- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Nyitlocker
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DukeFX
tag
válasz
Vilmoskorte
üzenetére
Pont azzal próbálkozom!!! Egy rakás sz@r az egész! Ilyen lib, olyan lib, amolyan f@szság! Egyszerűen nem tudom felrakni, mert annyi mindent hiányol. Ha beszerzem a megfelelő cuccot, ami kell neki, és telepíteném, akkor meg az a cucc nyvalyog, hogy nincs ez, nincs az... egyszerűen nem jutok a végére. A SuSE majdnem fullon fel van rakva.
-
DukeFX
tag
Sziasztok! Létezik Linux alá valamiféle codec-csomag? Kezdek hülyét kapni, hogy beszerzek valami codecet és vagy a ''függőségek játéka'' megy és nem tudom felpakolni, ha sikerül minden összetevőt összekaparni, akkor meg nem tudja lejátszani, mert nem tetszik neki. Jelenleg csak MOV-ot tudok lejátszani. AVI-t nem viszi, pedig fenn van az xvidcore és a div4linux is. (És biztosan tudom, hogy DivX vagy XVid-del tömörített). Tehát van valkinek valami ötlete, hogy azt a rengeteg sz@rt, amit felpakoltam tudjam is valamire használni, és ne csak a helyet foglalja!?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- A Lightspeedre építhet a Logitech új headsetje
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Webes drivert fejleszt a Razer
- Wuthering Waves
- Diablo-veteránok új ARPG-t jelentettek be: érkezik a Darkhaven
- Gyúrósok ide!
- Az SSD elfárad… a RAM miért nem?
- További aktív témák...
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 16GB 512GB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest