Hirdetés
-
LOGOUT.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokokka
őstag
válasz Reácska #22088 üzenetére
Akkor csak várj! Ha vissza olvasol láthatod hogy nekem is ez volt a gondom. Kétszer írtam a supportnak live agent-re de egyszer sem kaptam választ (bár itt azt mondták ez fizikai képtelenség, mégis így volt). Aztán tegnap jött egy újabb email, ugyanolyan linkkel mint ami az elsőben volt, viszont itt már ha rányomtam a linkre bevitt a revoluteba egy olyan felületre, ahol azonnal le tudtam fotózni a kártyámat. Egy óra múlva jött az üzenet, hogy így minden ok.
-
Ármester
válasz Reácska #22088 üzenetére
Na, válaszoltak. Azt írták, hogy ugye "átköltöztek" Litvániai bankhoz, és az ottani szabályok értelmében vezetői engedélyt nem fogadhatnak el. Várjam meg amíg megjön az új igazolvány, és ha megjött akkor írjak nekik ismét hogy igazolni szeretném magam.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- CPU léghűtés kibeszélő
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Pénztárcabarát áron dobozos Acer Aspire 5/i5-1135G7/16GB/512 SSD/15.6"/FHD/IPS/Gari
- Apple iPad Air 5 (2022) 64gb M1 chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- LG Ultragear 32GQ85X Gamer monitor!32"/2560x1440/Nano IPS/260hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR600/HDMi 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest