Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Tegnap hajnalban elmentünk szerelmemmel az ósenbe. Vásároltunk is de semmi extra nincs abban az áruházban inkább csak hogy kettesben legyünk kicsit. Megtankoltuk Szemit is. Gondoltam kipróbálom az előző tankolásnál hogy nem a hatósági áras gázolajat tankolom bele hanem a prémiumot. 4,83L-re jött ki a fogyasztás mindennapi állófűtéssel együtt. Eddig a minimum 4,91 volt. Akkor még 540-ért adták literjét de már 600/liter. Ugyan megtankoltam most is a drágával hogy megnézzem esik e még lejjebb a fogyasztás de már ez sem rentábilis a fixált üzemanyagárhoz képest. Az egy más kérdés ha Röszivel járnék még akkor ez min. 30%-al több fogyasztás lenne.
Hazaérve karbantartó nap volt. Szemiben pollenszűrő csere- [kép] Amilyen nehéz volt szétszedni azt mutatja hogy elég régen volt cserélve.
Délután szétszedtem a megfáradt ütvecsavarozómat és azt is megjavítottam. előtte- [kép]
utána- [kép]
Estére még maradt egy kis mosógépszerelés mert nem volt hajlandó kinyílni az ajtaja. Szerencsére ezek a régi vasak még egyszerűek mint a faék. Egy kis vízkőoldó és máris minden rendben van.
Ma egyedül megyek misére és apámhoz. Dumálunk egyet az öreggel és hazafelé lehet bemegyek a médiába egy keskeny kefés fejért a porszívóra hogy ki tudjuk rendesen takarítani az autókat.
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
- Külpolitika
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- AliExpress tapasztalatok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jelszókezelők
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128 GB Space Black, Független! Mint egy új! 88% Akku!
- iPhone SE 2020 Product Red, Független, 64 GB, 100%-os Akkuval!
- P1 Gen3 27% 15.6" FHD IPS i7-10750H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GAMER ÉS TERVEZŐ PC - I7 13700K / RTX 3080 XTREME 10GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD / VÍZHŰTÉS
- Nespresso Vertuo Next Deluxe Sötét Króm színben eladó. + kiegészítők + kapszulák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest