Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Éva83
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy vettünk egy Samsung ue40h6203awxxh típusú tv-t, hdmi kábellel van összekötve a telekomos set top box-al. Azóta a kép napi szinten többször remeg (ugrál) alkalmanként 2-3 percig. A régi tv scart-tal volt összekötve a set top box-al, akkor nem volt ilyen hiba. A tv lehet a rossz vagy valami más a baj? Segítsetek! Köszi -
Éva83
csendes tag
válasz mihaly13 #73929 üzenetére
Szia! Névszerkesztés alatt a következő lehetőségek vannak: kábel vevőegység, műholdas STB, felvevős STB, játék, blu-ray, dvd, videomagnó, av vevő, videókamera, dvi pc, dvi eszközök, tv, IPTV, HD dvd, DMA. Nekünk t-home-os STB-k van amivel fel lehet venni a műsort. Elvileg IPTV. (Eddig T-Homenak volt beállítva + univerzális távirányító. Most kitöröltük de nem tudjuk melyik választás a jó?)
-
Éva83
csendes tag
Sziasztok!
Korábbi hozzászólásomban #73905 írtam a Samsung LED TV HDMi kép problémáról. Azóta a Telekom kicserélte a set top box-ot egy vadi újra, a jelenség meégis megmaradt. Ergo a TV a ludas. Írtam a Samsungnak, ők azt válaszolták idézem: "logikai hiba lépett fel a készülék firmware-ben, ezért javasoljuk, hogy legyen szíves a firmware-t frissíteni, mely az ilyen logikai hibákat hívatott kiküszöbölni..." utána leírták hogy honnan, mit és hogyan kell letölteni, telepíteni USB-ről. Ez a T-NT14MDEUC-1109.0 Firmware. (egyébként jelenleg is ez van a TV-n...na mindegy..) A lényeg nem tudom USB-ről újratelepíteni a Fw-t mert ezt írja a készülék.:"nem található érv. frissítőfájl.Ellenőrizze az USB-t, majd próbálja újra." Interneten nem talál frissebb szoftvert. Szóval akkor most mi baja? Mindent úgy csináltam ahogy a Samsung javasolta, USB Fat 32-re formázva, frissítőfájl mappája a gyökérbe másolva. Vagy az lehet a baja, hogy ugyanazt akarom feltenni ami már rajta van a TV-n? Hogy lehet Fw-t újratelepíteni. esetleg egy régebbit feltenni? Azt hol lehetne letölteni?
Segítsetek, mert nem akarom összetörni a TV-met. Köszi! -
Éva83
csendes tag
Van rajta Scart, azzal eddig nem volt észlelhető probléma. Próbáltuk másik portba csatlakoztatni,a stb-t. Sőt van egy másik box a másik szobában, azzal is ugyan ez a helyzet. Ami azt illeti nem csak az élő adásnál csinálja a jelenséget HDMi-n, hanem felvett műsorokkal is. Ma teszteltük és ha visszatekerjük, akkor nem biztos hogy az akadozás, vibrálás ugyanazon jelenetnél lesz, tehát össze vissza, ahol kedve tartja. De ismétlem, ez sosem folyamatos, van hogy percenként, van hogy tovább..
@Flashget: Euronicsban vettük a TV-t. Még nincs két hete. egyáltalán meddig kötelesek kicserélni, ha tényleg a TV a ludas?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest