Hirdetés
-
LOGOUT.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz akyyy #105970 üzenetére
egy 60 eurós játék, amit a hivatalos áruház 50% kedvezmény mellett 30 euróért, egy random kulcsbolt meg "0%" kedvezmény mellett (tehát alapból) féláron kínál? nekem nem áll össze...
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
-
bepken
veterán
válasz Segal #106022 üzenetére
tekintettel arra, hogy kiről van szó, szerintem ritka, hogy egyesével vásároljon játékokat Steam-en (2-3 játékból már könnyen összehozható sajnos ez a tétel )
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
válasz Apollyon #106043 üzenetére
itt az 50% leárazáson van a hangsúly, eddig mindig csak 33%-ot kapott
Skilly! szerintem amúgy simán lehet, hogy innentől mindig féláron fogják adni
-
bepken
veterán
mert jót tettél az emberiségnek! és hát jót tenni mindig jó érzés ❤️ (plusz kevésbé érzed magad szar alaknak, amiért az évek alatt összegyűjtött többszáz játékoddal nem játszik senki)
-
bepken
veterán
válasz Arolotifar #106064 üzenetére
kölyök koromban külterületen laktunk, az ottani szomszédunk kertjében állt egy szép nagy meggyfa, aminek több nagy ága az utcára is kinyúlt. azon a fán minden évben gyönyörűen termett a meggy, így hát szívfájdalom volt nézni, ahogy végül a járdán végzi egy jó nagy része....egyik évben átcsöngettünk a szomszéd nénihez, hogy "csókolom, leszedhetjük e a meggyet?" - természetesen elhajtott minket a francba.....és bár mi utána elköltöztünk onnan, de pár évvel később arra bicajoztam és megdöbbenve láttam, hogy a fát ki is vágták inkább azóta.
na és most ezen szomorú, ámbár igaz történet után mondd, hogy nem szégyelted el Te is jó alaposan magadat, amiért hagyod inkább, hogy rád rohadjon az a sok játék a könyvtáradban!....
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz RedHarlow #106099 üzenetére
azon a konkrét gépen legalább egyszer be kell lépned kliensen keresztül a saját fiókodba, hogy engedélyezni tudd a gépet.
távoli asztal kapcsolattal (pl.: chrome sajátja, TeamViewer) könnyedén megoldható
-
bepken
veterán
válasz Szabó András #106153 üzenetére
- Ace Combat - rögtön egy cím, aminek csak a legutolsó része érhető el PC-re. Illetve nyilván PS1/PS2/XBox360 emulátorok segítségével a többi is játszható (de ez a része már elég kérdőjeles téma ebben a topikban)
- F22 Lightning - ennek az első "számozott" részéről konkrétan nem találtam infot viszont a 3. része elérhető Steam, ráadásul Fanatical-on "akciós" áron
- JASF Jane's Advance Strike Fighters - demo ugyan nincs, de Steam-en elérhető: [link] (itt akciós árat nem találtam sajnos)
- Project Wingman szintén: [link]
Strike fighters project 1
Strike fighters 2 vietnam
Strike Fighter 2: Europe
ezeknél sajnos nem találtam Steam adatlapot, viszont ez elvileg a fejlesztő saját boltja: [link] hogy itt pontosan hogyan működnek a dolgok, annak viszont már nem jártam utána, bocsi...elvileg vásárlást követően kapsz egy letöltő linket (remélem azért valaki megerősíti majd, hogy ez valóban a fejlesztő weboldala e )szerk.: még annyit hozzá, hogy sajnos ahol nem találsz demo letöltési lehetőséget vagy a fejlesztő/forgalmazó oldalán vagy pl Steam/GOG/Epic/Uplay/Origin stb platformokon, ott teljesen felesleges és kifejezetten veszélyes bármiféle "demo" elnevezésű exe fájlokat letölteni és telepíteni! másképp fogalmazva: ha nincs, akkor sajnos nincs... :/
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
ha már kötekedni támadt kedved nem ez volt a kérdés, ebből adódóan a válasz sem lehet az, amit Te írtál.
a kérdést feltevő nem keresési kulcsszavakat kért, hanem segítséget abban, hogy honann tudja beszerezni a felsorolt címeket. lehetőleg legálisan, de mégfontosabb (és itt a lényeg) biztonságos formában!
-
bepken
veterán
csak arra próbáltam utalni, hogy bár lehurrogtad Joccc07 kollégát, valójában a Te hozzászólásod volt az, ami semmivel nem segítette elő a megoldást a feltett kérdésben...
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz Szabó András #106180 üzenetére
gyakorlatilag maga a "demo", mint fogalom vált értelmetlenné és hasztalanná azáltal, hogy a legtöbb platformon x ideig visszakapod a pénzedet, ha valami nem okés.
-
bepken
veterán
elég sokat állítgattam régen az ASF-et (most már egyébként a grafikus felülettel sokkal egyszerűbb állítani a dolgokat!) - ez a felfedezési lista is engedélyezve van, de nálam mégsem csinálja meg egyik fiókomon sem...
szerk.: közben megtaláltam a magyarázatot:
AutoSteamSaleEvent: bool
type with default value offalse
. During Steam summer/winter sale events Steam is known for providing you extra cards for browsing discovery queue each day, as well as through other event-specific activities. When this option is enabled, ASF will automatically check Steam discovery queue each8
hours (starting in one hour since program start), and clear it if needed.[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz rothfb #106252 üzenetére
néha, így ~950 db játékkal a fiókomon azt kívánom, bárcsak úgy lehetne játékokat vásárolni, ha azokat x időn belül végig is tudja vinni az ember....de sajnos gyűjteni lehet őket. (sőt, igazából a kutyát nem érdekli játszol e vele valaha is, ha már egyszer kifizetted )
-
bepken
veterán
válasz bepken #106249 üzenetére
most, hogy ez kiderült számomra....mármint, hogy 8 óránként ellenőrzi csak a várólista teljesítését: tényleg van, akinek egész nap fut a háttérben az ASF?
csak mert konkrétan így, ebben a formájában az
"AutoSteamSaleEvent"
funkciónak a világon semmi értelme...nekem az kéne, hogy amikor elindítom, akkor gyorsan csinálja meg, aztán majd holnap folytatjuk. tudja esetleg valaki, hogy ezt a 8 órát le lehet e redukálni valahogy?[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz esezmiez #106266 üzenetére
mármint reggel 8 is 19 óra után van és nálam nem csinál semmit azóta sem ellenben tegnap, amikor ment folyamatosan, 8 óra elteltével végigpörgette az összes fiókot.
megnézem, hátha van erre valamilyen command
-
bepken
veterán
válasz esezmiez #106266 üzenetére
közben mégis megcsinálta. szerintem az lehetett, hogy egyik fiókomon volt új, farmolható játék és a kettő nem ment egyszerre. amint végzett a farmolással, kiszedte az event kártyákat is
-
bepken
veterán
válasz wjbhbdux #106284 üzenetére
ennyi pénzt simán megér a sztori nagyon régen játszottam vele, de többször is végéig toltam.
őszintén szólva kedvet is kaptam hozzá, de mostmár vásárlás előtt megvárom, hogy sikerül e elindítani
-
bepken
veterán
válasz Frenk #106312 üzenetére
https://store.steampowered.com/account/licenses/
rossz kulcsot kaptál valamelyik kulcsboltban? vagy mivel kapcsolatos volna a reklamáció?
-
bepken
veterán
válasz oberschurke #106348 üzenetére
mármint ki hazudott? Steam-en tudtommal mindig is a vásárlástól számított 14 napig vagy 2 óra játékidő eléréséig lehetett kérni a refundot - [link]
ettől talán csak néhány igazán kirívó esetben tértek el (pl.: Cyberpunk2077)
szerk.: csak hogy félreértés ne essék...nem olvastam az említett cikket az ügyben, szóval tényleg érdekel. a kiadó ígért visszatérítést vagy a Steam?
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz s7evcsenko #106363 üzenetére
sok játéknál van a mai napig demó (külön Steam esemény is van már évek óta), ráadásul tele a net gameplay videókkal. szerintem bárki talál a saját konfigjához hasonlót rögtön a megjelenés napján.
ezután ha valami mégsem okés élesben, annak nem kell 2 óra, hogy leesen. arról ugyan nincs információ, hogy a 31-ből hány alkalommal lett kimaxolva ez a 2 óra, de valószínűleg ez van a háttérben
-
bepken
veterán
akkor nem értem, hol itt a probléma?.... gyakorlatilag 31 játék esetében pénzt spóroltak neked, majd illedelmesen felhívták rá a figyelmedet, hogy kicsit gondold át ezt a dolgot, mivel a refund rendszer elsődleges célja nem az, hogy végigvásárold az áruház tartalmát, majd mindre refundot nyújts be. nem ért semmilyen sérelem, kellemetlenség, kár ennek következtében.
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
igen, direkt fogalmaztam túlozva, de nem akartam elkenni semmit. alapvetően értem is szerintem, hogy mi a problémád az ügyben.
mindazonáltal nem tudnék (és szerintem innen senki más sem) százalékokat mondani, hogy vajon az ő szemszögükből honnantól számít visszaélésnek az, ha valaki időről-időre élni kíván egy ilyen - egyébként - alapvető jogával...belegondolva, az, hogy egy éven belül a 31. elfogadott refund után küldenek csak ilyen figyelmeztetés, én úgy érzem, egyébként elég nagy náluk a tűréshatár. az egy másik és valóban jogos kérdés, hogy vajon miért sugallják azt, hogy "bárhol, bármikor, bárkinek" refundolnak bármit IS, miközben ugyanazon az oldalon megkérnek, hogy ne élj vissza ezzel a funkcióval.... ez ilyen súlyos marketing bs, aláírom.
azonban azt is merem állítani, hogy ha oda lenne írva, hogy évente maximum 100 db refund igény elfogadására van lehetőségük, akkor azt jó néhányan ki is használnák. akárhogy nézzük, ez részükről felesleges plusz meló, kolonc, nyögvenyelős, macera...
és a macerásabb ügyfeleket sehol sem díjazzák. ezt ismét nem sértésnek vagy személyeskedésnek szántam. egyszerűen ez van, ez a személyes tapasztalatom.
@ollie - kicsit hosszabbra sikerült a hozzászólás megírása.... ha nem fér már bele, törölhető.
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz SityiSXT #106417 üzenetére
értem, hogy mert gondolod ezt a hiba forrásának és persze op.rendszer és op.rendszer között is lehet különbség, de én még soha nem telepítettem egyik kliens programot sem máshová, kizárólag a C:\Program Files mappába és soha semmi gond nem volt. telepítést követően az első indításkor felugrik egy UAC ablak, ahol is megkérdezi , engedélyezem e, hogy a program módosításokat hajtson végre és ha elfogadom, indul is a program (ez a normál viselkedés)
nekem ilyesmit akkor csinált, amikor valami DirectX vagy C++ cuccos nem volt telepítve.
vagy a másik tippem - az általad is felhozott jogosultság problémához hasonlóan - nem más, mint hogy túlbuzgó a vírusirtó/tűzfal program, amit a Kolléga használ (ennek a hiba forrásnak azonban legalább olyan kicsi esélyét látom, mint a C:\Program Files mappába telepítés)
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz wjbhbdux #106437 üzenetére
ahogy írtam korábban én is erre gyanakszom, hogy C++ vagy DirectX nyűgje van. korábban nekem is produkált már ilyesmit előző gép. (mondjuk C++ elvileg windows update szinten frissül)
-
bepken
veterán
válasz #21346560 #106479 üzenetére
abban az esetben, ha még csak próbahónapon vagy: jobban megéri (szerintem) Xbox Game Pass előfizetés, amiben szintén benne van az EA Play
természetesen a játékok futtatásához így is elengedhetetlen lesz az Origin (lényegeben azon a platformon fizetsz elő)
-
bepken
veterán
válasz tibaimp #106562 üzenetére
igen, bocsi.... utána vettem már észre, hogy ez nem a ninja topic (de törölni nem akartam, mert ettől függetlenül hátha valakit érdekel)
-
bepken
veterán
Aperture Desk Job - megjelenés: március 1.
érdekesnek tűnik, ráadásul ingyenes lesz! bár ha jól értelmezem, inkább csak egy Steam Deck optimalizált tech demo lesz. minden esetre várós
-
bepken
veterán
válasz fatal` #106597 üzenetére
én csak próbaidőszakra fizettem elő GamePass-re és több játékot is ki tudtam próbálni, viszont mivel van hogy heti egyszer (se) jutok úgy gép elé, hogy épp játszani tudjak, számomra teljes áron nagyon nem megérős... de én az átlaghoz képest is speciális eset vagyok, mert a Steam könyvtáramban évek óta bent csücsülő - egyébként fantasztikus - játékok közül is sok-sok olyan van, amit elkezdtem, valahol feléig elvittem és utána vagy elakadtam vagy jött valami, ami jobban érdekel....és hát így csak ott áll szegény félúton
szóval egyetértek az álláspontoddal, miszerint hosszútávon nem éri meg 3000 forintos havidíjon bérelni egy olyan "könyvtárat", amiben nincs fix kínálat. persze folyamatosan bővül, nagyon brutálisak a "day-one" ajánlatok, de tényleg! viszont több olyan cím is kikerült már, amibe azért bőven lehetett volna még beletolni pár órát adott esetben.
tehát visszakanyarodnék a hozzászólásom első mondatában elhangzottakra: "ki tudtam próbálni" játékokat, ami tök jó és vélhetően lesz még rá máskor is alkalom ilyen 300 forintos havidíj akcióban, amivel élni is fogok. előfizetni viszont biztosan nem fizetnék rá.
a Steam könyvtár lényege a gyűjtögetés, a birtoklás illúziója - nyilván nem így van...de sokaknál mégis erős érv a havidíjas rendszer ellen
-
bepken
veterán
válasz #72688384 #106672 üzenetére
hogy érted, hogy fiókösszekötés helyett jelszókezelő program?
a Twich egyes funkcióinak eléréséhez össze kell kötnöd egyéb fiókokkal (Steam, YouTube, Twitter, stb) - ezt nem tudod kiváltani semmilyen programmal.
-
bepken
veterán
válasz KaiotEch #106697 üzenetére
ha előre adja a kulcsokat, és tudod is aktiválni őket, és ténylegesen azt kapod, amit kértél... akkor akár még lehet is belőle valami
-
bepken
veterán
válasz ScomComputer #106730 üzenetére
például a chrome is tud ilyesmit: szól, ha az általad használt jelszó nyilvánosságra került és javasolja, hogy változtasd meg. (egyébként nálam a steam nem írt még ki ilyesmit jelszó kapcsán, de chrome már igen)
Ferke[HUN] - írja is az üzenet, hogy nem kell sehol semmit megadnia vagy supportot felkeresni. egyszerűen egy tájékoztató jellegű üzenet és ennyi. ha szeretné, változtat jelszót és ennyi
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz Ferke[HUN] #106736 üzenetére
nem vagy paranoiás szerintem, sajnos volt már itt is nem egy olyan szomorú történet, amikor elvileg 2FA mellett is lopták valakinek a fiókját, szóval sajnos 100% védelem itt sem létezik.
most inkább csak a túlparázás elkerülése végett írtam, hogy máshol is léteznek ilyen riasztás szintű értesítések.
mondjuk az valóban "200IQ" lett volna, ha mondjuk a végére belinkelt "fiókbiztonsági javaslatok"-ra kattintva nyalná be az áldozat a vírust....sajnos nem is tartom kizártnak, hogy ennek mintájára elkészíthető egy kártékony verziója ennek az értesítésnek :/
-
bepken
veterán
-
bepken
veterán
válasz ledgeri #106762 üzenetére
arról ne beszéljünk, mennyire nem ment át a poén. talán a poén hibája volt, talán csak rossz lábbal keltél.
tehát ettől eltekintve: mégis mi értelme csak tesztelgetésből létrehozni egy fiókot, hogy aztán külön töröltesd supporttal? egyáltalán minek töröltetni? van majd egy tucat fiókom, egy részét farmolásra használom/használtam, egy része azt se tudom már milyen email címmel lett regelve, nem léptem be vagy 5 éve, majd törlik, ha zavarja őket....
tehát azt a részét értem, hogy nem müködik ez a törlés része, meg support értetlen.... nem is feltétlenül meglepő ez (bár hozzáteszem, nekem érdemi problémák megoldásában eddig mindig gyorsan tudtak segíteni) - amit tényleg nem értek, hogy erre mire fel görcsöltél ennyire rá? létrehoztál egy kamu fiókot (feltételezem kamu adatokkal), amibe amúgy se lépnél be az életbe soha többé. nem kér enni. nem el van magának?
-
bepken
veterán
válasz kakuk.tamas #106836 üzenetére
nekem is volt hasonló zárolás mondjuk az én tevékenységem még gyanúsabb volt, mivel Steam wallet-ből vásárolt gifteket dobáltam át, 4-5 játékot egy nap akkor is gyorsan feloldották, emlékeim szerint pár órán belül.
-
bepken
veterán
válasz s7evcsenko #106966 üzenetére
a vicces amúgy az, hogy pont mostanra nem macerás már
-
bepken
veterán
válasz khmmmm #106991 üzenetére
annyit pontosítanék, hogy az "asf" helyére a saját botod nevét kell írni
valamint természetesen bármelyik játék ID-jával működni fog, nem csak ezzel a párral
-
bepken
veterán
válasz SenorGrande #106995 üzenetére
na ezt nem tudtam. köszi az infót
-
bepken
veterán
válasz Segal #107015 üzenetére
ilyen matrica meg emoji cuccok lesznek csak pontokért vásárolhatóak szerintem, mint legutóbb minden alkalommal
+talán napi 1 db kártya, hogy végig nyomod a felfedezési listát
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest