- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
Petya
tag
Ezért van fenn mind a 2, és ha véletlenül kell a teljesitmény 98 alatt akkor rendbeteszem majd csak lusta vagyok... :) Egyébként az XP szerintem sokkal gyorsabb és stabilabb is csak be kell lőni rendesen. Tavaly novemberben raktam a gépbe 512-t amikor irtó olcsók voltak a ramok (utána ment fel az ára a csillagokig). Egyébként a swappolás hiánya megnyugtató dolog. (Mikor ugy szakit a géped mint a villám, és ha valamiből kilépsz akkor 1mp alatt kilép és kész!) Aki min 5-6 órát ül a gép előtt naponta az szerintem adja meg a módját! Persze attól is függ mit csinálsz a gépeddel. De az 512ram az egy felszabadult érzés szerintem.
-
MELKOR
tag
Tegnap megnéztem és akkor is fellép ez a jelenség . ha mindjárt az elején TV-t nézek a géppel majd kilépek. (A szabaderőforrás maradt előtte és utána 94 %, szándékosan néztem)
Ez azért felháborító milyen szar erőforrászabáló optimalizálatlan trágya ez a Winfos. Sehol sincs a Macintoshoz képest
Aktív témák
- SAMSUNG (LH98QMCEBGCXEN ) 250CM !!! 4K WIFI SMART MONITOR ! AKCIÓ! IGAZI MOZI!!
- Dobozos , garanciális 27"-os Acer Nitro ívelt monitor leárazás
- Rog Falchion Ace bill,Rog Impact 3 egér,Rog XG27ACS-W monitor,ROG xxl egérpad, secretlab monitor arm
- Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / FreeSync!
- ASUS ROG Swift PG348Q 34" 21:9 UWQHD Gamer Monitor
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest