Hirdetés
-
LOGOUT.hu
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Firka30
tag
Üdv!
Bocs ha hülyeséget kérdezek...
Megoldható az,hogy érintésre csináljon fényképet?
Leejtettem nemrég,és a kameragomb nem mindig akar működni,van pl.,hogy 5-6x le kell nyomni,hogy csináljak egy képet. -
Firka30
tag
Üdv!
Van valami trükk,hogy kiessel tudjak szoftvert frissíteni?
Jelenleg 1.0 van fent...
Ezt írja jelenlegNemrég szereztem be ezt a telefont,egy kis orange matrica van rajta,gondolom nem itthon lett vásárolva
[ Szerkesztve ]
-
Firka30
tag
pumedli:
Majd megnézem másik gépen,azon x86-os win van,hátha ott jobb leszleslieke:
Azt átállítottam XEH-re mert KOR volt beállítva,de nem lett jobb,más egyebet nem piszkáltam benne.Ha semmi javulás,este keresek valami magyar fw-t és feltolom.
-
Firka30
tag
Változatosság kedvéért most az apps nem megy a kiesben.
Kies a legfrissebb," Samsung apps nem futtatható,próbálja később" ennél tovább nem jutok vele.
AStorePlugint is cseréltem már,de ez sem jött be.Valami ötlet?
-
Firka30
tag
Felraktam tegnap ezt:bada 2.0.1
Olvastam,hogy uj fw után érdemes a kamera FW frissítés is,valóban szükséges vagy hanyagolható?annyira nem vágom még a bada-t
-
Firka30
tag
Akkor csak nálam nem akar működni semmi
Bár szoftverfrissítés már nem kell,de pl a samsung apps sem működik kiesben.[ Szerkesztve ]
-
Firka30
tag
Melyik a másik navi?
Jah,kösz,megpróbálom a plugin másolást.
-
Firka30
tag
Van valami normális hivásnapló apps?
-
Firka30
tag
Felraktam ezt:
bada 2.0.1 - S8500XXLA1/S8500OXDLA1Ezzel nincs is gond,viszont a kamera nem a legjobb,sem a képek sem a videó minőségével nem vagyok megelégedve...
A felvétel "rázkódik,vibrál" stb. ráadásul 20-30 sec után kiírja,hogy a memóriakártya nem támogatja ezt a felbontást,leáll a cam majd menti a videót.
Régebbi fw-el ilyesmi gond nem volt,szebbek voltak a felvétek is,micro sd-ből min.class hanyas az ajánlott?
videofelvételValami megoldás rá?
[ Szerkesztve ]
-
Firka30
tag
Nem is csak a minőség,de olyan a felvétel mintha közbe össze-vissza rángatnám a telefont,nézhetetlen így :s
De lehet kipróbálom a kamera FW frissítést,hátha segít,vagy még jobban elcseszi
vissza rakni 1.0 vagy 1,2-re nem akarom,mivel a kameragombom kb minden 10. lenyomásra működik csak...
Samu szervízre kíváncsi leszek[ Szerkesztve ]
-
Firka30
tag
A kamera fw frissítéssel kapcsolatban lenne kérdésem.
Ez van fent: S8500XXLA1/S8500OXDLA1
Az fw verziot nem írja ki a telefon + próbáltam a (2) phone to cam fw write opciot de az meg not supported lett.
A Cam to phone fw dumb az mire is jó?
Visszaállítja vagy ilyesmi?caminfonál ez van: [255,555] [255,255] sen: R/G: (02). (39) B/G : (02). (164)
Valahogy visszalehet tenni bada 1 vagy 1.2 cam fw-jét?
[ Szerkesztve ]
-
Firka30
tag
Nagyon gázos a videó felvétel,így semmiképp nem akarom hagyni...sd-re 30secnél hosszabbat nem ment,mert leáll hibával nálam,belsőre mentve is szaggat meg minden.
Úgy olvastam,hogy a cam fw nem települ utólag kell,én kipróbáltam már mindent amit lehetett/találtam ,sehogy nem frissíti az fw-t.6->3->2 not supported...
[ Szerkesztve ]
-
Firka30
tag
Belső memóriára mentve is szaggat,vibrál stb.
1.0-alatt semmi gond nem volt,akárhova is mentette a videót.
Az lesz a vége,hogyha nincs rá megoldás visszarakom a régi fw-re és beviszem megcsináltatni a kameragombot -
Firka30
tag
1.0-ból melyik fw-t érdemes feltenni?
Nekem az akksival nincs baj,2 nap alatt nem ment le 20-25% -nál több.
[ Szerkesztve ]
-
Firka30
tag
-
Firka30
tag
Volt ugye némi gondom LA1 alatt a kamerával,akadozott,szaggatott 720p-nél,stb.
Kipróbáltam egy gyári nokia meg egy sandisk class 10-es kártyán 8-10 percet rögzítettem mind kettőre,vaku,gps,minden bekapcsolva rajta,gond nélkül felvette,mentés tán' jó ha volt 3sec.
TV-n visszanézve sem volt semmi vibrálás,ugrálás vagy más egyéb.A saját sd-m gépen megformáztam,most egyelőre erre is gond nélkül rögzít.
ezt a minőséget tudja,nem a legjobb fényviszonynál[ Szerkesztve ]
-
Firka30
tag
-
Firka30
tag
Felraktam a gépre ezt: ROUTE 66 Sync (Samsung LBS ) viszont mikor telepíteni akarom telefonra a szoftvert, a választható listában nincs benne a wave
De lehet rosszul csinálok valamit
-
Firka30
tag
Fiók regisztrációnál ezt dobja:kép
Ha meg a navi szoftvert akarom letölteni akkor a beadott samsung listában nem találom az S8500-at.
De nem lényeges annyira,hogy fent legyen -
Firka30
tag
LA1-el akadt már valakinek olyan gondja,hogy ujra indul a telefon?
A héten kezdte,kb. 2-3x történt eddig meg,teljesen random...
Délután feloldom a képernyőt,jééé 1 sms,(hangjelzés nem volt),majd rá kb.10 percre elkezdte a zenét,hogy sms érkezett.
Picit megkésett vele -
Firka30
tag
Ilyen uptime féle apps van?
Lehet csak én nem találok -
Firka30
tag
TuneIn Radio -t szoktam néha wifivel használni de általában max 8-10 perc után audio output errort dob és ennyi.
Erre van valami megoldás?
[ Szerkesztve ]
-
Firka30
tag
Nem nagyon szoktam kikapcsolni a telefont,szerintem hetekig ment...majd ki-bekapcsoltam és a híváslistában +sms-eknél nevek helyett a számot írja ki.
Azóta ritka az mikor nevet ír a híváslistába,pl. hiváskor nevet kiírja,de listában már csak a száma jelenik meg,smsnél szintén maradt a szám.De kimenő hivásnál is kb ugyan ez van.
Ez mitől lehet,ill.esetleg valami megoldás rá?
LA1 van fent. -
Firka30
tag
Lehet hülye kérdés de megkérdem
Váltani készülök Galaxy S advance-re,van valami lehetőség,hogy a telefonben lévő smseket áttegyem valahogy androidra?
Vagy marad a telelefonról simre másolás , majd vissza?
-
Firka30
tag
A telefonom nem működik már a képernyőzár gomb...van valami más mód a telefont downloadba tenni?
fw csere kellene már neki...
köszi! -
Firka30
tag
Tudtok valami online shopot ahol wave alkatrészeket lehet rendelni?
Képernyőzár gomb+ panel? kellene,de nem nagyon találok sehol... -
Firka30
tag
Tud valaki online shopot ahol alkatrészeket lehet rendelni?
Nem találtam semmit...nem működik a képernyőzár gomb (vagy panel,nem tudom mi a pontos neve),ezt cserélném ha tudnék valahonnan szerezni -
Firka30
tag
Az sms üzeneteket,hogy tudnám szinkronizálni,hogy utánna pl.át tudjam tenni androidos telefonra? Remélem érthetően fogalmaztam
-
Firka30
tag
Sikerült kölcsönkérni egy galaxy minit,de a kiessel sem tudom a waveról lementett smseket átpakolni androidra..."biztonsági másolat fájl adatai nem olvashatók" mindenre ezt írja...
Valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest