Hirdetés

Aktív témák

• Peet

senior tag

Sziasztok!

Végre megvettem a moncsit a Miklandnál.
    kb 3 órája már itt ölük előtte és gyönyörködöm benne. Nekem így elsőre nagyon tetszik. Képátlója hatalmas az LG 795FT-hez képest. A színek elég szépek, hatalmas a fényerő és a kontraszt is, még szokni kell (nem volt előtte még TFT moncsim). A filmek is gyönyörűek vele, de sajnos 1280x1024-nél és ekkora kontrasztnál már kijönnek a Divx tömörítési hibái :( Túl sokat még nem tudok írni róla, később talán bővebben beszámolok. Eddig még csak a COD-ot próbáltam ki mint játékot, és nagyon szép semmi utánhúzás. Az ellenség pöttöm feje szinte görögdinnyeként virít a monitoron akkora. Remélem így már jobban fogok találni :).
    Kipróbáltam ezt a Clear Type-os dolgot is, háát nekem úgy homályosak a betűk így maradok a standard beállításoknál.
    A Miklandról annyit, hogy nagyon korrektek voltak, kilehetett próbálni alaposan TFT teszt progival a moncsit, elmagyarázták milyen papír hogy merre itt a sulinetnél + gyorsak is voltak, kb 15percet lehettem ott, egyáltalán nem volt tömeg.

Eddig teljesen megvagyok a monitorral elégedve, nyugodtan merem ajánlani bárkinek aki ilyet szeretne venni. Bevallom 112 ezer Ft-ot lehet nem adnék érte, de így sulinetbe úgy, hogy 56 lesz csak, igazi BEST BUY!!!!!

Aktív témák