Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Tegnap esőben indultam dolgozni de mire odaértem elállt. Persze full vizes minden és idő kell hogy kiszáradjon. Szerencsére többnyire a födémen egerésztem. Sikerült felállítanom a székállást és a taréjszelement. Mindent szinteztem hogy a számolt méretek működjenek. Nem is tudom mi lenne velem ha nem lenne ez a trigonometriai kalkulátor. Mehetnék vissza az alapokhoz tng. ctng. ami rengeteg időt venne el. Persze izgulok hogy ha rászabok egy pár szarufát hogy minden stimmel e. De azért általában szokott. Készítettem pár képet de nem lettek a legjobbak. [kép] Ismét egy hiányzó terasz amit majd ideiglenesen meg kell oldanom mert természetesen a tetőszerkezet kifut rá. Elképesztő hogy ezt egyáltalán nem veszik figyelembe a kőművesek.
Ma bedobálom az egész pár szarufákat és amennyi élszarufát csak tudok beteszek. Jó lesz birkózni a 8 méteres fákkal. Ilyenkor azért eszembe jut mi a fenéért csinálom egyedül. Tegnap is mire a széket összeraktam teleszaladt a naci.
Boldinak nem adtak újabb gyógyszert. Kataflam cseppet lehet neki adni hátha jobban lesz tőle.
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest