Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
St_Riv
csendes tag
Komolyan mondom, sírógörcsöt tudnék kapni tőletek néha Olyan negatívan fogjátok fel. Érték csökkenés, lecserélés, nem jön cucc badára, és?
Van egy remek telefonom, kristálytiszta álomszép képernyővel ami se nem túl nagy se nem túl kicsi, hanem mondhatni tökéletes. Gyors, nem akadozik a menü és egyetlen alkalmazás sem, amit használok. HD videofelvétel egy orgia. Az aksi remekül bírja, nem úgy mint a nagy átlag. Wifi pedig pont annyira jó, hogy ne kelljen netért fizetnem egyetlen szolgáltatónak sem, ennél többet pedig amennyit egyetemen netezek vele, úgy se használom.
Most megy itt a nagy vita, hogy androidra Xmillió alkalmazás van badára meg öt. Hát hol nem szarom én azt le? (Jó persze most csöpög belőlem az elfogultság minden estre akkor is van egy tökéletes telefonom, amit semmi esetre sem cserélnék le-el). Písz
-
St_Riv
csendes tag
Hali. A telefonnak hardveresen semmi baja, megbízható gyors, remek multimédiás képességekkel, ahogyan azt a tesztben is olvashattad. Azért azt hozzáteszem, hogy az erőteljes használat mellett 3 nap elég nagy túlzás az aksi teherbírásában Szoftveres oldaláról én nem tudok nyilatkozni, mint, ahogy azt már leírtam nekem nem fontos ez a része. Azt, hogy újonnan jelenlegi áron, ami 60 körül mozog meglehetősen szerény felszereléssel (legtöbb bolt ahol ilyen áron van meghirdetve ad hozzá egy aksit meg töltőt aztán ámen), érdemes meggondolni. Én nem rég vettem a telefonomat, használtan 39-ért, kiváló állapotban gyári cumókkal + 3 hónap garival. A helyzet az, hogy még csak karcolás sincs rajta, hála a Gorillának és a fémháznak (pedig még a napokban sikeresen ki is esett a kezemből de nem lett baja). Szóval csak azt akarom kinyögni, hogy használtan talán jobban megéri jelenleg az árát. No én ennyit tudtam remélem segítettem.
Más: s4tch, abszolút nem téged hülyéztelek le, régóta olvastam a fórumot, a sikertelen szoftverfrissítésektől kezdve sorolhatnám, hányan szidták szerencsétlen, csupán ennek ellenpólusaként emeletem fel a hangom. Teljesen elismerem, hogy szoftveresen közelébe nincs a többieknek főleg egy Andoridhoz képest. Csupán csak azt akartam kijelenteni, vannak emberek akiknek ez egyáltalán nem fontos. (speciel én azt se tudom mi az a firmware, nyugodtan lehet hülyézni). Na ennyi remélem így már nem lesz gond
-
St_Riv
csendes tag
válasz mr.tejjfel #494 üzenetére
Akkor valószínűleg nekem is ez lehet az oka. :/
-
St_Riv
csendes tag
válasz mr.tejjfel #497 üzenetére
Óvatosan az ilyen kijelentéssel mert még valaki azt hiszi lehülyézed
-
St_Riv
csendes tag
válasz bokrosolajos #682 üzenetére
Én azért válaszolok. Igazad van, mondjuk úgy hardveresen 10/10 (szerintem ebbe nincs aki belekössön akár elfogult akár nem), szoftveresen jó ha 10/2. És így gyakorlatilag nem is nevezhető okos telefonnak. Én mégis azért (is) vagyok vele teljesen elégedett mert a használt áráért amiért vettem tökéletesen megéri a pénzét. Szóval, azok a tulajok, akik anno kezdő árát kiperkálták jogosan lehetnek elégedetlenek. Amúgy szerintem mindenki megérti az álláspontodat, csak ahelyett, hogy a azon szomorkodnának mennyire silány a szoftver, a telefon hardveres kiválóságaiban keresnek vigaszt. Amúgy elnézve a mobiltelefon piacot szándékosan nem csinálnak a gyártók olyan telefont ami minden igényedet 100%-ban kielégít. (bár lehet ez egy paranoiás gondolat, mégis így vagyok vele)
-
St_Riv
csendes tag
Amúgy ti használtok rajta kijelzővédő fóliát?
-
St_Riv
csendes tag
Karcok engem se aggasztanak annyira, viszont ez a szörnyű maszatolás igen. Arra gondoltam lehet a fóliától nem maszatolódna ennyire.
-
St_Riv
csendes tag
válasz AirWin1987 #1063 üzenetére
Ha más alkalmazás is nyitva van (pl zenehallgatás) általában nem lép be, ha pedig sikerül is belépnie van, hogy elküldi az üzenetet a másik félnek és van, hogy nem. Én le is töröltem.
Én is kérdezek, Tv kábel milyen kell hozzá, és milyen árban van?
[ Szerkesztve ]
-
St_Riv
csendes tag
válasz brendoncsopi #1208 üzenetére
Nektek sok sikert és mihamarabbi hivatalos frissitést és a Bada fellendülését kivánom.
Köszönjük. Én elsősorban nem a hivatalos frissítéstől remélem a csodát, hanem a nyílt forráskódtól. Ha ez nem lendíti fel akkor semmi.
-
St_Riv
csendes tag
válasz wertigo1984 #1430 üzenetére
Túl jó. Én a helyedben nem adnám oda neki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Yettel topik
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Macska topik
- Projektor topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Tőzsde és gazdaság
- Elektromos autók - motorok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest