteni, ezzel kapcsolatos folyamatos problémákat, maradok annál, hogy kijelzőnek használom. Arra tökéletes, vagy majdnem tökéletes, de ár értékben biztosan verhetetlen.
Nekem egy sima 4K van, még csak nem is a Max, de megette reggelire a beépített lejátszót. Meg a Kodi sem ment fel rá rendesen, vagy volt valami nyűgöm vele, már nem emlékszem pontosan.
Lényeg, a Firestick már előbb megvolt, visszatettem, és élveztem a képminőséget.
Próbáld ki, ha neked bejön, akkor használd azt. Én is azzal kezdtem, bár mondom, nekem még Android rendszer van rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Micro Four Thirds
- Hardcore café
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- 3D nyomtatás
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- Új Bontatlan dobozos Horizon 4K Qled 139cm 55" Tv Wi-Fi,Netflix,Youtube, HDR stb
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- SAMSUNG QE82Q800T 207CM 8K QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor