Hirdetés

2024. július 1., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Szégyenfal (téma lezárva)

Hozzászólások

(#2981) fekeandras válasza qdak (#2980) üzenetére


fekeandras
őstag

Én eddig is megvédtem ami az enyém és ezután is meg fogom.Volt is bajom belőle már 2x is.De ezután sem fogom megválogatni a módszereimet.Eddig sem nagyon szaladtam a bíróságra ha valami gondom volt de, hogy ezután meg pláne nem fogok az tuti!
Inkább intézem a magam "egyszerű" módján. :U
A saját bőrömön tapasztaltam meg, hogy magyarországon igazságszolgáltatás gyakorlatilag nem létezik.Csak egy illúzió.Még mindíg a 60-70-80as években hozott törvények alapján ítélkeznek a mai napig.Az nem baj, hogy legkevesebb 1/4 évszázad eltelt azóta és a világ hatalmasat változott...Épp múlthéten ítéltek el szerzői jogsértésért amiért kiróttak rám 93k pénzbírságot.Egy olyan dologért amit nem is én követtem el! :(( :W Ugyanis az ügyvédem szerint feketén fehéren le van írva, hogy a bírtoklás nem bűntetendő, bizonyíték nincs, hogy én töltöttem volna le (mellesleg tényleg nem én voltam, még netem sem volt akkoriban így, hogy az anyám picsájába töltöttem volna le bármit is... mindegy) én elmondtam honnan vannak a lemezek de pont magasról leszarták az egészet.Nem mentek utána.Részemről ennyit a magyar igazságszolgáltatásról...Itt egy balek megvágjuk egy kis pénzbüntire aztán mehet isten hírével.Szánalmas az egész, egyszerű pénzbehajtás.Mindegy ki csak valaki fizessen...
"Az ítélet jogerős, fellebezésnek helye nincs." Erről ennyit. :(((

Ja még egy jó tanács (sosem lehet tudni...) ha bárkinek bármilyen peres ügye lesz valaha is, egy rámenős jó ügyvéd nélkül be ne tegye a lábát a bíróságra!

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Szégyenfal (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.