Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
válasz doctorur #872 üzenetére
Szia!
"ha már van W3-ra magyar nyelvű 2.0 (videó volt róla), akkor miért nem jelent meg már WI-II-re a CSC sem?"
Minden típusra külön firmware készül.(Wave I-II-III ...) Pl. a Wave II-re se lehetett feltenni a Wave I magyar CSC-t Ezért meg kell várnunk a Wave I-II magyar nyelvet is tartalmazó verzióját. -
bokrosolajos
őstag
válasz doctorur #872 üzenetére
Épp a 869-ben nem akadtam ki semmin, csak röhögtem egy jóízűt. 868-ban jeleztem, hogy Hjúszton van de az is csak egy mondat. Ha meg bővebben írom le, hogy SZ.A.R. akkor meg az a baj. Ejj, van sapka, nincs sapka ?!
És hogy valami más is legyen : már megint megszívták az Androidos felelőtlen júzerek. Ilyenkor nem baj, hogy tököl rajta a Samsung az elbírálással
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
válasz doctorur #1240 üzenetére
A Samsung soha, sehol nem adott meg megjelenési időpontot, mindent csak blogok írtak... Ez a "bejelentés" is egy török blog irománya.
Milyen érdekes, hogy ilyenkor lehet példálózni az Apple-lel, máskor meg csak köpködni
[ Szerkesztve ]
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
F-ECT$
titán
válasz doctorur #1980 üzenetére
Szerintem a wave 3 már nem olyan jó vétel, mint annó a wave 1 volt:
-bár nagyobb a kijelző, de maradt a pentile és a felbontás
-bár gyorsabb a proci, de messze nem ez a csúcs, pedig a w1-ben még top hardver volt
-bár több benne a ram, de tényleg csak annyival, hogy ne dobjon memóriaelfogyást, elbírt volna 2x ennyit
-fényképező nem változott
-kell hozzá venni sd-t, pedig sem a wp7-hez, sem az ios-hez nem kell, és egyre több droidos készülékben van elég belső memória (sgs2, galaxy nexus)
-javult a bada a 2.0-val, de annó az 1.0-nál még megvolt a lehetőség a gyors fejlődésre, mára látjuk, hogy ez lassabb, mint vártuk
-jobb lett a böngészési élmény, de továbbra sincs teljes flashAmit nem tudok:
-tettek bele fényérzékelőt, vagy továbbra is csak közelség érzékelő van?
-a hangchip maradt, vagy jobb/rosszabb került bele?Ettől függetlenül jó áron van, ha kijön végre a T-nél, és 60 körül lehet majd 1 év hűséggel venni, akkor már a nem fanatikusoknak is bevállalható lesz.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
wertigo1984
őstag
válasz doctorur #2917 üzenetére
mi az a bug? (bogár angolba)
(#2919) leslieke: akár hiszitek akár nem, a melóhelyemen vagy 2-3 hete lengyel főiskolás vagy milyen csoport volt, és kb 8 emberből 3-nak Wave3-ja volt.
[ Szerkesztve ]
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
consono
nagyúr
válasz doctorur #2917 üzenetére
Nincs semmivel több gondja a most elérhető 2.0-knak, mint az 1.2-knek. Sőt. Kevesebbszer fogy el a memória, illetve ha el is fogy, egy OK után megy tovább. Nekem a KL1 (az a bizonyos lengyel verzió) mióta kijött fent van és még nem fagyott.
Hardverhiba szerintem nincs a W1-el, kevesebb egyszerűen a memória, ezzel együtt kell élni, vagy váltani kell valami másra. Sajnos úgy tűnik a kernel memóriakezelése nem túl jó, ezt ellensúlyozták a W3-ban a több memóriával.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
doctorur
tag
válasz doctorur #3115 üzenetére
Ez a gorilla glass témakör lehet, hogy megérne egy kérdést valamilyen hivatalos oldalon.
Kicsit kutakodva csak a teszt és informatív tartalommal rendelkező oldalakon volt infó a W3 gorilla glass kijelzőjéről, de hivatalos samsung oldalakon sehol.
Mivel az új csúcs nexus sem rendelkezik ezzel, lehet, hogy a w3 sem? -
gelbelex
őstag
válasz doctorur #3158 üzenetére
De ugye elvárható ettől a gyártótól, hogy betartsa a több millió vásárlónak tett ígéretét?! Ez nem volt más, mint hogy tartalmában versenyképes platformot készít, ezért szavazz neki bizalmat és vedd meg a készülékét
Mit ígért, meddig lesz versenyképes, ráadásul ingyen (mármint a vételáron túl)?
A versenyképesség pillanatnyi dolog, és az aktuális ár függvénye.
Egy badás telefon nagyjából annyiba kerül(t), amennyit ér(t), és a hasonló árú telefonokkal (volt) versenyképes.Megérte a GS2 a 160-as nyitóárat? Mit ígértek, meddig ér 160-at?
Ér most 140-et?mind a két készülékemért 100 db ezrest adtam és igenis elvárom, hogy ua szoftveres környezetet megkapjam.
Tehát hogy az akkori (egy éve?) 100e-ért még ma is érjen (mai) 100e-t?
Hiába adtam 60-at a W2-ért szeptemberben, ma már csak 40-et ér, talán...
Ám mire elegem lett az 1.2-ből (kezelhetőség), jött egy már használható béta 2.0, ha nem jött volna, már más telefonom lenne. De jött, nekem elég, így maradt. -
gelbelex
őstag
válasz doctorur #3162 üzenetére
Tényleg, nem értettem eléggé, nem kívántam kiforgatni, mea culpa...
Egyetértek, minden gondolatoddal.
Ha versenyképes platformot ígértek, akkor hazudtak.Muszáj, hogy hivatalos legyen az a 2.0?
Lehetőséged van kipróbálni, multival vissza lehet rakni a hivatalosat.Az októberi béta óta használom a 2.0-t, ha nem vált volna W2-re hivatalossá a (továbbra is bétajellegű) KL6, akkor is használnám, noha engem is bosszantanak a bénaságai. Ha csak az 1.2 lenne, már korábban váltottam volna másik telefonra (találnék gazdát a családban a W2-nek). De jelenleg nekem elég az, amit a bada nyújt.
Pc előtt ülök naphosszat, a mobil netkapcsolat nem hiányzik. Ha szükséges lesz, nem is biztos, hogy telefonnal igényelném (Tablet, laptop? Majd kialakul, akkor.)[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
válasz doctorur #3463 üzenetére
Szerintem esély sincs hivatalos CM-ra.Ők csak olyanra csinálnak (vagy olyanra sem mindig) amire már van android támogatás. Modem drivert nem fognak nekünk írni... Ha az XDA-s cuccból lesz valami, akkor persze könnyedén lehet majd a Galaxy S CM portját használni.
-
Dhampir
félisten
válasz doctorur #6413 üzenetére
A csemetéim panaszkodnak, hogy az osztályban senkinek sincs bada telója és bezzeg a többiek....
Mi még annak örültünk, hogy a Diolen Mobi köpenyünk zsebében egy frissen cserélt színes kártyanaptár csücsült, vagy LEGO-figurát, Matchbox kisautót toszogathattunk a pad tetején. Tanítás után meg indiánosdit játszottunk, vagy alternatív programként a lányokkal papás-mamást.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest