Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorcsi
veterán
válasz ShadowX #36245 üzenetére
szerintem nem jó helyen nézted
tavasszal csináltam egy 3 hónapos kezdőt itt
nagyon sokféle kedvezmnyt lehet nála alkalmazni és nemsoká újra indul egy kezdőha azt nézem hogy szinte személyi edző figyel rád és elég hatékonyan át is mozgat...megtanít egy csomó mindenre...szerintem nagyon megéri
11k volt a heti 3 edzés és 3 hónapig csináltam
utána még olcsóbb a haladóban[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
félisten
-
-
válasz ShadowX #36632 üzenetére
A batman film csak akkor fog érdekelni, ha nolannak nem lesz hozzá semmi köze!
A dark knight után hánytam, a dk rises-t meg fél óra után abbahagytam, nem bírtam tovább nézni.
És az új star trek után asszem abramst is az elátkozottak listájára teszem. Így elsz*rni egy jó franchise-t! Mit fog ez művelni a star wars-szal?!Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
-
regvoltrossz
aktív tag
válasz ShadowX #38003 üzenetére
Hülye Freud! Először úgy olvastam, hogy "A világ normálisabb felén nem is nyalnak ennyit az emberek...."
Már majdnem írtam valami olyasmit szarkasztikusnak szánva, hogy ugyan már mindenütt vannak magyarok aztán láttam nem is erről van szóOly korban éltem én e földön, mikor a majom visszaszállt a fára,a százrészes tévédrámák közé,hol a hős daliás menedzser, lő, sose fél,s az elhagyott nő könnyek közt kefél. [Orbán Ottó]
-
pintyesz
senior tag
válasz ShadowX #38046 üzenetére
Nálam otthon mindenhol LEDes világítás van.....(jó a kamrában nem)
A havi áramfogyasztás kb. 10%-a a világítás állítólag,ebből te kb. a 2/3-ad részét spórolod meg egy komplett LEDesítéssel.
Teljesen meg vagyok vele elégedve,mert idényes és tudom,hogy jóval kevesebbet fogyaszt,mint a hagyományos izzószálas megoldás.Én kb 1800-2000Ft-ot spórolok meg vele havonta.
A fénye igény szerint mindenki maga kell eldöntenie,hogy hideg vagy meleg fehér illik éppen az adott helységbe.
Egyébként van "daylight" fényű is,állítólag az a legjobb,esetleg keverni is szokták a meleget a hideggel ha közel vannak egymáshoz.Ha valakit érdekel piaci ár alatt szinte bármilyen LEDes izzó szóljon,van konnektem
2 év gari stb...Format C:...YES or CONTINUE? :))
-
zeg
őstag
válasz ShadowX #40433 üzenetére
Én laza 10hónapot töltöttem putripesten, kezdve a Rózsadomb alján köpésre a Göncz-rezidenciától, aztán a hirhedt Flórián téri paneldzsungel legtetején, majd a II. kerület elitrészében. Lehúztam néhány hónapot Győrben, Kiskunhalason 1 évet, Bácsalmáson 3 hónapot. Lövésem sincs miért vannak elájulva BP-től. Van sok üzlet ahol hamar elb@szhatja az ember a pénzét, tömegnyomor cigányokkal meg zombi panelprolikkal, meg továbbo sokszázezer beképzelt öntelt frusztrált lelkinyomorék. Normális ember elvétve. Az összes város közül ahol éltem és dolgoztam ez a legtrágyább, Magyarisztán putrija, tükör erről az elb@szott országról. Persze ez nem jelenti azt hogy ha megint pénz jön szembe velem, ne mennék vissza oda(is).
3dfx cuccokat keresek megvételre
-
martonx
veterán
válasz ShadowX #40433 üzenetére
Persze meg lehet szokni, de a franc akar lelkileg hozzásilányulni - azaz megszokni - az itteni szinthez.
Még csak egy hónapja vagyok fent (ráadásul buda II. kerületében dolgozok, és III. kerületi kertváros részben lakok), de hosszasan tudnám ecsetelni, hogy mennyire beteg ez az egész hely, az emberekről meg nem is beszélve. Szerintem az is elég beszédes adat, hogy a munkatársak között 90%-os a vidékről feljöttek aránya.
Viszont mit tegyünk, ha külföldről nézve egyedül Budapest látszik a térképen, így minden vállalkozás ide jön, nem pedig Szegedre. Vidékre maximum a "robot" munkákat telepítik ki, kis pénzért, szakmailag nulla munka.Én kérek elnézést!
-
SirRasor
addikt
válasz ShadowX #40584 üzenetére
Jó kis telefon; páromnak ilyet vennék..majd ha 40k környékén lesz
Nekem se ártana valami nagyobb, mert a mostani Xperia Ray-en nem lehet böngészni, annyira pici. Viszont nekem a P6-nál jobb fényképező kell és a nem cserélhető akksi is kérdéses..szintén max 40-értsss+tisn 150 huf/100 gramm MAX. Tehát szimpla boltban biztosan nem fogok ilyen áron kapni.
Make Love not war!
-
ebegab92
senior tag
válasz ShadowX #40669 üzenetére
Igen-igen ez az, amit nem szeretnék, hogy valami megpiszkált telót sózzanak rám
Samsung Galaxy S Advance-em beszámításával + ráfizetéssel keresnék egy izmosabb gépet. Úgy meg szintén nem merek venni semmit, ha nincsen már meg semmilyen papírja semABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
ebegab92
senior tag
válasz ShadowX #40673 üzenetére
Az is elég derék jelenség, mikor az XY régi telefonont (pl. Nokia 6288) nem akarják már megvenni, de a régi Nokia 3310-es meg ott virít 9-10.000 Ft-okért
Samsung Galaxy S Advance helyett az S2-vel szemezgettem, lenne is itt PH-n eladó darab, csak sajna nem számít beABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
ebegab92
senior tag
válasz ShadowX #40700 üzenetére
Ezen én is gondolkodtam már, hogy 768 MB RAM és 1 GB között mekkora különbség lenne használat során S Advance-hez a legközelebb S3 Mini van, utóbbi 1 GB RAM-mal. Mennyi RAM mellett érezné már jól magát az Android? Lassan 2 GB sem lesz elég
ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
ebegab92
senior tag
-
MODERÁTOR
válasz ShadowX #41112 üzenetére
Egyébként szerintem a sofőr is okolható egy kicsit.. Nemrégiben szintén a 2-esen jöttem haza, hátrébb ültem, és felszállt néhány részeg fickó, kezükben nyitott borosüvegek. Leültek leghátul, közben ordítoztak, néhányszor az üvegeket is leejtették. Előrementem, mint aki le akarna szállni, szóltam a villamosvezetőnek, hogy hátra kellene nézni, mert részegek vannak a járművön, és ordítoznak, stb stb. Erre csak rám nézett, és behúzta az ajtót, majd megállónál újra ki-be csukta az ajtót és azon zsörtölődött, hogy minek nyitogatom az ajtaját. Szinén a Károlyinál szálltak fel az illetők, és egész az EU ligetig jöttek, de a sofőr nem zavartatta magát...
-
-
-
regvoltrossz
aktív tag
válasz ShadowX #41908 üzenetére
Ugyanaz a munkája mint nekem. Tegnap 4.30-tól 20.45-ig dolgoztam, ma 18.35-től másnap 9.45-ig fogok, aztán megint éjszaka, majd három nap pihenő, majd 5.40-től 16.50-ig és így tovább...
A két-háromnapos szabadidőben általában hazamegy a családjához ami olyan 100 km-re van innen.Oly korban éltem én e földön, mikor a majom visszaszállt a fára,a százrészes tévédrámák közé,hol a hős daliás menedzser, lő, sose fél,s az elhagyott nő könnyek közt kefél. [Orbán Ottó]
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz ShadowX #42203 üzenetére
Valami könyvben olvastam, hogy xy-ékkal ugyanaz fog megtörténni az életük során, csak jobb ruhákban. Na valami ilyesmi a különbség.
Én se szeretem Pestet, szerencsére évente 15-20 alkalomnál nem kell többet ott lennem, de megéri. Lehet, hogy máshol is sz*r, csak ott nem éri meg. A kettő közül, tudom burzsoá hozzáállás, de inkább érje meg.Lehetőségek szempontjából Pécs akár a világ végén is lehetne, eltemetett város. Szépnek szép.
Szerintem az ország 3-4 legnagyobb városa az, ahol még van valamennyi perspektíva, de lehetőségek (nem 100%-ig, de 95%-ban fizetések) szempontjából sajnos Pestnek nincs alternatívája. Ez szerintem igazolást nem kívánó, mindenki által ismert tény. Talán Győr még, ami egál, illetve sokszor lekörözi fizuban (személyes tapasztalat).
Ez a baj, ahogy írod, hogy sokak szerint az ország = Bp. Csak az a baj, hogy ott minden van. Hányszor találkoztál már azzal, hogy valamit javíttatni kellett, és "felküldjük Pestre". Venni akartál, és "meg kell rendelni Pestről". Cégnél dolgoztál, és azt mondták, hogy úgyis az van "amit Pesten mondanak a központban". Mert ott van a központ. Ez tény.
Én közeledek a 40-hez, én már elkényelmesedtem. Szélessávú netet akarok, de úgy hogy válogatok a szolgáltatók között, nem a faluban elérhető egyetlen TőgyNET ügyfele akarok lenni. Akarom, hogy legyen mobilinternet lefedettség, mert az nekem jó. Azt akarom, hogy ha orvoshoz kell menni, akkor ne a piaszagú faludoki vegyen kezelésbe a szakadt trikójában és a véreres szemeivel, hanem legyen kórház és szakrendelő. Ha az ivadékomat a világra szabadítom, normális iskolába járjon, az életét ne a vonaton élje le két város között. Azt akarom, hogy legyen munkám és a körülöttem élőknek is legyenek meg a lehetőségei. Ha valamit venni akarok, be tudjak menni az üzleTEKbe, és ne a vegyesbót legyen a csúcs. Ha el akarok menni szórakozni, akkor a minden második utcában lévő "Italbolt" hálózaton kívül is legyen valami. Legyen taxi. Legyen pizza házhozszállítás. Legyenek normális (=nem föld) utak. Legyen helyi tömegközlekedés. Na ezek egy Csongrád, vagy Békés megyei faluban mind elképzelhetetlenek. A szülőfalumban ahonnan jöttünk, a mai napig vannak földutak. Esőben, sárban, kész élmény. Ha később a Dakarra készülsz, jó edzőterep.Egy érdekes tapasztalat. Én jártam Svájcban, ott a kis települések nem ilyen pudvával bélelt élőember-temetők, hanem olyanok mint a városok, csak kicsiben. Van iskola, középiskola is, rendes orvosi ellátás, stb. Igaz, hogy a közpénzek bevételezése, felhasználása, elosztása, sőt egyáltalán az adófizetés olyan elképesztően egészen másképp viselkedik, hogy szó szerint csak elMESÉLNI tudnám, meg nem éppen megtépázott szegény népek, de a sztori szempontjából mindegy is: olyan helyen az ember szívesen lakik kis településen, itthon csak ha mazochista, vagy beszűkült, vagy végképp nincs más lehetősége. Azért írtam amit írtam, hogy önként azt az életet ne válassza egy 27 éves ember.
[ Szerkesztve ]
-
Vesztor87
senior tag
válasz ShadowX #42235 üzenetére
Most cseréltetett a Bp-i albiban a tulaj ablakokat. A linken látható pont a mostani albim, ilyen mint ez a lakás, annyi hogy a nagyszobában nincs ablak csak a szoba végén, oldalt nincs (fürdő melletti ablak közvetlen). 210.000 ft volt kompletten, bukó-nyíló új ablakok, nagyon jól szigetelnek, királyak. Meg a konyha-kis+nagyszobában egy-egy ablakra lett téve valami szellőző (aereco) az plusz 60k. Vidéken se drágább gondolom.... vagy igen? Ismerősöm pont ugyan ilyen albijában (neki az összes a linken látható ablak van a lakáson, ott szellőző nélkül, de szúnyoghálóval) 290 lett.
macilaci78: valszeg az lesz, Szegedről költöztél fel azt írod, honnan költöztél oda? Munka szempontjából nálam azért neccesebb vidék, mert a fősulit abbahagytam, és nincsen szakmám. Itt pesten van annyi üzlet (kereskedelmi vagy bmi) ahol el lehet azért helyezkedni... Szegeden gondolom neccesebb. De keresek melót, meg vmi sulit is hogy folytassam a tanulást
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Elektromos autók - motorok
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple notebookok
- Óra topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest