Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Sega, Nintendo - retro konzolok (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:19

LOGOUT.hu

TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!(beleértve a sárga kazettákat is)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11351) sz.balazs.95 válasza khron78 (#11348) üzenetére


sz.balazs.95
veterán

jahogyja :DDD

Hát nem egy Radeon, de azért ne legyünk már ennyire finnyásak! :P

[ Szerkesztve ]

Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.

(#11352) Aramir válasza khron78 (#11344) üzenetére


Aramir
őstag

A felvetésem arra volt válasz, hogy szerinted felesleges összevetni a PS2-vel, mert az életútjának a felénél jött ki a PS2, a mondandóm lényege az lett volna, hogy ha hosszabb lett volna az életútja, akkor nem a felénél jött volna ki a PS2, hanem mondjuk a harmadánál/negyedénél/ötödénél :) De sajna annak a konzolnak ritka rövidre sikerült az élete a Sega balfaszsága és a Sony dominanciája miatt, ahogy nézem a táblázatot, az Atari Jaguáréval vetekszik :(

http://retrocovers.uw.hu http://aramir.uw.hu

(#11353) adalbert1 válasza khron78 (#11312) üzenetére


adalbert1
veterán

Ez milyen konverter? A 720p alapján gondolom felskálázást is végez, ugye? Illetve a kép torzul esetleg, vagy marad az eredeti képarány (tehát a 4:3-at 4:3-ként továbbítja, vagy széthúzza 16:9-re)?

Köszönöm mindenkinek a sok ajánlást, következő projektnek szerintem betervezem akkor a Dreamcast-et, igaz egyelőre még olvasgatok a témában, illetve a jelenlegi játékaimmal is játszani kellene. :)

Ti nem érzitek úgy, hogy egy bizonyos ponton túl már káros a videojáték gyűjtés? Mármint pszichológiai szempontból, úgy mint egy bármilyen más függőség, mikor már hátrányosan befolyásolja az életet, mert egyéb dolgok rovására megy (tehát egész sokat agyal az ember azon, hogy egy bizonyos játékot/konzolt hogyan szerezzen be, illetve hogy még miket szerezzen be, elég sok időt tölt a különböző aukciós oldalakat bújva, stb)?

(#11354) aya válasza szarvasbogár (#11330) üzenetére


aya
addikt

Nekem is tetszik a papír megoldás, tök egyedi, de kiesik belöle a cd, sejtem hogy a bontatlanok is mind karcosak :O Viszont belefér a papír cd tok a dobozába, abban tartom a játék lemezeket.

悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i

(#11355) ayo válasza adalbert1 (#11353) üzenetére


ayo
addikt

csináld lazábban, havi 1-2 játék vagy csak vmi alkalomadtán - veszel szülinapodra 10 NES játékot v hasonló. persze ha naponta 5 percenként pörgeted a hirdetéseket és csak ezen jár az agyad, akkor tuti jobb dealekhez is hozzájuthatsz, de azért érdemes megtalálni az aranyközéputat.

http://jateknaplo.blog.hu

(#11356) Zigur válasza adalbert1 (#11353) üzenetére


Zigur
senior tag

Még mindig jobb ez a hobbi mint függőség, mintha innál és az asszonyt vernéd :o

(#11357) energy4ever válasza adalbert1 (#11353) üzenetére


energy4ever
addikt

Van hatar mi alatt normalis. En megkapom a fizetest, es a vele masnapra volt, nincs. +plusz felreteszek egy kicsit, hatha akad valami, ami jo uzlet, vagy megtetszik. A tobbi megy felre.
De ha mar ilyennen gondolkodsz, akkor nem vagy mar biztos magadban, es nem okes ez tenyleg. Huzzal egy hatart, havi mennyit koltesz ra. Ha megmarad a penzbol valamennyi ragd felre, es megy a kovi havihoz. Ha nem szeged meg, akkor nagy kart nem okozol magadnak.
Sot a retrozas ha tenyleg jo uzleteket kotsz, es kesobb megbanod, akkor is "jo", mert mindennek csak felfele megy az ara!

(#11358) Aramir válasza aya (#11354) üzenetére


Aramir
őstag

Nem biztos, volt azokban a tokokban egy kis szivacs, a lemez fölé kellett tenni, pont azért, hogy ne tudjon lecsúszni a helyéről, és a kézikönyv se lötyögjön a tokban: [link]
Persze ez a használt játékokból a legtöbbször már hiányzik, de lehet venni külön utángyártottat, bár én inkább házilag készítenék ilyeneket, csak a szivacsot kéne beszerezni valahonnan: [link]

http://retrocovers.uw.hu http://aramir.uw.hu

(#11359) t256 válasza adalbert1 (#11353) üzenetére


t256
őstag

Egy időben én is éreztem így, aztán alább hagyott. Január óta nem vettem semmit. Igaz másra kellett a pénz.
Minden hónapban van olyan hirdetés amire azt mondom, hogy ez egy kihagyhatatlan ajánlat. Tehát ha kihagyom a következő hónapban lesz más.
Mikor kezdted a gyűjtést?

Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”

(#11360) khron78 válasza Aramir (#11352) üzenetére


khron78
őstag

A Dreamcast teljesítményét valóban kár a PS2-höz hasonlítani. Ott a Nintendo 64, ennyi erővel azzal is lehetne.
Nyilván a későbbi hardver az erősebb. Fél generációs ugrás, nem mindegy.
Ahogy manapság a Wii U teljesítményt sem a PS4-el kell összevetni, vagy kellene...
Azért mert az emberek egy generációba sorolják, lehetne helyén kezelni a dolgokat.

adalbert1:

Felskálázza a képet.
Lehet 4:3, de 16:9 is. A legjobb megoldás.

De, szerintem káros hobbi a gyűjtögetés.
Nehéz meghúzni, hogy hol legyen a határ.
Én már többször éreztem magamon, hogy ez már nem feltétlenül normális dolog.
A birtoklás érzése stb.
Nem ezek az igazán fontos dolgok az életben.
Az ember hajlamos rá és elveszik a virtuális világban, legyen az 8 bites, vagy akárhány.
De igazából ez csak menekülés a valóságból, akárcsak mondjuk az ital.
Lehet azt mondani, hogy ez nem így van, DE pont a függőségnek ez is a lényege, hogy a beteg nem érzi betegnek magát!
Hatásait tekintve nem egy alkoholizmus (szerencsére), de nem is egy normális viselkedési forma.

[ Szerkesztve ]

(#11361) PiciDikenz válasza adalbert1 (#11353) üzenetére


PiciDikenz
aktív tag

Nekem pl. van egy Wishlistem (jelenleg kb 5-6 elemet tartalmaz), és ha arról feltűnik egy jó deal akkor instabuy, egyébként meg csak a nagyon kihagyhatatlan ajánlatokra csapok le (jó öreg 500 ft-os NES :W Azt hiszem ez örök sebet ejtett rajtam :D ). Ezen felül a már korábban említett keret-módszert is használom. Tehát meghatározom, hogy ebben a hónapban mondjuk 20k a keret aztán ami belefé belefér, ami nem nem.

Mondjuk így nincs is akkora kollekcióm mint a jelen lővők többségének, viszont minden egyes játékot végigjátszok, és ismerem őket, plusz jó emlékeke kötnek hozzájuk, nem csak egy újabb elem a polcon :). Én ezt így teljesen okénak érzem. Amikor az egész pince tele NES játékokkal azt már egy másik kategóriába sorolom, de ez mindenkinek a magánügye :)

(#11362) sz.balazs.95


sz.balazs.95
veterán

Kérdés:

Jelenleg egy 4x4-es szekrényben vannak a konzoljaim.
Szerintetek mi lenne a megfelelő elrendezés a konzolokhoz?
Most úgy néz ki, hogy generációk szerint van elrendezve, csak ezzel az a gond, hogy agy nem fér ki a dolog, mert ugye 6 generáció van, és abból meg ugye a Nintendo az egyedüli "teljes".

Most így néz ki (a zárójelesek még nincsenek meg, csak a helyük van kijelölve):
(Wii U) - (Xbox One) - (üres) - (üres)
Wii - Xbox 360 - (üres) - (üres)
GCN - (Xbox) - (DC) - (üres)
N64 - SNES - (Saturn) - (Mega Drive)

A Sega konzolokat maximum elcsúszással tudnám elhelyezni, Sony-ból meg még nem tudom, mi legyen, és mi nem.

Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.

(#11363) Aramir válasza khron78 (#11360) üzenetére


Aramir
őstag

Egy szóval nem mondtam, hogy egyforma erős, de attól még egy generáció, ahogy a WiiU is a PS4 generációjába tartozik, a N64 meg inkább a Saturn/PS1 generációjába tartozik teljesítmény szempontjából is, nem is értem miért kéne hozzá hasonlítanom a DC-t, ég és föld, míg a DC és a PS2 között azért nincs akkor különbség.

http://retrocovers.uw.hu http://aramir.uw.hu

(#11364) adalbert1 válasza khron78 (#11360) üzenetére


adalbert1
veterán

Igen, én is úgy érzem, hogy a legkomolyabb faktor a birtoklási vágy, még ha utána esetleg hónapokig nem is játszik az ember az adott játékkal. De egyre inkább azt érzem, hogy túl sok megy el ezzel, amit másra is fordíthatnék (sport, utazás, stb).

t256: igaz, mindig van valami csábító ajánlat. :) Konzoljaim úgy kb. 6 éve vannak, a retro vonal úgy 2 éve indult be jobban. Igazából nincs túl nagy gyűjteményem, de azt érzem, hogy túl sok időt töltök ezzel.

energy4ever: szerencsére azért az anyagi biztonságot még nem veszélyezteti ez a dolog, ugyanis ritka/drága gépet/játékot nem igazán veszek (a legdrágább retro cím, amit vettem 12k volt, a nagy többség meg inkább a 2-3k-s kategória), és ha azt nézem, akkor a jelen generációval játszani (ha meg is akarod tartani a játékokat, nem továbbadni végigjátszás után) sokkal drágább hobbi, 1 PS4/Xbox One +3-4 játék árából kijön kb. 4-6 dobozos retro gép + játékok melléjük.

ayo: igen, erre is gondoltam már, pl. a jelen generáció vásárlását több feltételhez kötöttem, és még nem szegtem meg. :)) Ennek ellenére azt pl. nehéz megállni, hogy egy 2-3 ezres játékot ne vegyen meg az ember, ha szembe jön vele. Többször gondoltam már, hogy írok egy listát, hogy ezeket még biztos beszerzem, és utána stop egy időre - de valahogy ez mindig meghiúsul.

PiciDikenz: igen, én is egy hasonló listán gondolkozom, és azon, hogy a termékfigyelőket is úgy állítom be, csak ezeket keresem az aukciós oldalakon. Azon is gondolkozom, hogy csak az a játék maradjon meg, amit legközelebb is előveszek szívesen, egy olyan címet minek tároljak, amivel úgyse játszom majd? Illetve ez a keret remek ötletnek tűnik, de inkább időre alkalmaznám, hogy akkor mondjuk a szabadnapjaimon eltöltök 1 órát ilyen-olyan dealek böngészésével és stop.

(#11365) khron78 válasza Aramir (#11363) üzenetére


khron78
őstag

Próbáltam rávilágítani, hogy ugyan annyi idő telt el az N64 DC között, mint a DC PS2 között.
Nagyjából a különbség is annyi.

[link]

Fél generációs gép, akárhogy is próbálod megmagyarázni az ellenkezőjét.
De tudod mit, legyen igazad, nekem ettől a napom nem lesz rosszabb!

(#11366) energy4ever válasza khron78 (#11365) üzenetére


energy4ever
addikt

Valoban koztes generacio a Dreamcast. Jatek felhozataliag pedig inkabb PS1, N64 kozelebben van.
Olyan mint a wii, wii u. Nincsen egyik se a konkurencia szintjen, ezt meg a vak is latja. Ugyan ez volt a Dreamcastbal.

(#11367) szarvasbogár válasza Aramir (#11363) üzenetére


szarvasbogár
aktív tag

A wiiu szerintem még messzebb esik a ps4 től gen. szempontjából mint az n64 a másik kettőtől. Nekem a wiiu ps3 gen. Kb annyit is tud. Ez is amolyan fél gen. mint a wii. Ha még kicsit elhúzzák a cube-ot akkor egyből jöhetett volna a wiiu és máris más a csaj fekvése és most nem lenne ez a vergődés..:)

(#11368) szarvasbogár válasza energy4ever (#11366) üzenetére


szarvasbogár
aktív tag

Nem egy játék volt amit dc ről átírtak ps2 re és borzalmas lett. A fejlesztőkön múlik minden mire mennyi pénzt és időt szánnak. Bőven pariban volt a többi 128 as géppel szemben csak elkaszálták:( nem köztes hanem az akkori generáció első képviselője.:) a wii köztes (már ha ennek van értelme) a dc nem. Csak egy korai úttörő:) lehet, hogy én látom rosszul de így gondolom:))

[ Szerkesztve ]

(#11369) Aramir válasza khron78 (#11365) üzenetére


Aramir
őstag

Nem akartam, hogy rossz napod legyen, félgenerációs konzolról meg még nem hallottam :D A N64 későn, a DC meg korán jött az akkor aktuális generációhoz képest. Már mások is írták, hogy a DC minőségben megközelítette a PS2-t, nem csak én.

http://retrocovers.uw.hu http://aramir.uw.hu

(#11370) sz.balazs.95 válasza szarvasbogár (#11368) üzenetére


sz.balazs.95
veterán

mondjuk az tény, hogy a Wii egy tuningolt GCN.
A Wii U meg egy tuningolt Xbox 360 :D Úgy tudom, hardveresen ahhoz áll közel.

Ha a táblázatot nézzük, ott látszik, hogy a Nintendo 5-6 éves ciklusban adja ki a konzolokat, szóval lehet, hogy tényleg mostanában jön a következő generáció, viszont a Sony pl. szintén ütemesen adják ki, csak ők kb. 7-8 évenként.

Szóval simán lehet, hogy a Wii U utódja hamar jön, és hogy azzal kb. beáll a Nintendo a régi kerékvágásba.

Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.

(#11371) szarvasbogár válasza sz.balazs.95 (#11370) üzenetére


szarvasbogár
aktív tag

Sajnos nem tudom megnyitni az idővonalas dolgot amit linkeltél:(

(#11372) energy4ever válasza sz.balazs.95 (#11370) üzenetére


energy4ever
addikt

Hardveresen nem kozel all, hanem megegyezik a 360-al a wii u. Annyi, hogy a fogyasztasan csokkentettek az apunak, hogy alacsony koltsegvetesu gep legyen, pici hutessel.
A Wii U utan nem lesz tobb nintendo asztali konzol! Sajnos tulsagosan is eroltette a Nintendo az exclusive cimeit. Nezd meg mennyi jatek van wii u-ra a tobbihez kepest egy konzolboltban.
Ubisoft nem fejleszt ra(kivetellel just dance, de az megint mas), EA nem fejleszt ra, Activision se.

Hirek alapjan Androidos dolgokra szeretnenek attalni. Itt PH-n is volt rola cikk.

(Mindenrol egyebkent az okostelefonok tehetnek!)

(#11373) sz.balazs.95 válasza szarvasbogár (#11371) üzenetére


sz.balazs.95
veterán

ha adsz egy e-mail címet, elküldöm arra, hátha úgy már jó. ;)

energy4ever: Szóval azt mondod, hogy ilyen OUYA szerűséget csinálnának?

Azér' csaknem. :N

[ Szerkesztve ]

Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.

(#11374) szarvasbogár válasza sz.balazs.95 (#11370) üzenetére


szarvasbogár
aktív tag

Nem olyan régen azt nyilatkozták, hogy csak a marketing lett elcseszve és erre a gépre kell rágyúrni stb. Tuti készül a következő de az még odébb van.

(#11375) sz.balazs.95


sz.balazs.95
veterán

Mondjuk azzal tudnának ismét nagyot durrantani, hogyha VR sisak lenne az NX(-hez?)

NA akkor habozás nélkül meg fogom venni, az hétszentség! :C
(mondjuk amúgy is, de na... :DDD )

[ Szerkesztve ]

Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.

(#11376) ayo válasza energy4ever (#11372) üzenetére


ayo
addikt

azért ilyen dolgokat tényként kijelenteni, hogy "A Wii U utan nem lesz tobb nintendo asztali konzol!" nem gyenge :)

[ Szerkesztve ]

http://jateknaplo.blog.hu

(#11377) energy4ever válasza sz.balazs.95 (#11373) üzenetére


energy4ever
addikt

Hir.
Leforditom erthetoen.
A Nintendo szeretne csinalni egy felho alapu dolgot. Ahhoz csinal gepet. Illetve mobilon is lesznek Nintendo cimek. Ahhoz, hogy az eddigi Nintendo konzolt valaszto emberek ataljanak mobilra. Ahhoz kell az az uj gep.
Kulfoldi oldalakon olvasgass. Masok is ezt feltetelezik.

(#11378) sz.balazs.95 válasza energy4ever (#11377) üzenetére


sz.balazs.95
veterán

"...amely az állítás szerint egy teljesen új koncepción alapuló platform lesz."

Ebbe beleillik az is, hogy a kor elvárásainak megfelelően újjászületett Virtual Boy lesz az NX. :D

Szerintem nagyonis ebbe az irányba kéne menniük.

[ Szerkesztve ]

Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.

(#11379) szarvasbogár válasza sz.balazs.95 (#11373) üzenetére


szarvasbogár
aktív tag

Az a baj telóról nyomom és lehet, hogy az nem kezeli.. Nagygépem meg nincs:D

(#11380) sz.balazs.95 válasza szarvasbogár (#11379) üzenetére


sz.balazs.95
veterán

pedig egy mezei .png kép.
csaknem olyan szar a mobilod. :D

Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.

(#11381) energy4ever válasza sz.balazs.95 (#11378) üzenetére


energy4ever
addikt

Ne almodozz. :D Az az uj koncepcio, a felho lesz sajnos. :(
Csunyabb vege lesz a Nintendonak, mint a Seganak.

(#11382) sz.balazs.95 válasza energy4ever (#11381) üzenetére


sz.balazs.95
veterán

Pedig 100%, hogy az zsákutca. :(

A VR viszont most virágzik, ezt kéne meglovagolni.

Eddig a Nintendonál mindig remekül megérezték a trendeket, nehogymár ne lássák, hogy a VR lenne a siker kulcsa. :(

Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.

(#11383) Aramir válasza szarvasbogár (#11374) üzenetére


Aramir
őstag

Nemrég jelentették be, hogy kb egy év, aztán jön a következő konzoljuk, de még semmit nem tudni róla: [link]
Ja, látom megelőztek.

[ Szerkesztve ]

http://retrocovers.uw.hu http://aramir.uw.hu

(#11384) szarvasbogár válasza sz.balazs.95 (#11380) üzenetére


szarvasbogár
aktív tag

Sony m2:D amúgy tényleg vacak konstrukció:D

(#11385) shinmegaten


shinmegaten
aktív tag

Én vagyok az egyetlen, akit nem hoz lázba a VR videójátékos oldala?

(#11386) Aramir válasza shinmegaten (#11385) üzenetére


Aramir
őstag

Én valami ilyesminek jobban örülnék: [link] Mármint hogy ezt a megoldást használják ki valahogy a játékok.

http://retrocovers.uw.hu http://aramir.uw.hu

(#11387) sz.balazs.95 válasza shinmegaten (#11385) üzenetére


sz.balazs.95
veterán

Egyáltalán próbáltad már?
Én oda meg vissza vagyok tőle.
hatalmas nagy cucc. :DD

szarvasbogár:

Dobj egy e-mail címet, aztán eldől, hogy hogy viszonyul ahhoz a mobil. ;)
Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ne kezelne egy szimpla png képet.

[ Szerkesztve ]

Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.

(#11388) szarvasbogár válasza Aramir (#11383) üzenetére


szarvasbogár
aktív tag

Erről lemaradtam :B ezek szerint már jövőre, úgy legyen :K

(#11389) ayo válasza shinmegaten (#11385) üzenetére


ayo
addikt

nem, pl engem se :)

http://jateknaplo.blog.hu

(#11390) szarvasbogár válasza sz.balazs.95 (#11387) üzenetére


szarvasbogár
aktív tag

Asszonyé már meg tudott bírkózni Vele:DDD jó kis összefoglaló:)

(#11391) shinmegaten válasza sz.balazs.95 (#11387) üzenetére


shinmegaten
aktív tag

Nem, de egyszerűen csak nem is hoz lázba. A tudat hogy a fejemen kell hordjak valamit, taszít. Több, mint 20 évig voltam szemüveges, aztán hála egy lézerkezelésnek, most már nem kell hordjam. Útáltam a szemüveget és nagyon nem szívesen hordanék megint ilyen fejviseleteket. Elég gyakran játszok (a munkanélküliek gondtalan hétköznapjait élve megtehetem) és nem tudom elképzelni, hogy huzamosabb ideig egy ilyen cuccban bohóckodjak. Jó öreg kontroller 'oszt jóvan. Ami bevált 30 évig, az be fog még ugyaneddig :P

(#11392) shinmegaten válasza ayo (#11389) üzenetére


shinmegaten
aktív tag

Gyere, ülj mellém és nézzük, amint a világ elmerül az új játékszerében. Addig mi nyomunk egy Contrát vagy ami jól esik :D

(#11393) sz.balazs.95 válasza shinmegaten (#11391) üzenetére


sz.balazs.95
veterán

Én sem szeretem a szemüveget, bár nem tudom, hogy bevállaljak-e egy szemműtétet, mert bár nem kényelmes, de szerintem nekem jobban áll a szemüveg, mintha nem lenne.

Mindegy, a lényeg, hogy én az Oculusnál, mivel a látványvilággal voltam elfoglalva, így 1-2 perc után észre sem vettem, hogy rajtam volt a szemüveg.

Egyet muszáj szereznem, csak aggódik, hogy kevés játék támogatja.

Egy konzol e téren sokkal jobb lenne, pláne ha gyárilag VR-es, mert akor tuti mindegyik játék támogatná, ami kijön rá.

Egyébként én a 3DS kijelzőjét is imádom, pedig azt is sokan szidják, hogy nem is olyan nagy szám.
Szerintem viszont zseniális!

(#11392) shinmegaten:

Az egyik nem zárja ki a másikat. ;)

[ Szerkesztve ]

Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.

(#11394) shinmegaten válasza Aramir (#11386) üzenetére


shinmegaten
aktív tag

Na ezt sem láttam még. Az ilyeneket tervezői munkáknál pl el tudom képzelni, de a kikapcsolódás nálam nem ezt jelenti.
"Túl öreg vagyok én már ehhez" ~ Mortough

(#11395) aya válasza adalbert1 (#11364) üzenetére


aya
addikt

Én a castlevania cuccoknál éreztem azt hogy már minden szart megveszek, de meglett az eredménye :) mostanában van olyan hogy megveszek valamit és egyszerüen megy fel a polcra, na ez is megvan alapon, de azért jó érzés egyben ránézni, a beszerzö oldalakat naponta többször nézem, de ezt muszály, ha lemaradok valamiröl akkor roppant mérges tudok lenni.

[ Szerkesztve ]

悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i

(#11396) szarvasbogár válasza sz.balazs.95 (#11387) üzenetére


szarvasbogár
aktív tag

Van egy olyan cucc is, hogy röpteted a drónt és ilyen full 3D sisakkal azt látod amit vesz a kamera amerre röpteted:) komoly függőséget tud okozni és baromi káros mert olyan tartományban sugároz/veszi a jelet, hogy az nagyon nem jó közvetlen a fejen.. De hatalmas buli lehet ahogy ez a szemüveg is a játékokhoz:)

(#11397) shinmegaten válasza sz.balazs.95 (#11393) üzenetére


shinmegaten
aktív tag

Annyit nem ér meg a szépség, hogy életed végéig feszengj, mert nem kényelmes. 300.000 magyar dollárért kikúrálják mindkét szemed Optik-Mednél. 5 perc az egész, aztán fél évig havonta kontrollra kell járni. Én ki nem állhattam a szemüveget. Anno mindig én voltam a "pápaszemes" meg a "négyszemű" szóval volt bennem nem kevés angszt a tárgy iránt. Aztán persze változott a trend és a szemüveges pasik hirtelen menők lettek. Just my luck. De legalább alhatok arccal lefelé és még látok is :DDD

(#11398) sz.balazs.95 válasza shinmegaten (#11397) üzenetére


sz.balazs.95
veterán

Majd kialakul.
Mindenesetre jelenleg az Oculus nem igazán szemüveg-kompatibilis, szóval ez is egy érv a szemcsi ellen.

Engem egyébként különösebben nem kritizáltak soha a szemüvegem miatt. :)

(#11396) szarvasbogár:

Na azanemsemmmi. :Y

[ Szerkesztve ]

Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.

(#11399) Aramir válasza shinmegaten (#11397) üzenetére


Aramir
őstag

"De legalább alhatok arccal lefelé "
Szemüveges vagyok, de én leszoktam venni alváshoz :D

http://retrocovers.uw.hu http://aramir.uw.hu

(#11400) Aramir válasza shinmegaten (#11394) üzenetére


Aramir
őstag

Szerintem sokat dobna a játékélményen mondjuk egy autós játéknál, szerintem a térhatást erősen növelné, a fejre nem kéne semmi, követné a fejmozgást vagy valami hasonló, mint mondjuk a Kinect.

http://retrocovers.uw.hu http://aramir.uw.hu

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Sega, Nintendo - retro konzolok (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.