Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mi történik egy netes csalás után?
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz tupacamaru #99915 üzenetére
Miért is ne lehetne véleménye? Van Samsung tévéje, és itt a topikban megoszthatja nyugodtan a tapasztalatait.
Az ilyen beszélgetésekből meg mások is okulhatnak.[ Szerkesztve ]
-
dethroner
veterán
válasz tupacamaru #99915 üzenetére
Miért ne lehetne véleményem? Gondolom neked sincs Ferrari-d és talán nem is ültél még benne, de véleményed biztosan van róla. Szóval ha az itt leírtak alapján teljesen látatlanban dönthet valaki úgy hogy neki ez a program tetszik, szüksége van azokra a tudásokra amivel rendelkezik, akkor azt hiszem arra is lehetőség nyílik, hogy megjegyezzem nem való nekem, mert nincs igényem ezekre a plusz ficsörökre.
Hidd el, érdekelt a téma: Épp ezért kérdeztem rá hogy miért is jó, mert még soha nem találkoztam vele, és amikor néha eszembe jut egy plusz eszköz vásárlása filmlejátszás céljára, akkor a max összeg amit rászánnék egy ilyen S905-ös masina lenne, amin ugye a KODI az előretelepített lejátszó.
És sok más mindenről lehet még tőlem olvasni, légy figyelmesebb!A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest