Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laris2
senior tag
válasz
Timstrike
üzenetére
Szia. Olvastam az OGSE-val kapcsolatos problémádat, amire most tudok válaszolni, mivel közvetett okok miatt nem volt hozzáférésem a topikhoz több mint egy hónapig. Az a helyzet, hogy véletlenül az OGSE magyarítás piszkozatát tettem fel, a jót meg letöröltem, amit sajnálok mert sok munkám kárba ment vele, pl ruhák fegyverek, és szövegek javítása. De ezen is rajta van a teljes végigjátszás szöveg. A működéshez ki kell törölni a magyarításból a weapons fájlt, és úgy jó lesz. Sajnálom hogy így alakult, hogy mikor pótolom? erre még nem akarok válaszolni. Ha mégsem működne, kárpótlásnak itt van az OLR 2.5 magyarítása, tegnap tettem föl. Ez egy egyszerű játék, a zóna a leglepusztultabb arculatát mutatja. Gyakorlatilag az alapjátékot játszuk, de erre szinte semmi jel nem utal. Szinte minden más benne, mint az alapjátékban. Sok új küldetés, más pályák, vadabb mutánsok, akik egymást is vadul tépik, a befejezés is egészen más. Érdemes végigjátszani. Egyébként ez egy 2016-os játék.

Ez itt a képen egy matiné műsor Pripyatban, ami a játékban a megszokottal ellentétben pont fordítva van. (vagy így jól). A játék letöltési helyében, most sem tudok segíteni, de talán shield megoldja ezt a problémát, és berakja az összefoglalóba. -
Papa Joe
tag
válasz
Timstrike
üzenetére
Ugyanezért próbáltam érdeklődni, hátha csak én vagyok balszerencsés. Én a Moddb oldalán található mindkét javítást rátettem, ment. Hozzávágtam az x64-es legutolsó frissítést is, ment. Magyarítás után összeomlott. Leszedtem, újra vissza és csak az első javítást tettem rá, ment. A magyarítás után a legelején crash. Remélem csak én voltam figyelmetlen, vagy esetleg rossz verziót használok. Nálam sajnos simán belefér az ilyen figyelmetlenség... 😁😇
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Microsoft Excel topic
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yettel topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- DDC Pumpa kiegészítők: top, bottom (hűtőborda), tartály,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
shield