Hirdetés
Aktív témák
-
joe2119
tag
válasz pestibenji #27551 üzenetére
Szerintem csak kiegészítés , javítás , update írja is .
GALAXY S7 (SM-G930F)
-
pestibenji
senior tag
válasz joe2119 #27554 üzenetére
és akkor hol találom magát a romot?
Szerk: Asszem megvan
Tévedtem, mégsincs meg[ Szerkesztve ]
-
Zsolaf
addikt
-
WaterWave
veterán
jó lenne felfogni, hogy ezen telefonok... (értsd a hülyék kevéért 3.5 kijelzőméret és fölötte) legnagyobb előnye és egyben hátránya a kijelző
ha beleraknál 5000-es aksit, vagy orosz kamaz akkumulátort se megy el 1 napig aktív kijelző használat mellett...
minden ember tudja, hogy hol tartanak a kijelzőméretek és a processzorok, és hol tartanak az akkumulátorfejlesztések... kettő köszönőviszonyban sincs egymással...megoldás: kompromisszum...
ha 1 napot bír ki, azért sírsz mert csak 1 nap...
ha 1.5 napot bír ki, akkor is sírsz mert ugyenugy felfogod tölteni, hisz a +12 órát benttöltöd a munkahelyeden vagy házon kívül, tehát ugyanugy este töltőre rakod...de vehetsz bele 2800-as aksit, akkor szép segge lesz a telodnak, viszont akkor elmegy 2 napot, de akkor meg fintorogsz miért olyan vastag...
Ha filmezek, zenét hallgatok netezek, stb stb, 15-16 órát bír el a telom.... sírok? nem! és miért nem? mert rájöttem azon gyakorlatok egyikére, tudom nagyon nehéz. hogy amikor alszom, akkor töltőn van a telo... hihetetlen mi?
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
Sanci789
aktív tag
Sziasztok
Új vagyok ebben a topicban, holnap estére tervezem a mobil megrendelését, hogy péntekre megjöjjön. Előre is bocsi a hülye kérdésekért, illetve azért ha már volt.
Két lényeges kérdésem lenne egyelőre: ahogy olvasgatom, az alap rom már "elavult", mindenképp érdemes lenne frissíteni. Melyik romot tarjátok jelenleg a legérdemesebbnek ahhoz, hogy majd pénteken felrakjam? Illetve ez a recovery-s dolog wipe-os rom után is a legelső alap, gyári romot rakja vissza?
-
Rotate
veterán
hétvégén okt. 14-15-16 random időpontokban 2 órás szakaszban minden nap lesz egy játék ingyen Gameloftéknál, volt már ilyen akció a közelmúltban 2 alkalommal, most annyi a különbség, hogy mind3 nap azt a játékot választod amelyiket csak akarod...
kár, hogy most szervizben a telefonom... az én 3mam ez lenne: 9mm, Asphalt6, Backstab
azért majd megpróbálom, hátha a gépről is meg tudom venni, és akkor majd csak letöltöm telóra
akit érdekel figyelje twitteren @Gameloft_UK-t
[ Szerkesztve ]
-
Arcanis
aktív tag
Üdv mindenkinek (szintén új vagyok itt)!
Azt szeretném kérdezni, hogy ki mennyi ideig használt gyári ROM-ot, mielőtt valami custom-ra váltott, és mi volt a csere indoka. (Esetleg valami hiányosság, vagy csak a lehetőség a maximális potenciál kiaknázására...)
Ezen kívül a javulás mértéke érdekelne minden tekintetben (üzemidő, gps, akármi)
(Például: üzemidő -> [hivatalos KE7] vs. [Turkbey+Siyah 1.8] kb 10%-kal több)Addig is folytatom a topic olvasását
-
R2D20208
addikt
Na ez kur..ra zavart, ez a tárcsázó. Hát hogy nézett ki ez a telefon ottan középen ?
na ezt megcsináltam gyorsan
hu még sok meló lesz ezzel a ROM- mal
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
Gizmo94
veterán
válasz R2D20208 #27574 üzenetére
Most kövezzetek meg, de nekem annak ellenére, hogy nem annyira illik a képbe, de az a telefon tetszett, inkább a csillag meg a kettőskereszt nyomi... Viszont annak a felső gagyi karbonszerű sávnak az eltüntetése jót tett neki.
Mondjuk, ahogy nézem, a lecserélt telefon ikon is jó. Vagy jobb. Vagy nem tudom, de az biztos.
Kár,hogy wipe-os ez a fos...
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
Szerintem egy tárcsázóba számok sem kellenek. Kiszedem őket, és felül picit megmásitom a névjegyek, kedvencek, és naplókat. Nem tetszik, ha le van nyomva pl névjegyek , az ikon szines lesz. Átirom sztem másra.
(#27578) Gizmo94 a kereszt 10 perc és javitva, azt még gyors megcsinálom magamnak, mert az még zavar
[ Szerkesztve ]
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
WaterWave
veterán
nem rossz
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
znagy69
őstag
válasz pestibenji #27558 üzenetére
Most nem használom pl MIUI-t, de az is ilyen méretű volt. Azt hiszem a 2 ROM között van némi összefüggés. De lehet tévedek.
-
imrus72
tag
Jó reggelt mindenkinek!
Nem tudom írta e már valaki,de Crysis21 visszatért,és érkezik az új SensatioN 2.0 !
finished most of the parts . I still have to work + test phase + bla bla bla... but now I am going to sleep because here is almost 04:00 AM . Tomorrow, at 8 I have classes LOL. -
RedCat
senior tag
-
LaptopSystem
őstag
Sziasztok tudnátok nekem segitem rom Frissítésben?
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
scapegt
őstag
Csatlakoztam hozzátok, most teszem be az akkut a vadi új fekete S2-mbe
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest