Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Karavik #16471 üzenetére

    Igen, az engedélykezelő ki volt kapcsolva. Tehát nem segített, viszont két órás szívás után végül csak megy az a rohadék IGO a v7 miuis mi2-n is! :K (vagy hogy vagyula mestert idézzem, tetves v7)

    Ezen a linken találsz egy módosított gps.conf fájlt, amivel a /system/etc/gps.conf fájt kell ferülírni. Előtte a régiről egy mentést nem árt ha készítesz!

    A lényeg, hogy azóta az IGO nem dobálja el a GPS jelet. Mivel nagyon késő van, nem kezdtem el mászkálni már vele, de vagy 500 métert sétáltam egyik majd másik irányba is, volt hogy KIVÁLÓ-ról ÁTLAGOS-ra váltott a műhold vétel minősége, de nem dobta el egyszer sem és szépen navigált, pozicionált.
    Szóval szerintem most jó. Ja, és 3x olyan gyorsan talál most jelet és eddig a lakásban 2 műholdat látott, most 8-at. :C És ami a legszebb hogy az IGO szerint a lakásban vett pozíció minősége: ÁTLAGOS. Eddig az erkélyre kellett mennem hogy egyáltalán 2-nél több műholdat találjon, most pedig a szobából navigálna. :DDD

    Holnap autózok vele egy kicsit, és meglátjuk mennyire stabil akkor is. :)

    [ Szerkesztve ]

    Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés