- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Kh@oSz
aktív tag
hát nemtudom de mint mlitettem a divagem alap fulesevel (ami koztudottan egy nagy szar) hasonlitottam ossze és annyival jobb tole csak hogy erosebb hangeron kesobb kezd el berecsegni de a baszus semmivel nem erosebb
nomeg osszehasonlitottam egy iriver cds lejatszonak (a legalapabb) a fulesevel és hat ha 10es skalan kellene beosztalyoznom a kettot akkor az iriver fules 9es az mx 400 pedig olyan 4es szal eg és fold a kulonbség
es ez nem cska az eny hulye velemenyem mert tobb haverom osztalytarsam kertem meg hogy hasonlitsa ossze es mindenki azt mondta hogy nagyon szarul szol
sot meg egy olyan gyereknek is odaadtam nezze meg aki rockot hallgat és abban azert nem a basszus a fo de meg o is azt mondta hogy nagyon gyengen szol milyen fules ez
ugyhogy nemtom mivanmost
a visszavitelell csak az a gond hogy infopatikabol rendeltettem haverommal mert o most vett lejatszot es ugy egyutt kihoztak a fulest mert kulon tartozekot nem hoznak ki mivel en videki vok:\
Aktív témák
Hirdetés
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Call of Duty: Warzone
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Spórolós topik
- Crimson Desert
- Diablo IV
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14" M4 16 GB RAM, 512GB SSD, Silver - 27% ÁFA (0436AB)
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 0perces. Kolink Inspire K2 Plus ARGB TG
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest