Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz EAndrew #4641 üzenetére
Nincs egyelőre "hivatalos" 2.0 Wave-re, a cseh Vodafonos firmben van magyar nyelv, azt lehet multival feltenni. Ma megint megnéztem a Check Fus-sal, de sem a TMH (T-Mobile HU) sem a XEH (magyar független) régiókhoz nincs elérhető 2.0, teszt módban sem...
Szótárt mintha most fejlesztenének a mysamsungwave.hu -s srácok
[ Szerkesztve ]
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
EAndrew
aktív tag
válasz EAndrew #8890 üzenetére
Én kérdéseimre senki?
Igaz a biztonsági mentést már közben Leslike megválaszolta másnak, de a többi kérdésre még mindig várok válaszokat ha lehet.
Ja és nem a hivatalos 2.0 Kies-re ("de itt a hivatalos (KIES) 2.0") gondoltam, hanem természetesen a Bada 2.0-ra KIES frissítéssel.
"Nem tudtam pontosan, hogy mit akarok, de azt tökéletesen megvalósítottam." :)
-
David3
őstag
válasz EAndrew #13235 üzenetére
1. Észrevehető minőségromlást én nem vettem észre az 1.2-höz képest, igaz én már tavaly október óta 2.0-át használok. Nekem nincs problémám a videók és a képek minőségével, csodálatosak!
2. A memóriaelfogyás a bada 2.0 már nem jelentkezik annyit, mint 1.2 alatt. Ezzel a hibával már hónapok óta nem találkoztam! Az oldalakat is rendben betölti a gyári böngésző, és az Opera Mini is.
3. A 3.5-ös kábelre gondolsz? Ha társaságban összejövünk, én is erről nyomom a zenét. : ) Tökéletesen megy.
4. Jelenleg bada 1.2 nem lehet biztonsági mentést csinálni, sajnos jól tudod. A képeket, zenéket, adatokat viszont le tudod menteni a gépre. Névjegyeket pedig másold a SIM-re. A programokat a telefonos Samsung Apps-ből vagy a Kies letöltési előzményeiből tudod visszarakni.
5. Memkártya maradhat, de frissítés után mindenképp formázd meg! A csonka-fájlok lassulást okozhatnak!
6. Mint mondtam, tavaly október óta használok 2.0-át, szerintem megéri váltani, viszont ha rám hallgatsz, nem Kies-zel frissítesz. : ) A multiloaderes frissítés szerintem jobb munkát végez: [link]
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
4. Olvastam hogy ha KIES-en frissítek, akkor tudok bizt. mentést csinálni, de állítólag ehhez 2.0 kell. Akkor ez most azt jelenti hogy 1.2-ről hiába mentem el a progikat, tel.számokat, üziket, nem tudom majd őket vissza pakolni? Főleg az üzenetek és a telszámok aggasztanak. Na jó egy-két progi is jó lenne ha maradna (pl.: Ndrive)
A frissítés 2 lépcsőben zajlik le. A kettő közt felajánlja a programok mentését is a Kies.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
RetepNyaraB
veterán
válasz EAndrew #13245 üzenetére
Telefon függő is sajna. Van aki szerint drámaian pocsék lett 2.0 alatt, van aki (mint één) szerint nincs nagy különbség. Konkrétan nálam a video ugyanolyan, a képek tényleg picit mosottabbak lettek, de együtt tudok éli vele. Photosoppal minden lehetséges
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
sphe
senior tag
Nekem ugyanolyan verziószámú szoftverem volt garis szervizelés előtt. Az előlapi kamera furcsa negatív képet adott, viszont a hátlapi fő kamera gyönyörű képeket csinált. Gombcsere volt, de felraktak egy másik 1.2-es szoftvert, amit senki nem kért hogy megtegyék, és már annak sem volt olyan jó minőségű képe mint a JL2/JL1 XEH -nek. Zsizsikesebbek lettek a képek alacsony manual iso -n is, és sokkal gyengébb lett az energiatakarékos izzók mellett nyújtott fehéregyensúly. Korábban a beépített kamera jobb képeket adott, mint a VeloCam softver, most pedig fordítva történik. Sok hozzászólás alapján viszont azt látom, hogy nem minden wave ugyanolyan gyártású kamerát kap, másképp reagálnak a camera firmware-ekre, tehát lehet szerencséd is.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 tokok eladóak! https://hardverapro.hu/apro/xiaomi_14_telefon_tok_tokok_uj
-
leslieke
Jómunkásember
válasz EAndrew #13330 üzenetére
Beállítások -> Hívás -> Híváselutasítás üzenetben. Innen törölj ki mindent.
Spec. nekem nagyon jó, hogy van ez a funkció. Tárgyalásokon, moziban, stb. Sokszor használnom kell. Az összes gyárit átírtam saját szövegre.
Zenelejátszó: a gyárit ajánlom, ugyanis az Appson nincs jobb.
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
consono
nagyúr
válasz EAndrew #13333 üzenetére
A témákkal nekem is sok bajom volt az Appsról, fel is adtam a végén és letöltöttem simán .smt fileokat. Csak be kell másolni a telefon (nem az sd) Others mappájába és már látszik is a beállításokban! A
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Wheelbarrow
aktív tag
válasz EAndrew #13651 üzenetére
Bada 2.0 vívmány ez is, hogy videózásnál fényképezésnél csak akkor jelenik meg a visszaszámláló ha kevés hely van a memóriakártyán. Videónál ha kb 10 perc van vissza akkor jelenik meg. Ez is olyan hülyeség mint az, hogy ha áthelyezed a videófájlt a telefonról a PC-re nem látja a telefon a szabad helyet csak ha újraindítod vagy leválasztod a memóriakártyát és újra csatolod.
-
David3
őstag
válasz EAndrew #14795 üzenetére
Nekem most 2-3 nap a minimum, pedig most szeptember 1-jén múlt két éves a Wave-em! Az egy hét egy kicsit sok, lehet különleges darabot fogott ki. : )
Mostanában elég sokat használom a telefont, így átlagban 2-3 napot bír, ez korábban kicsit több volt. Régebben 3-4 napot is kihúztam egy töltéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Excel topic
- Bitcoin topic
- Ukrajnai háború
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Steam Deck
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Telekom mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Napelem