Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
agressiv
addikt
Igaz hogy nekem semmi újat nem mondott a cikk, de nagyon örülök, hogy valaki foglalkozik az ilyesmivel, mert rengetegen vannak akiknek fogalmuk sincs, hogy miért anyázok amikor youtube-ról letöltött zenét hoznak nekem, hogy "milyen jó"
Amúgy van lehetőség a régebbi Audigy hangkártyák "korszerűsítésére" például a kimeneti műveleti erősítő és annak egyéb borzalmas megoldásainak cseréjével.
Én kicseréltem a műveleti erősítőt és lekötöttem a D/A konverter kimenetén lévő tranzisztoros megoldásokat is és óriási a különbségNem valami szép látvány, mert külön nyákot kapott a műveleti erősítő de a hang az nagyon jó.
Eredetileg ugyanis az első kimeneten valami nagy áramú csoda van ami megtud hajtani egy fejhallgatót, de manapság már nagyon elavultnak számít. Minimum NE5532, de inkább valami drágább AD (analog devices) műveleti erősítőt érdemes választani és hallható lessz a különbség azt garantálom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest