- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
VikMorroHun
őstag
Mondjuk, hogy ha ilyen speciális igényeid vannak, még regisztrálás előtt is lehetett volna ellenőrizni. Egyébként tényleg alig vannak fent dolgok. Pl. nincs se MOL, se OTP. Van viszont rengeteg részvény, ETF (lítium is, ha pont olyan kell), index, Forex, kriptó, kinek mi tetszik...
-
VikMorroHun
őstag
Bocs a késői válaszért (de ha még csak mostanában kezded, akkor nem is olyan késő
). Én eddig csak egy buktatóval találkoztam eToronál, amikor nem tudtam bezárni egy komolyabban veszteséges pozíciót, akárhogy próbáltam. De kiderült, hogy az én gépemben volt a hiba (törölni kellett a cookiekat, böngészési előzményeket). Mobilról viszont sikerült. Részvények vásárlásáért/eladásáért nincs semmilyen költség, ha nem használsz tőkeáttételt.
-
Fandango
veterán
Szia!
Az ingyenes brókerek úgy keresnek pénzt általában, hogy a rajtuk keresztül átmenő ügyletek adatait eladják más cégeknek. Illetve a vételi és eladási árak tartalmaznak egy árrést, ami nagyon minimális, de az összes tranzakcióra vetítve már jelentős összeg.
Illetve a deviza váltásból is lehet bevételük.
És még ki tudja mi mindenből.
Az hogy valami ingyenes az nem jelenti azt, hogy bujtatott módon nem fizeted meg az árát.Én egyébként a Trading212-t használom aki szintén "ingyenes".
De terveim szerint valószínűleg átmegyek majd az Interactive Brokerhez, aki bár nem ingyenes, de sokkal többet ad lehetőségekben mint a Trading212.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Politika
- Milyen alaplapot vegyek?
- BestBuy topik
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Samsung QMRT 55 & Intel NUC Skull Canyon kioszk
- ELGATO Facecam MK.2 Webkamera
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest