Hirdetés
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.balazs.95
veterán
azért ezzel eléggé mellélőttél
Eleve BB10-et és WP7-et használok. tableten meg Win8-van, szóval...
Note 2-je meg neked van.[ Szerkesztve ]
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
sz.balazs.95
veterán
Azt nem tudjátok véletlenül, hogy Nintendo 64-hez hol lehet szerezni Exp Pack-ot (RAM-ot)?
(lusta vagyok külön topicot keresni csak ezért, azért itt kérdezem. )[ Szerkesztve ]
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Earl_Muttley #27952 üzenetére
tényleg nem rossz, bár az M8-cal kissé mellélőttek szerintem.
Mondjuk nekem a HTC-k közül a Desire HD tetszik úgy igazán.Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz KSparrow #27956 üzenetére
Z1 Compact?
A Z10 valóban gyönyörű fehérben, nekem is olyanba van.
más: Valami ötletet tudnátok adni arra, hogyan szerezzek Lumia 925-öt?
[ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Earl_Muttley #27968 üzenetére
Én egyszer az Optimus 7-emet merítettem le pár óra alatt teljesen.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz stufen2 #27972 üzenetére
Nekem a One S nem produkált komoly problémákat.
Apróbb fagyások voltak csak. Bár azok kissé bosszantóak voltak, de még az a kategória volt, amivel együtt lehetett élni.De ilyen téren valóban eléggé lutri a droid. Vagy jó vagy nem.
A WP-nél, iOS-nél vagy a BB-nél nincs ilyen.Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
sz.balazs.95
veterán
És eközben a hardverapró mintha nem is létezne.
-
sz.balazs.95
veterán
ki van ébren?
-
sz.balazs.95
veterán
-
sz.balazs.95
veterán
válasz korcsillio #28114 üzenetére
nekem meg lesz
más: Bosch 909 Dual S-hez létezik vékonyított akku?
a mostani kissé idétlen, mert meredeken kidudorodik a hátlappal együtt.[ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
ha a 7110 fedele csak többedik próbálkozásra zár be, akkor az minek a hibája?
-
sz.balazs.95
veterán
úgy értem a billentyűzetet védő fedél.
Az hogyan kapcsolódik a hálózati töltőhöz?
vagy csak viccnek szántad?de nincs is töltőn.
amikor gombra nyitom ki a fedelet, majd visszatolom, akkor nem akad be, hanem visszajön.
legutóbb ACP-12E-vel töltöttem.
[ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
szoktak „jó” áron menni ilyen holmik.
mivel több emberhez jut el, nagyobb valószínűséggel lehet találni hozzá egy jómadarat, aki meg is veszi.
amúgy nem tudok róla, hogy az archívját meg lehet nézni.Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
sz.balazs.95
veterán
azt tudtátok, hogy a Nokia 8110 flipjének van félállása?
-
sz.balazs.95
veterán
jól sejtem, hogy az S80/S90 UI javarészt az EPOC-ra épül?
-
sz.balazs.95
veterán
oké.
de az EPOC kifejlesztése a Psion nevéhez fűződik, a Series 80 és 90 pedig a Nokiáéhoz.
szóval elvileg két külön dologról van szó, mint ahogy pl. az UIQ is egy teljesen külön ág.Az Androidnál sem közös eredetűek a gyártói felületek.
[ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
nem.
az oké, hogy volt az epoc 1-5-ig, majd a 6-ostól Symbian OS-re nevezik.
De ettől független a szoftverkörnyezet (elfejeltettem, hogy a Symbiannál nem csak egy UI-ról van szó, hanem annál jóval öszetettebb.)
Kb. a 90-es években volt EPOC. Akkor a Nokia elékszítette a saját S60 rendszerét, majd később az S80-at és az S90-et is.
Az EPOC felülete (nem tudom mi a neve) és az S80 illetve S90 kísértetiesen hasonlóak, pedig a Nokia másik két felülete (S40, S60) totálisan eltér.
Csak ez a fura nekem, és ezt kérdeztem, hogy ez pontosan hogy van?Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz quailstorm #28171 üzenetére
tudom hogy nem kompatibilisek, csak feltűnt, hogy a felülete a Psion palmtopnak hasonló, mint a 7710 vagy épp a 9500 felülete.
-
sz.balazs.95
veterán
a Bosch 909 Dual S nem jeleníti meg az SMS-ek tartalmát.
mi lehet a hiba?Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
sz.balazs.95
veterán
Ericsson T29s-hez milyen töltő való?
-
sz.balazs.95
veterán
Az ugye mindegy, hogy a töltő márkája Ericsson vagy Sony Ericsson?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest