Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Armahun
addikt
válasz cbmfan #37371 üzenetére
Nincs vele semmi baj, csak a címét elfelejtették átírni Számítőgép történelemre.
Különben ha rajtam múlna amíg a diák nem boldogul el az alap műveletekkel parancssorral, addig nem engedném grafikus felület elé.
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
törölt tag
válasz cbmfan #37415 üzenetére
Pedig de. 2000-es évek elején a
TelekomWestelnél kaptál sms-t, hogy nézd meg a wapon. Ez azért volt vicces, mert amivel nem tudtál mms-t fogadni annak a wapos képességei is olyanok voltak, hogy felesleges volt vele megnyitni a linket.
Ja, és a link egyszer használatos volt. Ha a wapon szembesültél vele, hogy ütemezett diákat kaptál, amivel a monochrome telefon és a Westel wapoldal nem tud mit kezdeni, akkor azt pc-ről már nem tudtad megnézni. -
ViZion
félisten
válasz cbmfan #37510 üzenetére
háát, tuggyátok esztet kejestem má évekotta. szemet inromantiusokk! eszektuggyák deasztán pézért mekkcsinájják, pedig eggy katintás. köszönöm megy a lájk.
Crytec210: perszehogy az. Meg a követői, kommentelői nagy része is érti a tréfát. Anno iwiw időkben magam is lelkesen segítettem az embereken, megosztottam hasznos dolgokat. Pl. felhívtuk a figyelmet a dihidrogén-monoxid veszélyeire, illetve "Csatolják vissza Trianont!!!" mozgalom lelkes híve is vagyok. Sajnos a lapos föld akkor még nem volt, pedig tudtam volna az értékeiket képviselni és megosztani
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
tserrof77
őstag
-
-=RelakS=-
veterán
válasz cbmfan #37679 üzenetére
jajjmán.... hát otthon még össze kellett rakni, mint az IKEA bútort (talpat felcsavarozni)
Ez meg ráhúzható a számítógéphez csak érteni akaró szülő vs szakértő gyerek kapcsolatra?
[ Szerkesztve ]
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
PH 5.5
aktív tag
válasz cbmfan #37992 üzenetére
Ilyen mélységig nem emlékszem, de szinte 100%, hogy az. Ezt szórták akkoriban az összes ilyen hulladékba, mint ahogy intel vonalon a celeron 430-at.
- Where are you from? - Budapest. - Bucharest? - No, Budapest, Chain Bridge, Gulash... - Ah, Viktor Orban! - No-no, Bucharest
-
ViZion
félisten
válasz cbmfan #38089 üzenetére
Néha mindkét oldal szánalmas/röhejes... Minap azon buktam ki, h vmi intelfan beírta a topikba, h AMD minek gyúrt az egyszálas teljesítményre, mikor nem is kell, etc... de bakker, 5 éve ezt hallgatjuk, h az szar, amd ezért szar, most javítanak rajta, erre az meg minek? Szal. semmi nem jó, mindenki csal, etc. meguntam, csak beleolvasok, de igyekszem lekakkantani a sok faSSágot.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
tserrof77
őstag
válasz cbmfan #38162 üzenetére
Jéézusom... szép egy hamisítványok...
Ja, egyébként józanodós szép hetet a Kollégáknak!
Ma már 2-en jöttek notebook tápért, az új nyuszik szeretnek rágcsálni (...bár nem értem őket, mert szerintem karácsonyra sem vett senki rénszarvast... )
Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)
-
SP4C3
veterán
válasz cbmfan #38174 üzenetére
Ezmiez, hát ez de beteg?! A szakramentumát. xD Aztán meg elővesz egy "Hallelujah" gránátot, ami a Worms-ből való, aka kukac-háború. Ezt a filmet meg kell nézni. Kösz.
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
SP4C3
veterán
válasz cbmfan #38178 üzenetére
+Runo
Elnézést a műveletlenségem miatt, ViZion-nak is igaza van, worms volt később, erre sem gondoltam.
[ Szerkesztve ]
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
Enzolord
addikt
válasz cbmfan #38174 üzenetére
Az old Classic Monty Python... Ez, meg a Brian élete mindent visz.. És így győződtek meg róla, hogy a föld banán alakú.. Bámulatos, hol tart ma már a tudomány.. Mond csak el mégegyszer, hogy lehet birkavesével földrengést megelőzni..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz cbmfan #38276 üzenetére
"inkább visszaküldi ha fizetem postaköltséget."
Az ilyeneket el kell hajtani a francba. Szinte biztos hogy nem is az alaplappal van gondja, csak megbánt a vásárlást, vagy a zasszony rászólt, hogy mé erre cseszte el a pénzt.
Ok mondjuk az is benne van, hogy tényleg ennyire idióta.
Live-Die-Respawn
-
válasz cbmfan #38534 üzenetére
Kb.
Az egy vicces idoszak volt, ethereum/smart contract halozat proof of concept-et fejlesztettem a cegnek, es az egyreszt nem kis falat teljesen egyedul (plane hogy senki nem volt a kozelben sem, aki ertett volna hozza akarcsak egy kicsit is), masreszt virtualis gepekkel nem az igazi, ugyhogy minden laptopon volt egy kicsi program, ami egy valamilyen eszkoz mukodeset "emulalta", mondjuk egy beleptetokaput, vagy kartyaolvasot, vagy valamit, meg volt egy nagyon leegyszerusitett rendszer, hogy ezek egymasra tamaszkodva mukodjenek halozaton kuldott/fogadott parancsok alapjan, illetve bejott meg a kepbe a privat blockchain ethereum alapokon egyeb dolgokra. Jah, es persze erre az egeszre kaptam ket honapot.Ez a tipikus elfelejtettek szolni rola, hogy lehetetlen, ugyhogy megcsinaltam eset volt.
Aztan mikor kesz lett, es kozoltek, hogy igen, orulunk, nagyon fasza, projektrol egyebkent ezuton leveszunk, es egy masik csapat fejleszti a valos projektet valos gepekre a tied alapjan, Te meg kezdj legyszives el egy masik r&d projectet, mellesleg a beigert fizuemelest ugyan megkapod, de leghamarabb juliusban, merthogy ceges policy, hogy csak akkor lehet adni (volt ez marciusban), akkor egy mosollyal az arcomon felmondtam a picsaba.[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
tserrof77
őstag
válasz cbmfan #38613 üzenetére
...én is "E"-s voltam (1. tip cukorbetegség) de azért behívtak és végig csináltatták velem az egész hülyeséget. Orvosi vizsgálatnál a doki (egyébként jelenleg pont a kezelőorvosom) beszól, de így: - Maga mi a rossebet keres itt? - Hát, kérem szépen, azt én is szeretném tudni... de legalább elb@szt@m egy nap szabimat még '99-ben...
Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)
-
-=RelakS=-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EA Sports WRC '23
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5