Hirdetés
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
kutkut
addikt
-
kutkut
addikt
Az élet megy tovább...
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
-
kutkut
addikt
-
kutkut
addikt
Szeretnék vásárolni egy filmet... Tudna vki segíteni pü-ben? Thx.
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
válasz korpicschess #29138 üzenetére
Nekem is volt ilyenem, de nem tudom a miértjét... Felraktam egy új kernelt, aztán megjavult.
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
válasz ForRedGlory #29232 üzenetére
Most tolom a single-t... Hát, nem rossz, de a bf3 tényleg szebb, részletgazdagabb. Viszont, a legnagyobb különbség - szvsz - a rombolhatóságban van. Bf3-ban a fedezékeket szét lehet lőni (legalább a feléig), itt nemigazán. Egyelőre ennyi.
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
Srácok, kéne egy kis segítség... Van egy filmem, amit .iso formátumban vásároltam meg. Daemontools-al mountoltam. Magát az iso-t nem nyitotta meg, de ha intézőből elnavigáltam egy mappába (ahol a tényleges videófájlok vannak - pl: E:\mappa\...), kijelöltem a fájlokat, így lejátszotta. 1 a baj, hogy a windows media player 20 perc szünetet hagy 2 fájl között. Mert ugye maga a film vagy 200 darab m2ts fájlból áll... Szóval kéne egy olyan lejátszó, ami észrevehetetlenül vált át 2 fájl között, és egyáltalán meg tudja nyitni. VLC-t próbáltam (úgy, mint a wmp-rel), de úgy nem volt jó a kép. Ötlet?
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
válasz ForRedGlory #29511 üzenetére
Az első pár fájl még jó, de után hibát dob.
Tulajdonképpen nem is iso-t kéne lejátszani, hanem m2ts-t... A wmp-vel megy, csak az egy szar...
Mit rontok el?
[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
Na, gomplayer lett a vége. Amiért thx az ötletet. A többinél vagy nem volt hang vagy rossz volt a kép vagy laggolt a lejátszás (wft?) A gomplayernél se volt hang, de az legalább egyből feldobta a codec letöltését. Bár néha mintha ez is belaggolt volna, de a film közepénél meg már leszartam. Biztos van valahol valami ultimate lejátszó csak még nem találtam meg, de ez akkor is egy vicc. 5 progit néztem meg, ebből 1 elfogadható volt.
Na, jó8!
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
Szennyezhetem a topicot? [link]
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
-
kutkut
addikt
Ja közben visszajött a telóm a szervizből, 2 napja adtam be... Úgy néz ki, kaptam egy új kijelzőt! fuckyeah Valaki gyári romos mondhatna valami jó kombót, kipróbálnék vmit, mielőtt felrakom a macskát... Thx.
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
Tata: Ez gyári jvt, vagy vmi mókolt cucc?
korpi: Thx. És ez cwm-es, hogy zipben van, vagy majd ki kell csomagolni?
[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
Akkor ezek szerint ennyi vót'! Na, akkor feltolom ezt a jvt-t... Melyik scripteket érdemes felrakni ehhez a szemafórhoz?
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
Már a gyári romban is van glow effekt? wft?! Egyébként, repartoltam és megmaradtak az appjaim...
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
~2400. Amúgy, smooth, ha úgy görgetek egy listában, homescreenen, hogy csak 1 pillanat alatt "meglököm" és aztán hagyom, hogy magától görgesse. Ha rajtatartom az ujjam a kijelzőn, és úgy görgetek, akkor kezd el darabos lenni. Úgy próbálja meg követni az ujjamat (hogy "ne maradjon le"), hogy kihagy néhány képkockát. Ez volt már az első gingerekkel is. Ezt valahogy megoldották a miuájban. Egyébként meg tetszik a miui. Igaz, néha már unom, mint ahogy régen untam a fekete-zöld gyári témákat, de jó pár dolog okosabban van megcsinálva. A notibár, szövegkijelölés, c/p, launcher stb... Ha ezeket nézzül, egy gyári / abból induló rom egyszerűen kevés.
Szóval, nincs több lehetőségem? Az az adrenalin az mit tud?
Meizu MX3 32GB
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest