Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Laris2

senior tag

válasz Timstrike #15219 üzenetére

Szia. Olvastam az OGSE-val kapcsolatos problémádat, amire most tudok válaszolni, mivel közvetett okok miatt nem volt hozzáférésem a topikhoz több mint egy hónapig. Az a helyzet, hogy véletlenül az OGSE magyarítás piszkozatát tettem fel, a jót meg letöröltem, amit sajnálok mert sok munkám kárba ment vele, pl ruhák fegyverek, és szövegek javítása. De ezen is rajta van a teljes végigjátszás szöveg. A működéshez ki kell törölni a magyarításból a weapons fájlt, és úgy jó lesz. Sajnálom hogy így alakult, hogy mikor pótolom? erre még nem akarok válaszolni. Ha mégsem működne, kárpótlásnak itt van az OLR 2.5 magyarítása, tegnap tettem föl. Ez egy egyszerű játék, a zóna a leglepusztultabb arculatát mutatja. Gyakorlatilag az alapjátékot játszuk, de erre szinte semmi jel nem utal. Szinte minden más benne, mint az alapjátékban. Sok új küldetés, más pályák, vadabb mutánsok, akik egymást is vadul tépik, a befejezés is egészen más. Érdemes végigjátszani. Egyébként ez egy 2016-os játék.
    Ez itt a képen egy matiné műsor Pripyatban, ami a játékban a megszokottal ellentétben pont fordítva van. (vagy így jól). A játék letöltési helyében, most sem tudok segíteni, de talán shield megoldja ezt a problémát, és berakja az összefoglalóba.

• Papa Joe

tag

válasz Timstrike #15219 üzenetére

Ugyanezért próbáltam érdeklődni, hátha csak én vagyok balszerencsés. Én a Moddb oldalán található mindkét javítást rátettem, ment. Hozzávágtam az x64-es legutolsó frissítést is, ment. Magyarítás után összeomlott. Leszedtem, újra vissza és csak az első javítást tettem rá, ment. A magyarítás után a legelején crash. Remélem csak én voltam figyelmetlen, vagy esetleg rossz verziót használok. Nálam sajnos simán belefér az ilyen figyelmetlenség... 😁😇

Új hozzászólás Aktív témák