Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktojka
tag
Nekem is sikeresen frissült a Kies, pc név nincs a firm nevében. (Win7 64bit)
[ Szerkesztve ]
-
Viktojka
tag
Halihó!
Haver faterja vett egy Wave II-t. Kérdés: Hogy lehet a legegyszerűbben a névjegyeket áttenni a Wave-re? Az előd nokia e51 kb. 1400 névjegy. -
Viktojka
tag
Ma sz@rakodott az asztali gépemen a net, mondom semmi gond, megosztom a mobilnetem a wave-vel. Minden ok, kb 10 perc múlva vissza is jött a gépen, lehúztam a kábelről a telefont. Azóta nincs mobilnetem, az akksi 60-ról 15%-ra esett vissza kb 5 óra alatt (3sms+ 2 párperces telefonom volt). Akksi ki-be megvolt a proci mégis pörög...Nézegettem a beállításokat, hálózatváltásnál azt írja, hogy a hálózatot egy másik alkalmazás használja
Valakinek valami ötlet? -
Viktojka
tag
Érdekes dolgot tapasztaltam ma. Eltűnt a telefonomból majdnem az összes elküldött üzenetem. Január 4-e előtt 1 darab sincs meg... Az egészre akkor lettem figyelmes, mikor jelzett a telefon, hogy töröljek néhány üzenetet, mert megtelt a memória. Utána néztem és 200 elküldöttet írt a telefon, pedig ennél sokkal több volt. Valamint a memória állapota 1009/1300, szóval itt is lesz valami gebasz, mert elméletileg nincs megtelve... mégis azt kéri, hogy töröljek. Mitől lehet ez?
-
Viktojka
tag
válasz chipi-85 #3735 üzenetére
Wave előtt egy f480-am volt, az is csinált hasonló dolgokat... Csak reméltem, hogy a wave.vel nem lesz ilyen probléma. Mondjuk azt még most sem értem, hová tűntek a január 4-e előtti elküldött üzijeim.
A legbosszantóbb, hogy hiába töröltem ki egy csomó elküldött üzenetet, ha belépek az üzenetekhez, jött az értesítés, hogy megtelt a memória, szóval bejövőt kellett törölnöm.
Paca2:
Nekem is van a havidíjamban 300 db leforgalmazható sms, ezért ezt fel is használom. Mondjuk általában a sunáknak írok... Meg az ismerősöknek akkor, ha tudom, hogy zavarnám őket a hívással[ Szerkesztve ]
-
Viktojka
tag
Halihó!
Egy kis segítséget szeretnék...
Van egy widget, amiben pár képet le szeretnék cserélni. Kicsit utána olvastam a dolognak. Azt mondják az "okosok" , hogy a widgetet át kell nevezni .zip-re, így ki lehet cserélni a képeket benne. TC-ben átneveztem, képeket kicseréltem, majd visszanevezem .wgt-re. Telefonra felteszem, s azt a hibaüzenetet kapom, hogy a telepítés sikertelen. Mit csinálok rosszul? (A kép természetesen ugyanakkora, mint az eredetiben.)[ Szerkesztve ]
-
Viktojka
tag
válasz consono #5370 üzenetére
Szomorú...
Akkor ha jön a viber, jön a multi is számomra.
(#5372) consono: Ezt most nem érzem át, hogy optimista, vagy ironikus hangvételű akart lenni, vagy esetleg mindkettő...
Én tényleg remélem, hogy minél hamarabb érkezik a hivatalos 2.0 és a viber is.[ Szerkesztve ]
-
Viktojka
tag
válasz ratam23 #5931 üzenetére
Én a múltkor nyomkodtam egy 710-et... (igaz csak pár percet)
De nekem nagyon nem jött be. Sem maga a telefon (anyag, kinézet), sem a rendszer.
De mondom ez szigorúan az én véleményem. Ha van lehetőséged, vásárlás előtt próbáld ki.Kicsit más:
Én is tervezem a cserét, de majd csak nyár végén. Szinte biztos, hogy nem maradok a bada-nál, a wave-et viszont eladni nem fogom.
Androidot próbáltam, engem különösebben nem fogott meg. A családban egyre több iPhone van (3g, i4, i4s) és egyre jobban szimpatizálok vele én is... -
Viktojka
tag
válasz SlyChocolate #6071 üzenetére
Igen, ez az időzíthető üzenetküldés tényleg nagyon jó dolog. Én is próbáltam már.
2.0- ban benne van amúgy? -
Viktojka
tag
válasz SlyChocolate #6074 üzenetére
Köszi! Ez jó dolog.
-
Viktojka
tag
válasz SlyChocolate #6078 üzenetére
Jobb lett a 2.0-ban?
-
Viktojka
tag
Az előbb sms írás közben felugrott egy ablak "timeout" üzenettel... majd el is tűnt.
Valaki találkozott már ilyennel, ez mit akar jelenteni? Azt hiszem egyszer már produkált ilyet. -
Viktojka
tag
Pár napig nem voltam gépközelben, most látom, hogy én is kaptam 1000Ft-os utalványt... Ezt csak akkor tudom "levásárolni", ha van regisztrálva bankkártyám?
-
Viktojka
tag
ABal:
Goldmen75:
Köszönöm a válaszokat!leslieke: Tényleg nem kell kártya regisztráció, felajánlja a kuponos fizetést a Kies.
Az előbb gondolom olyan programot akartam letölteni, amire nem volt érvényes a kupon.A Picsel Smart Office már a telómon...
[ Szerkesztve ]
-
Viktojka
tag
Gyorstárcsázást hogyan lehet beállítani? (1.2)
-
Viktojka
tag
Nekem gyári vodás telóm van, Kies-szel frissített 1.2-re (VDH) most felajánlja az LC1(VDH)-t. De még nem tudom, hogy felrakjam-e.
-
Viktojka
tag
Na kb. 5-ször próbáltam már frissíteni, de "nincs elégendő szabad terület" üzenettel megszakad. Pedig semmi sincs a telefonon. A belső memórián 560KB foglalt.
-
Viktojka
tag
Na az este én is felraktam a 2.0-át.
Érzéseim vegyesek...
Maga a kinézet tetszik. Szimpatikus, hogy testre szabhatóbb.
A híváslista katasztrófa, az üzenetek kinézete jobb volt 1.2 alatt.
Az este már nem nagyon foglalkoztam vele, így ma csak szerelés közben (készülünk a hétvégi Tatabánya rally-ra ) tudtam pár dolgot megnézni.
A böngésző 3ból 3szor "kevés a memória" üzenttel fogadott. Most mentem fel ChatON-ra, üzenetírás közben lezárta képernyőt többször is, alig tudtam feloldani. Az opera mini navigációs nyilait nem tudom eltüntetni, lehet hogy ezért, de a képernyő nem ott érzékeli az érintést, ahová "bökök". Próbáljak meg másik operát feltenni, vagy mi segíthet a jelenség kiküszöbölésében. Ja és a névjegyeket hogyan tudom összekapcsolni a facebook profilokkal?[ Szerkesztve ]
-
Viktojka
tag
válasz leslieke #8818 üzenetére
Köszi ismét! Kicsit bonyolult a dolog, de lehetséges.
Dhampir: Gondoltam, hogy félrenyomtál, én amúgy is i4S-re pályázok wave után...(#8821) leslieke: Persze Szóval: Névjegyek -> pl gipsz Jakab, rányom -> szerkeszt, legalul névjegy csatolása -> (bejön a teljes névjegyzék) kiválaszom Gipsz Úr face profilját és ment. DE, a fényképet nem rakja ki alapból, a már összekapcsolt névjegyen, szerkeszt, kis kép "+" jellel megnyom és itt lehet kiválasztani a fb képét...
[ Szerkesztve ]
-
Viktojka
tag
leslieke: Köszi az Operás linket! Feltettem, f@sza.
-
Viktojka
tag
1.2-ben volt "ütemezett üzenet" (ha jól emlékszem ez volt a neve), 2.0-ban benne van? Ha igen, hol? Nem találom.
(#8975) leslieke: Zsííír! Ismét köszönöm. Ott pont nem kerestem...
[ Szerkesztve ]
-
Viktojka
tag
Valami jó témát tudtok mondani 2.0-ra? A Bada-Sense valamiért hibát ír ki.
(#9338) leslieke:
[ Szerkesztve ]
-
Viktojka
tag
Halihó!
Nem tudom, hogy csak nekem új, de az apps-on a vásárlásnál felajánlja a telefonszámlás fizetést. Ez mióta van? Sikerült is megvennem az Infinity témát (megtetszett). Kaptam smst-t hogy az egyenlegemhez hozzácsapták az árárt, valamint a samu-fiókomra is jött egy mail, hogy a vásárlás sikeres volt, DE nem tudom feltelepíteni. Letöltötte, de a telepítés megszakad és hibát ír ki. Ilyenkor mi van?
(#9356) leslieke: Telefonról memóriakártyára... állítsam át telefonra a mentés helyét?
[ Szerkesztve ]
-
Viktojka
tag
(#9357) leslieke :
Így sem jó. Most megpróbáltam Kies-szel, de ott meg az írja, hogy az alkalmazás telepítőcsomagja hibás. WTF?
[ Szerkesztve ]
-
Viktojka
tag
Halihó!
2.0-nál (LC1) valahogy be lehet állítani a FB pusht, vagy ahhoz PSH kell?
Ha igen, hogyan lehet aktiválni a PSH-ot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Háztartási gépek