Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
válasz gtesteban #10040 üzenetére
Ne haragudj, nem akarlak megbántani, de azt a 6 - 7 óra alatt 1% -ot nem nagyon tudom elhinni. Esetleg talán repülődép üzemmódban, kikapcsolt rádiókkal úgy, hogy nem nyúlsz hozzá.
Ha használod, akkor inkább az óránként 6 - 7 % csökkenés a normális.Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
Doggy dog
senior tag
-
glaci
őstag
válasz gtesteban #10044 üzenetére
Továbbra sem akarlak megbántani, de hidd el, hogy rosszul emlékszel!
Amit te állítasz, az lehetetlen!
Még egy butateló sem tudja azt produkálni, hogy 6 óra alatt csak 1 % -ot merül, nem hogy egy okos!
Számolj utánna, ha nem hiszel nekem!
Ebben a nemlétező esetben a telefon 25! napig! bírná készenlétben egy feltöltéssel!!!
Remélem így talán már Te is belátod, hogy amit írsz, az lehetetlen!
Az óránként 6 % esés viszont használat mellett teljesen reális és normális.Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
glaci
őstag
válasz gtesteban #10051 üzenetére
Ha nem nyúlsz hozzá, akkor kocsit sok. (Keveset piszkálva pont jó átlag érték lenne.)
Bár ez is nagyon sokmindenen múlik.Pl.:
Milyen appok futnak és ébresztgetik vagy esetleg folyamatosan ébren tartják a CPU -t.
Szinkronizálnak-e és ha igen akkor milyen időközönként és mekkora adatforgalommal.
Wifi, BT be van-e kapcsolva és esetleg aktívan keresnek-e.
A telefon LTE, 3G vagy 2G hálózaton van-e.
Egy helyben vagy, vagy mozogsz és emiatt sokat dolgozik a rádió.
Ha egy helyben térerő milyen, stabil / erős vagy gyenge.És persze lehet az új akksi is hibás / hamis.
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
Doggy dog
senior tag
válasz gtesteban #10051 üzenetére
Lehet kell neki pár töltési ciklus,hogy beálljon!(letiltottad,amit nem használsz?)
S4active-om esténként 2%ot esik 8óra alatt.Ilyenkor net nem megy,de nincs repülő módban.
Viszont használat közben kb 6percenként esik 1%ot.Energiatakarékos módot nem használok.glaci:régebbi telefonomnál jártam úgy,hogy 99,8..%os,töb 10ezres eladó eredetinek hirdetett akkuja kamu volt!A vékonyabbik vége,"saru" része eltért a rossz,de eredetitől.Merült is rendesen.
[ Szerkesztve ]
APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
Angel2014
addikt
válasz gtesteban #10778 üzenetére
De ezt is írtam ....a cm nek meg főleg tiszta telapítés kell.
Ott az összes partíciót formázni kell.
És lám milyen érdekes csak azoknál áll fent ez a hiba aki korábban cm et rakott fel.
Hidd el nekem kezd elölről ahogy leírtam.
Telefont kikapcsolod , hangerőt tartod felfelé, vele együtt a home gombot és a bekapcsolót
recoverybe és wipe data factory reset és wipe cash-t takarítani.
a telefont egyből kikapcsolod vagy kiveszed az aksit, és mehet a dowload mód és az odin rá.
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Angel2014
addikt
válasz gtesteban #10781 üzenetére
Gyárinál így kell!
Viszont CM-nél az advanced menűben formázni kell a :
wipe data factory reset
wipe cash
format system
format app
format custpack
format data
wipe dalwick cash
Install zipp cm12
install zipp gapps
wipe data factory reset
rebbot,dobzy: miért ne kéne? Állítólag ICS óta 4.0.4 és a felett a wipe data factory reset takarítja a cash-t is, de én ezt nem így vettem észre.
[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
válasz gtesteban #10787 üzenetére
Ilyen gyorsan? milyen neted van ,hogy ennyi idő alatt letöltesz egy gigát ,kitakarítod a recoveryt ,és telepíted az odinnal a romot? akár hogy nézem 13 perc...
De ezekre is figyelj oda [link]
és csak a térképpel nézd meg egyenlőre ami a telón van.
[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
válasz gtesteban #10793 üzenetére
Figyelj:
Itt vagyunk már nállam skipén köztük plakkamv kolléga is nálla szintén nincs jel igón de de a másik kollégánál se GPS se az internet bekapcsolása nélkúl működik.
De az is nyilvánvaló,hogy semmi baja a GPS-nek és a telónak sem.
Elősször csak a térképpel és és csak a GPS-t kapcsold be.
[ Szerkesztve ]
-
Bence004
aktív tag
válasz gtesteban #10795 üzenetére
Nekem se talál jelet csak gps-nél sem a google mapson se akármilyen gps test proginál, pedig most úgy flasheltem ujra fel a 4.4.4 franciát ahogy javasoltátok (egyébként google maps azért talál jelet ha a gps nagy pontosságra van állítva mert netet is használ helymeghatározáshoz, nem csak a gpst)
-
Angel2014
addikt
válasz gtesteban #10804 üzenetére
E z lesz a megoldás, vagy holnap átküldöm a full igót ami hibátlanul megy...de már tudjuk mindannyian a telónk jó csak az igó vacakszik a 4.4.4-el. Mert amit írtam korábban 4.4.2-ön még a gps-t sem kell bekapcsolni és megy ....
[ Szerkesztve ]
-
Bence004
aktív tag
válasz gtesteban #10882 üzenetére
annyi mindent babráltam össze hogy pontosan nem tudom mi okozta a működését
de leírom a menetét amit végrehajtottam:1.Felraktam a legújabb cm12.1-et
2.telepítettem a a topntp progit, átállítottam samsung galaxy s3ra európára és magyarországra a lehetőségeket, installra nyomtam aztán install és ujraindítás.
3.androidos total commanderben fogtam és kitöröltem a gps config fájlt.
4.twrpvel legyalultam mindent.
5.odinnal flasheltem a magyar tés 4.4.4 romot.Nekem így indult el. nemtom hogy ez másnál műkszik-e.
-
Angel2014
addikt
válasz gtesteban #10901 üzenetére
csomagold ki a romot.... amikor letöltöd a gépedre...vagy a telón : System/etc/gps.conf de ez csak roottal fog működni a szerkesztése és a mentése. totalcommanderrel szépen lehet szerkeszteni...
[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
válasz gtesteban #10907 üzenetére
Mert ez is kell hozzá....[link]
Kapcsold be a telon az ismeretlen forrásokat. és telepítsd a super user APK-át és indítsd ujra a telót. És ha megvan a totallcommander beállításában is engedélyezd a rootot addig nem fogja engedni!
CF auto root: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
válasz gtesteban #10909 üzenetére
Ez a super user APK a root binárisát frissíti!
Ha meg is van a KNOX-ot ki is lőheted vele...
Ja és mielőtt elkezded menteni mentsd át az eredeti GPS configot az sd kártyára,hogy bármit elrontasz,vissza vagy előlröl tudj kezdeni.
[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
válasz gtesteban #10911 üzenetére
Csak első sorokhoz nyúlj és töröld ki ami felesleges.... így nézzen ki...de a totallcommanderben is engedélyezted a rootot?
XTRA_SERVER_1=http://xtra1.gpsonextra.net/xtra.bin
XTRA_SERVER_2=http://xtra2.gpsonextra.net/xtra.bin
XTRA_SERVER_3=http://xtra3.gpsonextra.net/xtra.bin
# Error Estimate
# _SET = 1
# _CLEAR = 0
ERR_ESTIMATE=0
#Test
NTP_SERVER=hu.pool.ntp.org
NTP_SERVER=0.hu.pool.ntp.org
NTP_SERVER=1.hu.pool.ntp.org
NTP_SERVER=2.hu.pool.ntp.org
NTP_SERVER=3.hu.pool.ntp.org[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
válasz gtesteban #10913 üzenetére
Tessék megcsináltam a gépen ha esetleg telón nem megy, töltsd le a GPS configot. [GPS CONFIG] Tedd az sd kártyára , és a totallcommanderrel a telódon cseréld le vagy írd felül az eredetivel.
[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
válasz gtesteban #10927 üzenetére
De ha egy custom recoveryt felflashelsz...szerintem a cm-romokhoz az van.
De mivel sikerült a root és tiltottad a KNOX-ot és le is törölheted egy filekezelővel vagy a totalcommanderrel ezeket:
com.sec.enterprise.knox.attestation
com.sec.knox.eventsmanager
KLMS Agent
KNOX
Knox Notification menedzser
KNOX StoreAkkor szerintem visszamegy a 4.3 is!
[ Szerkesztve ]
-
sharkybacsi
tag
-
Angel2014
addikt
válasz gtesteban #11221 üzenetére
Ha esetleg tégla lenne akkor sincs nagy baj mert JTAGGAL vissza lehet rakni , sőt azzal kéne lehet kezdened felfashelni de ez 3-5-7 ezer ft és meg kell találnod kinek van ilyen a környezetedben és ki ért hozzá , mert ebből is van több verzió,"csíptetős és a forrasztásos is. És mellesleg az sem biztos megjavul a GPS amiért csinálod az egészet.
[ Szerkesztve ]
-
freeknight
őstag
válasz gtesteban #11227 üzenetére
Próbáld meg visszarakni a cm12-t, nézd meg, ott működik-e! Ha igen, egyértelmű az csinált vele valamit. Most hiába keresem, nem találom azt az xda topikot, ahol a problémát tárgyalták... Na majd otthon megkeresem.
Angel2014: valahogy éreztem, hogy építettél valami kombó csipszet a telefonodba, amivel működik a jtag
-
Angel2014
addikt
válasz gtesteban #11231 üzenetére
Mentsd ki a cm 12 -ből a működő GPS config filét a gépedre vagy az sd kártyára és tegyük bele egy file kezelővel a gyári romba hátha így jó lesz.
Persze az előző GPS configot át kell írni, vagy kicserélni. A gyári romot meg rootolni kell hozzá.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kártyafüggetlen, újszerű Google Pixel 6a (6GB/126GB) eladó, 1 év garanciával!
- Spello vezezeték nélküli töltőállomások kedvező áron a Superial.hu-tól
- !! SAMSUNG AKCIÓ !! Garanciás, Samsung Galaxy S24 128GB Fekete. TRU8149
- BONTATLAN SAMSUNG ZFlip6 világoskék 512GB/12GB, HIVATALOS 3 ÉV GAROS, ÜZLETBŐL,
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest