Hirdetés
Aktív témák
-
cundeyy
tag
Üdv mindenkinek!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Ezzel szórakoztam tegnap, de mindig ezt sikerült elérnem vele, akár hogy is csináltam.
Törölgettem a programokat is, mert gondolom sok van rajta... Bááár, szabad hely van bőven, meg az alkalmazásoknál sincs az az 255 amit ír.
Valakinek valami ötlete, hogy lehetne működésre bírni?
SD kártyám nincs, esetleg pendrive megtenné helyette? (OTG-n keresztül)A másik, hogy a VNC-nél meg nem lehet megadni jelszót, portot és állandóan a géphez szeretne csatlakozni.
A nőknek állitólag 70 házimunkához kell érteni. A főzés, és a 69! :D
-
fairi
addikt
Most a Criskelo v19 van fent amely KH3 alapú és 2.3.4-es...
erre lehet telepíteni közvetlenül wipe nélkül a v24-es? ami már android 2.3.5-ös, vagy nem érdemes ilyennel próbálkozni.. -
zso79
őstag
Ismerősöm gondolkozik egy S2 vásárlásán és kérdezte a véleményem, nekem meg sajna nincs időm átrágni a topicot, úgyhogy egy gyors kérdés: a jelenlegi legfrissebb gyári rom-mal hogy teljesít? Gondolok itt ilyenekre, hogy: sebesség, gördülékenység, üzemidő, ismert hibák. Mi az ami miatt feltétlenül ajánlanátok egy custom romot? (Desire-rel nyomom, tudom, hogy ott mit hozott ki a vasból a custom rom, úgyhogy tényleg csak a legfontosabbak érdekelnének)
Előre is köszi!
-
pzstm
titán
Mi az ami miatt feltétlenül ajánlanátok egy custom romot?
Semmi. Már a legelső gyári Rom-al is szélsebes volt. Jelenleg KI4-et használok (2.3.4-es) és teljesen tökéletes és hibátlan.
Ha unatkozik/ráér/kíváncsi akkor játszhat a custom romokkal. Igazán más nem indokolja véleményem szerint...persze ízlések és pofonokiPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
Rendeske
tag
Sziasztok!
Nem rég beszéltem egy T-mobilos ügyintézővel és személyre szabott árat kaptam...
90K-ért oda adják 2év hűséggel, ez jó ár? És rajta lesz a telón a t-mobile logó?
Köszi a választ előre is.. -
csabám
addikt
válasz ch003067 #28059 üzenetére
ÓÓÓ bazz. . . Miért nem ezzel kezdted?
Nagyon nagy vonalakban:
KI3 rom = egy costum (nem gyári) rom (telepakolta a saját cuccaival, gyorsabb, "jobb")
Kernel = szintén costum, csak nem rom, hanem kernel (gyorsít a telón, jobb akksi idő, stb.)Kápííss?
[ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
ch003067
addikt
-
sagjo
csendes tag
Errol valami hir? En meg nem talalkoztam vele.
-
pzstm
titán
válasz ch003067 #28064 üzenetére
mármint milyen t-mobileos logóra gondolsz??? mert én konkrétan június 1-el is 90-ért vettem és T-s logó nélkül
magán a telón fizikailag nem lesz rajta semmilyen magentás megkülönböztetés ha erre gondolt kollega
válasz rossz helyre ment...sorry
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Rendeske
tag
Mert általában úgy van, hogy rajta találod a t-mobile logót én legalábbis minden telómat a t-mobilnál vettem és mindegyiken rajta virított, amíg le nem kopott... de mertem remélni hogy egy 150K értékű telefont nem csúfítanak el...
Jól van örülök hogy korrektnek találjátok az árat. Mert akkor megkapom ezt a szuper telót 90K-25K hűségpontért ha jól tudom akkor a 1hűség pont=1ft -
DjBlero
őstag
sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Z Fold 6 & sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Watch Ultra LTE 47mm & PlayStation® 5
-
Gizmo94
veterán
válasz Rendeske #28081 üzenetére
Az bizony eléggé sok havi szinten, még ha három számod is van egy előfizetői szerződésen, akkor is..
Nálam is pont annyi van, 3 telefon egy előfizetői szerződésen, a számlám kb. 22-27 k. havonta és így is Premium. Igaz ez Telenor, bár az SGSII-m a T-től van.
Viszont 40-45 k havi forgalom bármelyik szolgáltatónál szépnek számít, ott már adhat is kedvezményt..[ Szerkesztve ]
-
-
t.imi
addikt
Reggelt.
Valaki nyomja a Galaxy Of Fire 2-t? Felraktam a chainfire 3d-t, nvidia plugin, és fekete/fehér a grafika, plusz kicsit lelóg jobbra a képernyöről.
Sikerült valakinek működésre bírni a gamet? -
simixox
csendes tag
Sziasztok.
Első hozzászólást elolvasván frissítettem Kies-el a ROM-ot illetve pár napra rá ROOT-oltam ODIN-nal.
Az az egy tiszteletteljes kérésem lenne( s emiatt regisztráltam csak! ) hogy valaki pontról pontra (mindha egy ovisnak kellene ) magyarázza már el légyszíves hogyan kell UnRoot-olni!!! nekem ez vmiért nagyon nem jött be... (sokkal lassabb lett szakadozik itt ott... ha kikapcsolom a kijelzőt leáll az adatforgalom(mind 3G mind WiFi-n...) stb...) :SEzért kérnék valakit írja le nekem emailbe! simixox@gmail.com
Köszönettel: Simó Gábor
-
DIEGO15
őstag
vettem egy 1900mAh -s akkut, de a battery monitor azt írja h csak 1650es az akku a szar vagy a progi vajon?
-
csabicska
senior tag
Ezt a kernelt keresem: Abyss Kernel 2.1 By Angelom
Ha vki adna egy linket köszönném.-Galaxy S20 - The best-
-
Soound
tag
http://mycolorscreen.com ezt az oldalt ismeritek? (theme collection + setup infok hozzájuk)
-
feloskutya84
csendes tag
Sziasztok.. Az a helyzet hogy a menüben átrendeztem az ikonokat és pont 4 teli oldalnyi lett, viszont egy idő után vagy újraindításkor az ikonok átrendeződnek, 6 nem teljes oldal lesz belőle. Ahogy néztem főleg a gyári ikonok szeretnek átrendeződni. Lehetséges egyáltalán szabadon átrendezni az ikonokat? + mostanában a főképernyős alsó sávban (üzenetek, programok..) az ikonok egy pillanatra más ikonként villannak fel pl az üzenetek vmelyik játékikonként jellemzően képernyőfeloldáskor ez vmi bug lehet?
2.3.4-em van minden gyári van vkinek vmi ötlete? -
Cathulhu
addikt
Tokeletesen mukodik, sot, meg elsimitast is lehet rakuldeni egy 2x-est. Nem eleg a chainfire es a plugin, hanem be kell menni a chainfire menujebe/per-app settings/kivalsztani a gof2-t/kiszedni a pipat a default settingekbol/use plugin es itt is beallitani a plugint. Utana perfect lesz (kiveve settings, az rossz marad vmiert)
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
blt.62
őstag
Szio!
Szerintetek olyannak is megéri megvenni az SGS2-t aki átlagfelhasználó? Akinek a legfontosabb a kijelző szépsége,és a média tudás? Telefonálni,játszani,és néha netezni,filmet nézni.A mérete miatt gondolom felejtős a zsebben hordás?
MegtorloXp
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- Építő/felújító topik
- Spórolós topik
- BestBuy topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest