Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
MATEO6600
őstag
Több mint 4 hónap IMAK üvegfólia tapasztalataim írnám le.
Mikor felraktam rá, tökéletesnek neveztem.
Hibátlanul illeszkedett, nem volt semmi probléma.
Aztán telt az idő...
Most így ennyi idő után szép lassan előjöttek a problémák:
- középen "olajfolt" feeling, nem jól illeszkedik
- kurvagagyi minőségű az üveg. a legkisebb ütődéstől is lepattant jónéhány db szilánk az oldaláról.
- érzéketlenebb kijelző. sokat ront az érzékenységén sajnos, rengetegszer tévesztettem miatta.
- és a legfontosab, ami miatt ma leszedtem: ha a zsebemben volt, akkor is úgy érzékelte mintha nyomkorásznám, lehetetlenné téve a zenehallgatást, mert így folyton leállította és továbbléptette a számokat.Ezek alapján én nem ajánlanám megvételre.
Nem tudom, most van-e valami jobb alternatíva, de érdeklődve hallgatnám. -
MATEO6600
őstag
válasz orso0355 #12061 üzenetére
Nem jött át akkor a lényeg:
eleinte nem fedeztem fel semmi hibát én sem.
Azonban az idő múlásával előjött nem is egy.
Vigyázok rá, az viszont nem megoldás, hogy egy telefont a tokon kívül még + 1 "bebújtatós tokba" kéne helyezni, hogy ne jöjjenek elő az általam felsorolt tünetek. -
MATEO6600
őstag
Van bármi program a telefonra amivel a rajta lévő videót külső megjelenítőn pl tv,n tudnám nézni?
-
MATEO6600
őstag
Hi!
Mérhetetlenül felbasz a kamera szoftver gyengesége...
Jelenleg milyen mód van rá a jobb fotózás elérése? Gondolom root jog kell hozzá. Camera2API már nem támogatott? -
MATEO6600
őstag
Google camerát használom rootolt telóval, és tényleg sokkal jobb a képminőség.
Kérdés: még nem volt időm kitapasztalni, de a HDR funkciót érdemes használni? Több idő míg végigmegy az algoritmus, de nem tudtam eldönteni, hogy szebb képet eredményez-e. -
MATEO6600
őstag
Twrp t használok, tegnap jött egy update, azóta a google kamera nem indul, crashel... Másnál is?
-
MATEO6600
őstag
Hi!
E két leírás alapján felraktam a TWRP-t és a GoogleCamerát:
1 2
Eddig tökéletesen működött is, majd 2 nappal ezelőtt kaptam egy updatet amit fel is raktam... nem kellett volna.
Azóta nem indul el a google kamera, csak a gyári app.Mivel még nem csináltam ilyet kérdezem hogy mi lenne a megoldás, hogy újra működjön?
Olyan, mintha az Update alaphelyzetbe állította volna a telót és nem működik a Camera2API. -
MATEO6600
őstag
Rootolt teló esetén hol találok megoldást a mikrofon problémára?
Gondolok ezalatt a videó/hangefelvétel miatti rettenet minőségre... noise cancellation és stb.
Tudtommal van rá patch, visszaolvastam, de nem találtam megfelelőt. -
MATEO6600
őstag
Valaki használ bármilyen Audio patchet, ami fixálja a mikrofont?
Gondolok ezalatt a borzasztó zajszűrésre. -
MATEO6600
őstag
Valami ötlet, hogy miért nem tudom megváltozatni a Lockscreenem hátterét?
Mindig automatikusra volt téve, és rendesen frissült is, de most már 1 hete beragadt 1 képnél, és eltűnt a választási lehetőség... annyira eltűnt hogy még a beállításoknál sincs már ilyen opció -
MATEO6600
őstag
válasz Styleair #20100 üzenetére
Nekem Launchernél csak a System launcher van, így választási lehetőségem sincs.
aleod: Én ezeket a beállításokat használom, és remekül végzi a dolgát: [link]
Camera module config - Pixel 2017 (DR Dogfood)
Buffers size - 15
Total imagereader image count - 52
HDR+ burst frame count - 9
Calculation algorithm for HDR+ imagereader image count - AllExpConfig -
MATEO6600
őstag
9.5.4.0 Update, NAMMIFA.
Rootlot telóra nem érdemes felrakni, mert elrontja a rootot ugye?
Ha ez így van nincs semmi gond, nem rakom fel, viszont állandóan ott van az ertesítés és nem tűnik el, míg fel nem telepítem... -
MATEO6600
őstag
Esetleg ha valakinek nincs meg a doboza és szüksége lenne rá, az enyémet szívesen odaadom, ugyanis a telefonom már nincs meg.
Természetesen ingyen, és Budapesten.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest