Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
South Velen
addikt
válasz concret_hp #10 üzenetére
Mint ahogy Balázs egyéb műsorai is azok
safe kéc átverés[ Szerkesztve ]
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz concret_hp #10 üzenetére
szanalmas.hu
Hiába fele kamu, amikro a gyerekek délután hazaérve a suliból ebbe a szennybe másznak bele, és mivel a szülők nincsenek jelen, elhiszik, hogy ez a realitás. Aszülőknek meg lövésük sincsen, hogy a gyerek milyen világképet integrál magába a tévén keresztül. Szerintem agyrohasztó az egész, de ezen nem morgok már többet, hanem mentem, ami menthető.
Miért, Anettka a Bp TV-ben jobb volt anno? És nézzétek meg, űrhajós lett belőle!
"Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."
-
Eastman
addikt
válasz concret_hp #17 üzenetére
Anettka egész nap volt. ...már felnőtt rajta egy generáció...
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
KMan
őstag
válasz concret_hp #25 üzenetére
nezd inkabb ezt a tv paprikan
[ Szerkesztve ]
Csak a balekok alszanak [SAS]
-
KMan
őstag
-
R
senior tag
válasz concret_hp #39 üzenetére
én sem
-
bandus
veterán
válasz concret_hp #62 üzenetére
ha meg nem haragszol, de most nekem ez ugrott be
nemtudom, hogy tényleg egyetemista-e szegény, de azért ez elég meredek. már ha nem fake a video.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
bandus
veterán
válasz concret_hp #64 üzenetére
egyszer hozzádérhetek majd?
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Gambit
őstag
válasz concret_hp #64 üzenetére
Nekem osztálytársam volt általánosban. De aztán kivágták. Tudnék róla pár story-t mesélni.
Szerk: Amúgy itt a ph!-n is feltűnt egy időben, mivel lett egy topikja. Ő az, aki a csodaszappanos történetet írta. (Ha rémlik még valakinek a régiek közül.)
[ Szerkesztve ]
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz concret_hp #82 üzenetére
Szintiboyról vannak nagyon exkluziv anyagai lakótársamnak. Tényleg frankón koncertezik a "táncosnőjével" együtt
Úgy történt, hogy lakótársamék nyaralójában valami hepaj volt, és egyik ittas cimborája kitalálta, hogy elhivja szintiboyt (namost azt meg ne kérdezzétek, honnan tudta bármi elérhetőségét is). El is jött az állattya Holnap jövök a képekkel"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
trassher
addikt
válasz concret_hp #82 üzenetére
Szintiboy tényleg jár koncertezni, tavaly nyáron felénk is járt. "Sajnos" lemaradtam róla
Na de lássuk a mestert:
Vonaton
SzerelmesRedmi Note 7
-
Jofi81
őstag
válasz concret_hp #120 üzenetére
Nekem meg a "hulye kocsog", meg a "kokemeny"...
-
vin_diesel
csendes tag
válasz concret_hp #224 üzenetére
Hát szted mien meló az ahol ekkora lízingre vállalkozik vki?
Mer melóval már ha egyáltalán lehetséges csak lízingre lehet ien verdát szerválni.
Akármien jól fizet. És nem látok sárga rendszámalapot, úhogy senki ne mondja, hogy taxisofőrök!Hogy a Jóisten pofozza rád a temetőajtót!
-
Magnum_
nagyúr
válasz concret_hp #514 üzenetére
mellesleg szavazóképes mondjuk ugy hogy választójoga van
I humbly and respectfully decline™
-
adalbert1
veterán
válasz concret_hp #514 üzenetére
Uhhh, belehallgattam én is, hát nem semmi, bírtam vagy 1 percig ezt a sötétséget ami sugárzik belőle...
Azért a hitelező cég is kedves, minimum 1 milla, ingatlanfedezettel, szabad felhasználásra... A sok hozzá nem értő meg felveszi, utána csodálkozik majd, mikor nem lesz hol laknia, vagy sorban veheti fel a hiteleket hogy fizetni tudja...Gambit : talán az sg-n elférne, de lehet hogy még ott is túl magas számára a színvonal...
-
VinoRosso
veterán
válasz concret_hp #877 üzenetére
nem tudom hogy ki de valaki egyszer azt mondta, hogy az őrület a magas fokú intelligencia egy formája...vagy valami ilyesmi
-
runner 125
nagyúr
válasz concret_hp #2116 üzenetére
Krva jól tette!
Bírom a csókát..egyébként most már h h nincs Showder club?"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
buherton
őstag
válasz concret_hp #2116 üzenetére
Ez hatalmas!!!!!!! Ennyire megszívatni a népet...
Sztem a Showder klub téli szünetel
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
Aktív témák
Hirdetés
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs