Hirdetés
Aktív témák
-
dancsuri
veterán
válasz ForRedGlory #18947 üzenetére
ja ! akkor a jelszót is írhattad volna mielött elárasztanak a kérésével
KH3 Pass: samfirmware
CF Root KH3: [link]
[ Szerkesztve ]
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
DarkByte
addikt
Ez már Android 2.3.5 ha jól látom, ugye?
-
72mviktor
senior tag
Gondoltam....
(#18951) Drbonci
Ahogy mondod nálam is ez volt,de aztán fogta magát és megjavúlt
(#18956) HardRic
A PFC találkozó ilyen 40 ember eszik -iszik,és mindenkinél pda,tablet,és cserebere és mutogatás Két éve készülök elmenni de mindig közbe jön valami
[ Szerkesztve ]
Lehet hogy a gólya hozott,de az ördög visz el.....S Note 3 Omega v6
-
Sógi
addikt
válasz DjBlero #18958 üzenetére
Nálam is marad ez a rom és téma, nagyon bejön, gyors, jó az akku és flesh a téma, hovatovább már?
(#18957) hdman: Én is örülök, de néha fárasztó már ez a sok rom
Komolyan már annak örülök jobban, ha két hétig nem jön ki semmi(#18963) richie900812: Szinte megesküdnék rá, h nem, már kezd idegesíteni, h mindig fighyelni kell meg tesztelni
Bár úgy szép az élet, ha pörög
Beszámolót nyomassad majd holnap! Engem csak az akkuidő érdekel...leginkább![ Szerkesztve ]
-
DarkByte
addikt
válasz ForRedGlory #18955 üzenetére
Neten keresgéltem rá és egyik fickó aláírásában volt hogy i9100 KH3 2.3.5. De akkor ezek szerint valami nem oké ott.
-
dancsuri
veterán
-
bajusz66
aktív tag
A KH3 tudja a videó talkot?
XWLSS 4.1.2/I9000 XWJW5
-
Jadro
veterán
30 dolcsi volt free shippinggel. Egy helyen láttam 25 dollárért + 5 volt a szállítás. Szóval nem jön ki olcsóbban. Ebay volt természetesen. Nekem semmi gondom nem volt még vele, csak ajánlani tudom. Ez a tok volt eddig a legrövidebb szállításom, cirka egy hét alatt megjött.
KH3 cséndzslog van valahol?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
dancsuri
veterán
Ez: "EFS_I9100XXKH3_CL479037_REV02_user_low_ship.tar" mire szolgál?
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
Richard!
addikt
4 fáljra számítottam nem 7-re
Ma kezdődik életed háralévő része
-
red6t6
tag
az efs-t hagyjátok ki, a csc-ből mindegy melyik, a többi a szokásos...
Nem tudom, hogy mire várok, de ha meglátom, felismerem
-
Sokka
aktív tag
válasz red6t6 #18983 üzenetére
Te amúgy tudod, hogy mi az, vagy mire való? Ha nem kell, akkor miért tették be a csomagba.
Csabám: és akkor majd mit kell vele tenni? Felrakjuk szépen sorban, és mindenkinek egységes lesz az imei-je. Tudtommal, ha elmászna, ott a több helyre lementett saját mappa nem? Vagy valahogy visszagenerálja az eredetit? Ezt most nagyon nem vágom.
[ Szerkesztve ]
¤>Xiaomi_Redmi_Note_10_5G<¤><¤>70MAI_Pro_Plus<¤>Mibro-A1<¤
-
rjg
őstag
válasz F-ECT$ #18863 üzenetére
-A gps pontatlan, ez van."
Nem értek egyet. Autós navigációra szerintem tökéletes, sőt, az alábbi képen látható útvonalat szombaton, séta közben egy 1,8 km-es út alatt rögzítette az S2 a farzsebemben. Szerintem teljesen korrekt.
[ Szerkesztve ]
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
Sokka
aktív tag
válasz red6t6 #18988 üzenetére
Köszi. Igaz, nem tudok angolul, most meg az S2-ről fórumozok, de majd holnap az irodában betallózom a translate-be, és már okosabb is leszek.
Sógi : Thx. akkor ezt messze elkerűlni. Vagy talán le is lehetne törölni rögtön az elején.
[ Szerkesztve ]
¤>Xiaomi_Redmi_Note_10_5G<¤><¤>70MAI_Pro_Plus<¤>Mibro-A1<¤
-
Sógi
addikt
Az EFS-hez nem érdemes nyúlni
XDA:
"EFS partíció, ahol a telefon IMEI-számát, a termék kódját és az ilyen tárolják. Ha felülírja, hogy az Odin, akkor elveszíti minden telefon funkciót, és akkor valószínűleg meg kell vásárolni egy új telefont.
Az EFS file tartalmazza valószínűleg csak akkor kell használni a Samsung Service Centerek. Ha nem szervizközpontba alkalmazottként vagy mondtam, öngyilkos, maradj távol bármi, ami a név EFS rajta." -
Drbonci
aktív tag
feldobtam ezt a kh3-at , remélem kijön már ebből egy 12 órás üzemidő .
-
WaterWave
veterán
üdv...
örömmel látom hogy kijött a kh3...
jó hír hogy a szakácsok szerintem erre fogjuk kinyomni az új romokat, nem a kh1-re, rosszhír, hogy lakhatom be újra a cuccot...olvastam gondok vannak egy-két embernél a 3 fileos romfelrakásban kh3 esetében...
pda: CODE_I9100XXKH3_CL479037_REV02_user_low_ship.tar.md5
phone: MODEM_I9100XXKH3_REV_02_CL1050544.tar.md5
csc: GT-I9100-CSC-MULTI-OXAKH3.tar.md5
pit: u1_02_20110310_emmc_EXT4.pitrootolni meg ezzel: CF-Root-SGS2_XX_OXA_KH3-v4.1-CWM4.tar
többi sallang mert fölösleges... az efs szar, meg a másik csc fölös...
peace
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
WaterWave
veterán
válasz F-ECT$ #18997 üzenetére
jó az 5-6 órának is... ha 9 et kihozol belőle hogy egyhuzamba megy, benyalok
természetesen teljes fényerőn
[ Szerkesztve ]
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
rjg
őstag
az infót. Jelenleg egy Case Mate kemény tokot használok, ami teljesen korrekt, de a telefon alján és tetején nem mindenhol ér körbe a perem, a tiednél pont ez a szimpatikus, leejtésnél mindenhol véd. Csak az a fránya ~ 6 rongy. Ha korábban látom, inkább ezt veszem a Case Mate helyett, az is majdnem ennyi volt, igaz a Speedshopban, magyar számlával.
(#18994) F-ECT$
Azóta láttam a reakciókat, de "nem vissza, hanem előre" szoktam olvasni a fórumot és le voltam maradva másfél nappal. Ennek ellenére fenntartom, amit írtam, sőt, a többiek által belinkelt tracklog alapján azt gondolom, hogy több, mint korrekt a GPS használhatósága.[ Szerkesztve ]
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
F-ECT$
titán
válasz WaterWave #18998 üzenetére
Videót kihangosítva 50%-on (repülő mód) 8 órát tud lejátszani egy teszt szerint. Gondolom 25%-on menne a 9 óra is, 100%-on meg ~6-7 óra.
Nálam olyan 3-5 óra szokott összejönni, de persze ez vegyes használat: nyomkodás, net, videó, játék, gps.
szerk.: rjg - én is: használható, de 6-7 holddal pontatlan egy picit, pedig annyival már nem kellene.
szerk2.: 19000
szerk3.: És sokkal jobb, mint az sgs 1 vagy a wave gps-e.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik