Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
t_a_m_a_s
addikt
Hú, ez így nem egyszerű...
Scott Kelby könyveit mindenki ajánlja, nagyon egyedi stílusban tanít fotózni. Internetes oldalból és szakirodalomból meg ezer van, valamit mindegyikből lehet tanulni. A Digitális Fotó Magazinban pl van tanulós rovat, kezdő és haladó szinten is, én ezeket olvasgatom. Én, ha egyszer rászánnám magam, biztosan bevállalnék valami alapfokú tanfolyást, kerül amibe kerül, addig meg igyekszem minél több képet nézegetni, elemezni, próbálom megjegyezni a nekem tetsző kompozíciókat. Most a valamelyik topikban Fejo által linkelt 1x.com a favorit, főleg az építészet része.
Szerintem ha az alap kompozíciós szabályokat elsajátítod, valamint tisztába kerülsz az alapvető technikai dolgokkal, onnantól már csak a gyakorláson és a tehetségeden múlik minden. Ha valakinek nincs meg a látásmódjában az a kis plusz, sosem lesz igazán jó fotós, hiába veszi körül magát szakkönyvvel, csúcstechnikával.
Holnap majd jól beletépünk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest