- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Új hozzászólás Aktív témák
-
n0_gAboR
őstag
hat ingen a linux meg a felhasznalobaratsag az kurvara tavol all egymasol, viszont ha ertesz mar rendesen hozza akkor lehet hogy lehet gyors es fasza rendszert varazsolni belole. (ettol a szinttol enis tavol vagyok meg
)
suse 9.2pro nekem is kurva lassan bootol, nemtom miert, de amikor mandrake vagy uhu volt fent azoktol sem estem hanyatt.
suse9.2 letoltes: www.suprnova.org, ez egy nagy bittorrent kereso oldal. itt beirod hogy suse linux 9.2, es letoltod az 1-5cd-khez valo torrenteket.
a torrenteket kezelo kliensnek sztema legjobb valasztas az azureus.
letolthetes innen [l]http://azureus.sourceforge.net/[l]
...enis innen szedtem le magamnak -
n0_gAboR
őstag
sztem izzits be egy bittorrent klienset, es toltsd le az 5CD-s PRO verziot!
az 1cd-s suse eleg gagyi, tul keppen egy installalhato live eval. pl forditani sem nagyon lehet vele, mert egy csomo devel csomag hianyzik belole (es van egy csomo prg ami nincs meg RPM-ben hozza, tahat kenytelen leszel forditani), szal en mindenkeppen a PRO-t javaslom neked.
egybkent ez igy nem illegalis tehat nyugodtan toltheted!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Microsoft Outlook topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest