Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
regvoltrossz
aktív tag
válasz bitpork #8728 üzenetére
Kerestem képet, de az az igazság, hogy nem fotóztam a bicómat, csak használtam. Egy képet találtam róla, de az jó távoli, majd megpróbálom felnagyítani és kivágni.
Valami olyasmi mint ez: [link], csak bordó színben, de ugyanilyen kormánnyal (első fék nélkül), ugyanilyen lámpákkal, iszonyatosan kopottan, rozsdásan, jó magasra kihúzott kormánnyal és üléssel, valamint jó régi több kilós vas csomagtartóval a hátulján, valami olyasmivel mint ami ezen is van: [link]
ahol a váz alsó és felső része találkozik az első villával, ott hegesztve lett még régen, onnan még a festék is hiányzik jó darabon. Jó tudom illett volna lefesteni néha, de hogyismondjam, valami olyasmi volt mint az egykori kispolskimmal, ami iszonyat ronda, rozsdakupac volt kívülről, motorikusan viszont jól karban tartottam és -20 fokban is pöccre indult. Sehol nem hagyott ott Még a Balatonra és Debrecenbe is többször elmentem vele, miközben sokan azt hitték első látásra, hogy az első sarkon szétesik
Valami ilyen hülye pszichologika alapján nem volt ez sem lefestve, nem azért, mert sajnáltam volna rá egy doboz ezerforintos festéket. Szétszedve, olajozva rendszeresen volt, így aztán suhant is télen-nyáron.
Ráadásul így tényleg az a kategória volt amit még akkor sem loptak el, ha a környékéről az összes többit már igen. Legalábbis eddig így volt. Most meg a hülyéje ott hagyja a csillogo villogó MTB-ket és drága bicikliket amik le se voltak zárva, ezt meg elvitte. Ki a fene ez? Valami Old-Csepel rajongó?Oly korban éltem én e földön, mikor a majom visszaszállt a fára,a százrészes tévédrámák közé,hol a hős daliás menedzser, lő, sose fél,s az elhagyott nő könnyek közt kefél. [Orbán Ottó]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest