Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
Aktív témák
-
72mviktor
senior tag
-
-
Soound
tag
válasz Laraxior #23198 üzenetére
Pontosan ezaz, minek a quad core. Persze műszaki cikkeknél nem szabad ilyet mondani, de én úgy látom, hogy SGS2 hardware-jénél erőssebbre (a jelenleg rendelkezésünkre álló software-es piac mellett) nincs szükségünk. Mi az ami kihasználja? Szörfözés a hardveres gyorsítással rendelkező stock browserrel szerintem tökéletes ("és gyorsabb már nem is igazán lehetne"). Vicces az, hogy inkább olvasok a telefonon, minthogy játszak rajta, ha időd kell elb*szni. Annak ellenére hogy részben gamernek tartom magam. Egyedül SAMOLED III-ra csorgatom a nyálam 4,65" kicsit már nagy, de 1280x1024-ért bevállalnám. Ha már felbontás, én kicsit furcsálom ezt a 5:4-es képarányt, wide screen lesz az imo.
-
Varszegig
veterán
válasz Soound #23204 üzenetére
a quad az szerintem erőfitogtatás. Látjátok, mi már ilyet is tudunk. Látod Apple? Ezt se kapod meg tőlünk. Kedves Nokia, örülünk, hogy van már 1 Ghz-es procitok, mi egy évezreddel járunk épp előttetek. Erről szól. Elég lenne kevesebb is, de ha meg tudják csinálni, akkor meg is fogják, mert meg kell mutatni, hogy képesek rá.
prien: pont egy év múlva lesz a boltokban az sgs II kezdetéhez képest, ez nagyon tudatos szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
Szia, igen fel tudom rakni, de sajna alul ott marad a BAB-C. Ki tudod szedni konyhában? Meg tudod oldani?
(#23194) happy555 én ezt belefőztem a romomba. Szedjem ki neked mind a 100 png - t ?
(#23190) HardRic pontosan mit akartál átirni? Én volt pl h csak az értesitések szöveget is átirtam ugyarra a szinre, amiben fut, hogy ne lássam, hisz tudom hogy értesítések, és azt is átírta ...
[ Szerkesztve ]
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
DjBlero
őstag
válasz R2D20208 #23207 üzenetére
üdv
egy kérdésem lenne ki tudnád szedni a lacus theméböl a vigyorgo térerö ikont és azt ami a tiedbe van bele teni?
nekem nagyon bejön a lacus theme csak ez az egy nem tetszik
[ Szerkesztve ]
sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Z Fold 6 & sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Watch Ultra LTE 47mm & PlayStation® 5
-
R2D20208
addikt
válasz DjBlero #23212 üzenetére
Irtam egy teljes blogot, hogy kell lépésről lépésre használni a konyhát telóátformálásra. Lehet engedélyezni kell a blogot valakinek? Ehh. Vagy van vmi opció, és nem osztottam meg ? Nem tudom...
Nem gond a térerő ikoncsere...Melyik térerőikon és hova kellene ?
Ja, ez a kék kéne ami nekem van? Csak ez külön?
[ Szerkesztve ]
-
DjBlero
őstag
válasz R2D20208 #23213 üzenetére
ha emailba átküldeném a témát amibe a térerö ikont ki kell cserélni,kicserélnéd nekem és a kész themét visza küldenéd? nekem ez az ikon cserélgetés még kinai
csak az a kék ikon kellene
[ Szerkesztve ]
sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Z Fold 6 & sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Watch Ultra LTE 47mm & PlayStation® 5
-
R2D20208
addikt
válasz DjBlero #23214 üzenetére
Nekem akkor nem a téma kéne. hanem 3 fájl. SysteUI.apk, Framework-res.apk, és TwFramework.apk. Ezeket kéne átküldjed.
(#23216) mycso Beraktam a pipát. Engedélyre váró cikkek azt irja. Akkor majd engedélyezik és akkor lesz csak látható lehet?
(#23215) HardRic Sztem a statusbar szine alapból nem változtatható... Láttam fehér opciót még, próbáltam is, de sztem vagy fekete vagy sense(ugyanigy fekete) 2 lehetőség van. Ha alul bepipálod a nem senset, és beirod a 00000 feketét. Akkor másabb lesz. de mást színt még nem láttam...
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
Melyik kernel eszi most a legkevesebbet?
Dive ever, work never.
-
DjBlero
őstag
válasz R2D20208 #23219 üzenetére
akor azt majd holnap ok,mert ujra kell tenem mindent,be kavartam rendesen
engem nagyon érdekelne majd ez a blog,eddig csak ugy öszekavartam mindent,nekem ez a szinezgetés nem megy még
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
válasz F-ECT$ #23220 üzenetére
Az én határozott véleményem még mindig a darky 1.7 (saját vélemény)
(#23222) mycso milyen másikat ? Még valamit bepipáltam tuti...
(#23221) DjBlero sztem részletesen leírtam mindent aprólékosan, képekkel illusztrálva. De nem tudom miért nem jelenik meg a blog. És ott lehetne is tárgyalni, témázni, színezni....
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Valaki fel tud világosítani, hogy egy sima theme képes átírni a ROM verziót???
Történt ugyanis, hogy a telefonomon Criskelo v18 volt és ráraktam a Galaxy Blue v12 themet és utána amikor megnéztem a beállításoknál a ROM verzió már Criskelo v19 volt! -
R2D20208
addikt
válasz N.YCityBoy #23228 üzenetére
Nem a Theme verzió volt V19? Néha a témák fura dolgokat hoznak ki...Régen a darkym, félig Crysceló volt
-
veterán
-
R2D20208
addikt
válasz N.YCityBoy #23230 üzenetére
Ezt mondom, Darkyn átirta nekem ugyanigy a cryscelo blue themenél az egész et !
-
veterán
-
R2D20208
addikt
válasz N.YCityBoy #23232 üzenetére
Szerintem nem...Én használtam, a renszerben tuti nem okoz kárt...Csak felülirja a romverziót néha egy hüle téma is...
(#23233) plejik sikerült. Remélem sokan hasznát veszik majd.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
R2D20208
addikt
válasz N.YCityBoy #23235 üzenetére
Remélem igazam van. Nekem semmi bajom nem volt tőle...
-
R2D20208
addikt
[ ÚJ BEJEGYZÉS ] [ BEJEGYZÉS MÓDOSÍTÁSA ] [ TÖRLÉS ] [ 99 megjelenés ]
ennek örülök 100 an megnézték félóra alatt. Remélem hasznát veszi valaki.
Jóccakát !
[ Szerkesztve ]
-
zseko
veterán
Tudtok olyan tokot a telefonhoz, ami teljesen zárt, a legjobb cipzáras lenne?
HR24.hu
-
R2D20208
addikt
válasz happy555 #23239 üzenetére
Itt van a logout blogomban a batteryk között, a digital. Átirod fehérre fffff minden sorát, felül a szürke helyett 00000 feketét. A leírásban megtalálod mit hogy csinálj pontosan.(ha véetlen nem megy, este át tudom köldeni, mert megyek melozni)
[ Szerkesztve ]
-
edgelaszlo
senior tag
legújabb marhaság amit SGS2 csinál...
képrenyő kikapcs, feloldás után a wifi azonnal bekapcsol, kezd már kicsit felb@szni agyilag mert sehol nem találok ide vonatkozó okosságot...tud vki vmit erről a jelenségről? vafy vmi beállításom tré...kösztelefonok, tabok, gitárok, erősítők
-
DjBlero
őstag
üdv mkinek
-
R2D20208
addikt
válasz pedestrian #23247 üzenetére
Szia. Meg tudod csinálni magadnak tetszés szerint..Katt logout blogomra, ezért írtam (ha valami nem megy, ott kérdezhetsz, Blero már tudja mi fán terem a dió ) Tényleg, ott tudsz kérdezni, és meg tudod magadnak csinálni. Ne itt témázzuk teli a topicot, ezért is csináltam.
[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
válasz edgelaszlo #23241 üzenetére
Wifi beállításoknál menü, speciális, és ott wifi alvó mód irányelve, vagy mi.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest