Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
K Norbi
addikt
válasz Dollface #27212 üzenetére
Én is így jártam! De Blakey segített, elmagyarázta hogy ami szedtem az MKV high@5.1 amit a handbrake [link]programmal átkonvertáltam 4.1 és jó lett.
A PC-n Mediainfo [link] programmal megtudod nézni milyen.Kodit viszont nem próbáltam meg semmilyen más programot a tv-n, de te kipróbálhatnád.
[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
válasz magyarl #27261 üzenetére
Ezt én is észrevettem, viszont csak sima UPC nél. HD filmeknél nem.
Én azt hittem a UPC adja szarul de ezek szerint a tv ludasHátha egy szoftverfrissítés orvosolja.
(#27263) blakey Akkor mindig mosódna nem? De ez tényleg csak fekete jeleneteknél látszódik. Még a kép belassul. fura.
Akkor tekertem a mozgást hátha.
Jelenleg egyénin van:
Egyenletesség: 2
Tisztaság: 1
Film üzemmód: Magas[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
válasz wolf1000 #27322 üzenetére
Helló! Nekem UPC direct van műholdas, CAM modullal használom, nekem is probléma volt az ékezet kijelzéssel.
Átkel állítani a régió nyelvét és jó lesz. Nem minden csatorna de 93,5% igen.
Home: Beállítások: Kezdeti beállítások és itt a régiót Csehországra, de jó Észtország is Eesti.
[ Szerkesztve ]
-
-
K Norbi
addikt
Üdv uraim! Valaki megnézné ezt a jelenetet a tv-n? Persze nem Youtube ról rendesen HD ba. [link] Másnak is mossa a képet?? Tekergetem de nem bírok vele.
Tegnap néztem RTLK HD-n ezt a filmet de úgy mosta mint a szart még rendesen szellemképes volt. pff
Már utána járok mi csinálja.Már előkészítettem a B tervet [link]
[ Szerkesztve ]
-
-
K Norbi
addikt
Átállítottam Cinema pro ra úgy jöttem rá, akkor nem csinálta.
Megnéztem a Normal képmódhoz képet mik vannak bekapcsolva aztán könnyű volt rájönni.A Cinema pro/home alatt minden létező dolog ki van kapcsolva.
Megnézem már ott a gyári beállításokat és a normalositom.Nekem olyan meleg/sárgás vagy milyen a kép a Cinema képmód alatt, de lehet ez a normális ahogy Blakey is írta.
Átmentem délután a szomszédba ott még Panasonics plazma van, huuu furcsa volt azt nézni!
Olyan más minden színek a mozgás.. Rátapadtam mint a légy.
De tetszett! A kép abba is ilyen meleg volt. Nem hideg mint nekem.[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
Meg fűtött mint a rosseb az a plazma!
No mindegy a lényeg nagyon megvagyok elégedve a Sony tv mel! Volt benne alul középen 2 fehér folt, aminek szinte nyoma sincs!! Épp tegnap direkt figyeltem ment a tv 5 órája de tűnik elfele! Aminek nagyon örülök.
Szerintem még sokkal többet kilehetne hozni jó képbeállításokkal.Majd egyszer Blakeyt elhívom és belövi.
[ Szerkesztve ]
-
-
K Norbi
addikt
válasz aliens69 #27589 üzenetére
Sony KDL-50W755C vagy a 805-808-809C ezek megfelelnek a leírtaknak.
Mondjuk most 260 ezer az 55" nagytesó [link]Várni kell egy jó akcióra, én tuti a nagyot venném.
Nekem 50" van sokat filmezek, szinte minden filmnél lecsap a képből alul felül.
Aztán nem is olyan nagy egyből az 50"[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
válasz hegylako01 #27637 üzenetére
Van az e bay en is [link]
-
K Norbi
addikt
válasz PpenoO #27635 üzenetére
Kíváncsi voltam valamire, nem törölgettem 1 hónapig a tv-t jó poros volt a panel, aztán pontosan a tv felét áttöröltem a másikat úgy hagytam, akárhogy néztem akármilyen távolságból, képeket filmeket.
Semmit nem vettem észre. Szóval állhat azon a por úgysem látunk belőle semmit. -
K Norbi
addikt
válasz hitman77 #27643 üzenetére
Nincs különbség a 3D kívül, színbe van 55w809C fekete keret és füstös króm talp.
A 756C meg ezüst keretes.Beépített media lejátszójával én nagyon is megvagyok elégedve.
Én a 809C venném a fekete keret és talp miatt.Nekem még soha nem fagyott le De lehet rátenni a gyárin kívül.
más lejátszókat pl: Kodi, Archost, mx player
Ez is jó ES File Explorer File Manager.[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
-
K Norbi
addikt
Aki tv-t akar venni hétvégén Joy napok Nov 11-13 ig. Hátha lesz valahol akció.
-
K Norbi
addikt
válasz marlboromen #27835 üzenetére
Én ha felteszek bármilyen új szoftvert, utána mindig nyomok egy gyári beállításokat.
-
K Norbi
addikt
Írtad a múltkor hogy a szerviz menüdbe láttad hogy valami hibát tárolt, ahogy nekem is 005
FRCTC I2C alatt.Megkérdeztem a Sony-t és azt mondták hogy csak az számít hibának aminek után Err azaz Error van a végén.
Tiédbe azt nézd meg van e Err a végén. [link] Bejelöltem amik után nincs.[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
válasz Rogiii #27991 üzenetére
Ezt próbáljátok ki:
Home -> Beállítások -> Csatornabeállítás -> Digitális menü alatt:
Műsor beállítás: Műsor frissítése készenlétben legyen KI.Sugó Rendszerfrissítés: Automatikus szoftverfrissítés: KI
Technikai beállítás alatt és műhold beállítás alatt, auto szolgáltatás frissítés is ki.
Interaktív alatt is mehet minden ki.[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
válasz hegylako01 #28101 üzenetére
Én hiába kapcsoltam ki minden ilyet, a végére akkor is bedobálja amiket kitöröltem.
-
K Norbi
addikt
Sziasztok! Külső winchester megadta magát! Tudnátok ajánlani helyette valami jót?
Ez egyébként mit is jelent?
USB1- 5V 500mA
Toshiba winchester bus power (max. 900mA) [link]
Ezt nem értem akkor ezt a Tv nem bírja el?(#28306) junior11 Innen küldtek ide. Ezt nem tudja akitől kérdeztem.
[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
válasz Dareiosss #28309 üzenetére
Nassolni szoktam tv közbe Nekem ezek a dolgok túl magasak.
Én régi módi vagyok, ráhúzóm a filmet winchesterre itt kimerül a tudásom.(#28308) BBéci Köszi! Megnéztem nincs rajta 3.0
csak 2.0 egyiknek sem kék a belseje. nincs meg az 1Amper [link] [link]Itt van külső tápos? [link]
[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
Szinte biztos vagyok hogy ez tökéletes lesz a tv hez [link]
(#28332) Jim-X
[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
válasz virs_lee #28346 üzenetére
Kikapcsolt / altatott állapotból kiadni a következő kombinációt a távirányítóról:[link]
I+ gomb (csatornainformáció)
5-ös számbillentyű
hangerő le
power gomb1. csoport - a tv bekapcsolva töltött ideje
2. csoport - boot számláló - ötletem sincs,hogy honnan számolja, elképzelhető,hogy a teljes kikapcsolás óta
3. csoport - a panel bekapcsolva töltött idejeEgyből ez fog bejönni [link]
De tovább ne lépkedj benne, mert el is lehet rontani a tv-t.Kilépni a szerviz menüből, Home gomb, vissza lépsz a TV re és nyomva tartod a távon a Be/Ki gombot.
Míg újra indul. -
K Norbi
addikt
-
K Norbi
addikt
válasz #46129152 #28431 üzenetére
Mp4 et nekem viszi, 4K filmet? FHD tv.n?
Youtube?
Innen szedd a demo lomokat itt az összes Sony demo videója megvan, folyamatosan frissítik. [link]
Trailres alatt is van sok minden.Ezért ábrándultál ki belőle mert nem viszi a 4K "demo" lomokat ez a FHD tv?
[ Szerkesztve ]
-
-
K Norbi
addikt
válasz renatto #28445 üzenetére
Nekem ami nagyon tetszett ilyen komolyabb film és ez tényleg igaz történet alapján készült az a Viharlovagok
[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
válasz rooland #28471 üzenetére
Olyan problémát láttam, hogy a sötét jelenetek egy minimálisan mosódtak, de tényleg csak minimálisan.
Kép
Speciális beállítások
Tisztaság
Véletlenszerű képzaj csökkentés: KI
Nekem automatikuson volt. Na akkor durván mosta.A nagyobb baj, hogy a sötét / világosabb kép váltogatásnál (pl két ember párbeszéde és kameraváltása) zavaró fényerő szabályozás szerűség történik kép váltáskor és a sötét jeleneteket még sötétebbre veszi
Speciális kontrasztjavítás csinál ilyet, ezt kapcsold ki.
vagy
Takarékosság ki:
Home gomb-
Beállitások-Teljesítmény-Takarékosság, ezen belül ki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest