- Dany007: Kiakasztó frissítések
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Blackbour #16068 üzenetére
Én Samsungbérenc vagyok (soundbarokat illetően),így ebből a márkából fogok ajánlani.
Viszont van kérdés ami fontos:
1- Kell Atmos,vagy sem (filmezésnél magyar szinkron esetén nincs sok értelme,kevés az ilyen tartalom)?
2-Kell hozzá hátsó szett?Ha igen akkor ez férjen bele a 200k-ba?Ha az elsőre igen a válasz,de nem kell hátsó szett (most),akkor Samsung Q700B/Q800B.Viszont ha később ezek valamelyikéhez mégis vennél hátsó szettet,akkor az további 90-100k forintot jelentene.
Ha kell most hátsó szett is,akkor viszont az Atmost kell elengedni 200k-s keretnél,így 5.1 felállásban Samsung B650+SWA 9200s hátsó szett befér 200 alá,még esetleg a hátsó szetthez egy falikonzol/állvány is belefér.
Ha betonfix a keret és később sem szánnál plusz pénzt a bővítésre,akkor én utóbbit ajánlanám.Az 5.1 filmeknél és játékoknál is előnyös.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- #Drive Rally teszt
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Tőzsde és gazdaság
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Apple MacBook
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel