Hirdetés
Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
Fuu srácok,gondoltam kicsit én is utánanézek hasonló jellegű képeknek...
..lehet h nem kellett vna."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz Psytróger #1692 üzenetére
Rá...,én sem gondoltam komolyan..
..ez a videjjjó - no comment
Egyébként az a rész amikor a Balázs show-ba volt ez a ksi tag..-nincs fent?
mod.: Nem is a videón röhögök nagyokat,hanem a kommeneteken ..vááááá[OFF]-"KILL KILL KILL"
-"büös kis cigány....akinek a FÜTYIs bőrszarját tuti Gino Papa vette aztán megvette a színpadot a lopott fémekből.... "
-"ráférne a világra már egy armageddon "
-"az apjának meg P.Ö.C.S a neve? "[/OFF]
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
-
runner 125
nagyúr
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
-
runner 125
nagyúr
válasz norbalia87 #1774 üzenetére
Pfff,remélem 2 komponensű volt
-
runner 125
nagyúr
válasz runner 125 #1785 üzenetére
Ha már itt tartunk..
Ez is vmi hatalmas"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz (Darkwood) #1799 üzenetére
ÚúúrIsten...csaknem 5percig küzd,pfff
-
runner 125
nagyúr
Azt hiszem EZ idevaló!
"Dörzsölt ember tudja, hogy ha eladásról van szó és valaki a különleges szót használja, akkor ott valami ordenáré lehúzás húzódik meg a háttérben. Legyen szó ingatlanról, vagy akár egy kibszott hűtőrácsból készült fotelről. Különleges, hát persze."
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
Noh igen
Szerencsétlen minden kopott/törött szarját egyedi bútordarabként árulja. Mi az ilyeneket 15-20éve egyszerűen kidobtuk.De ah látom vannak olyan gyökerek akik vásárolnak is tőle;
"A partner mindenkinek ajánlom! A termék állapotát a fotók alapján nem lehetett felmérni. A
valóságban a termék egy sor olyan hibája merült fel, amely meghiúsította a vásárlást! ""Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
Tor;
-
runner 125
nagyúr
Fu vazzeg,ezt én sem.
De simán kinézem h igazi..ebben a világban..
Hát viszont a tag sztem PS...kicsit testes az ilyen mozdulathoz
Viszont a gatyám már nekem is szakadt el hasonló mozdulatoktól.[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz norbalia87 #1848 üzenetére
lol
Nem is értem miért igazoltatták,a KRESZ nem írja elő h nem szabad fürdőkádas robival közlekedni."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
Szégyen..ezek a mai idősek.
-
runner 125
nagyúr
Ezt bizony én is tapasztaltam,pont most adtam fel egy aprót 82cm-es LCD ügyben,mert komolyan egyszerűen vicc árakon szeretnék eladni
Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Sigma 35mm f/1.2 DG DN Art (Leica L mount)
- Új Gamer PC Ryzen 7 5700X/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4 3200Mhz/750W 2-3 Év Gar
- DELL Latitude 5400 14" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- Brother HL-L6400DW duplex WiFi-s lézernyomtató 50lap/ perc!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest