Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2001) spiritex válasza tibi683 (#2000) üzenetére


spiritex
veterán

Köszi, de úgy nézem ez ugyanaz a verzió, mint amit én is írtam. Arra lennék kíváncsi, hogy ezen kívül léteznek-e még patch-cselt változatok.

Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?

(#2002) tibi683 válasza spiritex (#2001) üzenetére


tibi683
tag

Miért ez nem müködik?

(#2003) jercsi


jercsi
tag

Na következő a probléma :

játszottam egy kicsit a angry birds el miután egyszer csak a kijelző nem reagált semmit totalba resseteltem , az update zip is fel lett téve még egyszer ...de semmi most viszem majd vissza a készüléket 2 x or most komolyabb hibával ....:D nevetséges ez a készülék ez már azért idegesítő ...

[ Szerkesztve ]

(#2004) spiritex válasza tibi683 (#2002) üzenetére


spiritex
veterán

Ezt még nem próbáltam, csak mielőtt felrakom kíváncsi lettem volna vajon létezik-e többféle programozó többféle berhelt változata, esetleg direkt erre a wayteq-re.

Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?

(#2005) albinolynx válasza jercsi (#2003) üzenetére


albinolynx
őstag

Valahogy nekem sem jött össze tegnap a játék...
Átírt build.prop-pal "six guns". Meguntam, kiléptem, képernyőzár. Utána néztem volna filmet, kétszer látszódott a játék ikon, tetű lassú reagálás. Sima kikapcsolás - újraindítás. Semmi, reset semmi - nem tököltem, mert film jobban érdekelt - tiszta telepítés.
Szerintem ez még nem ok a szervizre, de idegesítő. Szerencsére a játék század rangú dolog nálam, filmek viszont patika módon mennek.

Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.

(#2006) spiritex válasza albinolynx (#2005) üzenetére


spiritex
veterán

Nem tudom mi lehet az oka az azonos Build-ű rommal jelentkező, eléggé eltérő tapasztalatoknak, de arra gondolok, hogy csak a felhasználás mikéntje, igénybevételi szintje lehet az. Szerintem ezeket a viszonylag olcsó tableteket nem heavy usereknek szánták, akik root-olnak, build.prop-okat írogatnak át, elég húzós játékokat nyomatnak, stb. Mert az enyém pl. még root-olva sincs, sok játék van rajta, mind tökéletesen fut, igaz egyikhez sem kellett root, build.prop átírás és Chainfire 3D... Soha semmi fagyás, lassulás. Én a logikai játékokat szeretem, és mennek is szépen: Cogs, Kunundrum, Move the Box, Unblock me, Amazing Alex, stb. Ezekkel nagyon jól el lehet lenni. Lövöldözős, autóversenyes játékok pedig szerintem nem ilyen kis képernyőre valók.

[ Szerkesztve ]

Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?

(#2007) albinolynx válasza spiritex (#2006) üzenetére


albinolynx
őstag

Persze, piszkálás nélkül tökéletes. Engem nem zavar, én pont amiatt vásároltam, hogy tudjam berhelni, kitapasztalni dolgokat. Szóval nem különösebben zavar, ha összedől és újra kell rakni. Ez mind csak SW hiba, HW hibánál már más lenne a helyzet.

Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.

(#2008) A.G.S. válasza tragiQss (#1998) üzenetére


A.G.S.
tag

Nekem 2 vasbeton falon keresztül szuperül megy a wifi, TP-link 300 Mbps router-al. (ez elött egy 54Mbps-es d-link volt, azzal is ment a net, de a HD filmeknél néha gondolkodott)

Legnagyobb részben ebook-olvasásra használom, a cool reader-el, szerintem tökéletes, és a nagyobb felbontás miatt vettem és nem bántam meg, gyakorlatilag nem látni a pixeleket, jobb mint a laptop)

[ Szerkesztve ]

(#2009) thetan válasza A.G.S. (#2008) üzenetére


thetan
aktív tag

Dettó. Egyetértek

WayteQ xTAB-70w ; ZTE Blade ; WayteQ T5H; Wayteq xBook-60FL; WayteQ xTAB-8Q; XIAOMI REDMI NOTE 2

(#2010) tomee007007 válasza A.G.S. (#2008) üzenetére


tomee007007
őstag

A cool reader kezeli az rtf kiterjesztést?

(#2011) tjb007 válasza tomee007007 (#2010) üzenetére


tjb007
nagyúr

Igen, kezeli.

(#2012) tragiQss válasza A.G.S. (#2008) üzenetére


tragiQss
tag

Köszi. Sajnos időközben találtam valahol egy olyan megjegyzést, hogy nem szabványos a kijelző felbontása, emiatt jópár program azt mondja, hogy nem kompatibilis vele és nem települ.
Egyébként is olvastam más helyeken "érdekes" dolgokat róla, hát maradtam a 7015 mellett.
Amint lesz időm, viszem is vissza... :-(
Töltőről nem lehet használni, mert meghülyül az érintőképernyője.
Hozzá sem érek, mégis úgy csinál mintha tapiznám (kezdem Uri Gellernek érezni magam - ugyanezt eljátszotta velem a notebookom tapipadja is :-D), ráadásul ha megnyomom, úgy csinál, mintha egyszerre öt ponton nyomtam volna meg.
Ez utóbbit konkrétan onnan tudom, hogy (nem tudom, máshol van-e ilyen) van valami fejlesztői menüje, ahol be lehet kapcsolni, hogy mutassa, hol érzékelt érintést.

(#2013) tomee007007 válasza tjb007 (#2011) üzenetére


tomee007007
őstag

köszi

(#2014) jercsi


jercsi
tag

#2003

Az említett hibámat az újra telepítés sem, a reset sem oldotta meg ....hmmm ez nem hiszem hogy szoftveres gond lehet ... :W
Meg nem értem mi az hogy user függő ... :C :C :C ha elindítok egy alkalmazást és az nálam kifagy , de másnál nem akkor a készülék nem szereti az arcom és így hálálja meg .
A rootoláson kívül nem nagyon nyúlt itt még bele jobban senki , de érdekes hogy azért vannak rendesen stabilitási hibák , ezt a rendszert nagyon gyorsan fejleszteni kell ...
Most 2 hétig nem lesz nálam a szervíz miatt a készülék ...de sztem ez a szerencséje :D :W

(#2015) Gadhead


Gadhead
csendes tag

Sziasztok!

A holnapi nap folyamán remélhetőleg boldog tulajdonosa leszek ennek a Tabletnek.
Mivel még soha nem volt Tabletem sem Androidos telefonom ezért megköszönném ha valaki ajánlana nekem pár alap programot amit felrakhatok majd a készülékre.Gondolok itt Launcherre,e-book olvasóra,képregény nézegetőre,vírusírtóra???,videólejátszóra,"alap" játékokra amiket nem lehet kihagyni,és egyéb hasznos alkalmazásra.
Az első hozzászólást elolvastam, remélhetőleg nem lesz gond a frissítéssel.

Gad

(#2016) kelzsoca válasza jercsi (#2014) üzenetére


kelzsoca
félisten

Vidd vissza, küldd szervizbe, vagy add el, de kérlek ne mondj olyat, hogy stabilitási gondjai vannak a szoftvernek, mert ez nem igaz.

https://vertigostore.eu

(#2017) jercsi válasza kelzsoca (#2016) üzenetére


jercsi
tag

Én csak leírom a készülék hibáit , meg hogy én mit tapasztalok vele , ez a fórum nem azért van ?

Ugye nem gond ?

[ Szerkesztve ]

(#2018) kelzsoca válasza jercsi (#2017) üzenetére


kelzsoca
félisten

Természetesen azért van, de kijelentetted, hogy instabil a szoftver, és sürgeted a javítást, miközben hardveres problémáid vannak, erre reagáltam csupán, és nem rossz szándékkal :)

https://vertigostore.eu

(#2019) jercsi válasza kelzsoca (#2018) üzenetére


jercsi
tag

Értem ... nem biztos hogy hardveres hiba , de majd kiderül , le fogom írni nektek ...
No problem ... :)

(#2020) FET-MEN válasza jercsi (#2019) üzenetére


FET-MEN
veterán

Biztos hogy nem szoftveres gond. Olyan nincs hogy ugyanaz a szoftver nálam hibátlan, nálad meg instabil. Ha csak nem user error. Szerintem is hardveres gondod lesz.

Iphone 7

(#2021) spiritex


spiritex
veterán

Nos, megvan a gyors és tuti megoldás arra, amikor a wifi kapcsoló widget nem akar bekékülni, csak halványan, sötétkéken világít. Ki kell kapcsolni a widget-et, hogy újra szürkére váltson a színe, be kell menni a Beállítások között a wifi-hez, és a Továbbiaknál be kell kapcsolni a Repülő üzemmódot, és várni kb. 10 másodpercet. Utána kivenni a pipát, és balra a wifi kapcsolót Be-re rakni. Ha elsőre nem sikerül, akkor újra Repülő mód, vár, és wifi-t bekapcsol. Nekem ez 10-ből 10x működik és nem kell kikapcsolni a gépet!

Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?

(#2022) kameraman77 válasza jercsi (#2019) üzenetére


kameraman77
aktív tag

Lehet,hogy kifogtál egy hibás darabot, mert nálam még az eredeti software-rel sincs semmilyen gond, pedig napi szinten 6-8 órát használom, munkában nagyrészt. Tehát OTG-vel szövegszerkesztés (billentyűzet), prezentációk HDMI-vel, folyamatos kapcsolatban van a PC-vel, most már WIFI-n keresztül, az sem tesz be neki, terepen Skype, adatbevitel, majd otthon rá egyből a tv-re HDMI-vel és azon megy a net egy egérrel, (Néha Angry Birds is :D), naponta legalább egyszer rá kell tölteni, az sem okozott eddig problémát. Folyamatos terhelés alatt van nálam, és soha nincs fagyás, vagy akár lassulás sem, igaz soha nem warezoltam még rajta, egyszer szedtem le egy ingyenes programot egy nem ellenőrzött helyről, meg is fogta de rendesen...

(#2023) spiritex válasza kameraman77 (#2022) üzenetére


spiritex
veterán

Éppen tőled szerettem volna kérdezni, mert tudom, hogy nagy Skype használó vagy. Tehát neked a marketes, gyári Skype működik szépen, ha mindkét kamera aktív? Nem akad a kép, és a hang rettentően? A tegnap említett verzió nekem megoldotta ezt a problémát, már én is hiba nélkül Skype-olok, csak érdekelne, hogy a gyári verzió másnál is akad-e 2 kamerával.

Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?

(#2024) kameraman77 válasza spiritex (#2023) üzenetére


kameraman77
aktív tag

Akkor kezd el akadni a hang és kockásodni a kép, hogyha kezdek eltávolodni a wifi-től, tehát utolsó egységre esik a mérő... Amúgy nem vettem észre, 90%-ban simán ment eddig (tehát nálam is volt néha hangszakadozásm de nem ez volt a jellemző), és váltogatni is tudtam az előlapi és hátlapi kamera között...annyit csináltam,hogy a video quality-t levettem low-ra a beállításokban.

De a Skype első bekapcsolásakor én kaptam is egy üzenetet,hogy nem biztos,hogy 100%-os lesz a videótelefonálás funkció és dolgoznak rajta, vagy valami hasonló...

(#2025) jercsi


jercsi
tag

Akkor megint kifogtam egy szépséges darabot , egy ideig nekem is ment rendesen aztán egyszer csak puff vége a kijelzőnek ... nem reagált semmire , semmi gyógymódra :(
akkor most 2 hét pihi !

(#2026) spiritex válasza jercsi (#2025) üzenetére


spiritex
veterán

Én meg azon kezdek gondolkodni, hogy veszek még egy 7"-est valamilyen márkából (mondjuk egy One-t), mert még a kettő ára is olcsóbb egy TAB Plus-nál vagy Nexus 7-nél, és amíg az egyik szervizben van, addig tudom nyúzni a másikat ;)

Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?

(#2027) Gadhead


Gadhead
csendes tag

Mennyire fontos frissítéskor az üres SD kártya?Telefonon keresztül leformázom,de rak rá 3üres mappát amit nem enged letörölni.(Images,Sound,Videos).

Köszönöm a gyors választ!

#2015-ös Kérdésemre esetleg valaki privátban válaszolna?

[ Szerkesztve ]

(#2028) kelzsoca válasza Gadhead (#2027) üzenetére


kelzsoca
félisten

Az nem számít.

https://vertigostore.eu

(#2029) elpatkorado válasza spiritex (#2021) üzenetére


elpatkorado
aktív tag

Nekem ha nem akar bekapcsolni a wifi, akkor a beállításokban a wifinél, rámegyek a speciális (vagy valami ilyesmi) fülre jobb oldalt, és előjönnek valami beállítások, olyankor bal oldalon el tudom húzni a kis kék csúszkát, ilyenkor kikapcsol, majd második bekapcsra működik. Hát ez egy kicsit zavaros lett. :DDD

(#2030) FET-MEN válasza elpatkorado (#2029) üzenetére


FET-MEN
veterán

:DDD Kicsit ;]

Iphone 7

(#2031) spiritex válasza elpatkorado (#2029) üzenetére


spiritex
veterán

Na akkor legközelebb kipróbálom ezt a módszert is!

Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?

(#2032) Asbee


Asbee
veterán

Sziasztok! WayteQ xTAB-70w olvasásra és film nézésre mennyire alkalmas? Mellette netezés talán pici játékra használnám. Ebben az árban ezt tűnik a legszimpatikusabbnak. Amúgy mennyire megbízható ez a fajta? Régen összességében jókat olvastam a wayteqről.

(#2033) kelzsoca válasza Asbee (#2032) üzenetére


kelzsoca
félisten

Üdv!

Nyugodtan olvass vissza a topicban, lesznek természetesen problémás gépek/userek, de a többség a friss szoftver óta gondok nélkül használgatja a gépet. :)

https://vertigostore.eu

(#2034) FET-MEN válasza Asbee (#2032) üzenetére


FET-MEN
veterán

Erre a felhasználásra tökéletes. Minőségre tök jó a gép, márha anyaghasználatot nézzük. Nekem van egy egyedi hibám , porosodott egy kicsit, de nem számottevő. Jó kis gép :K
Szoftveresen nagyon jó, nekem sose fagyott, elég gyors tetszetős

[ Szerkesztve ]

Iphone 7

(#2035) elpatkorado válasza FET-MEN (#2030) üzenetére


elpatkorado
aktív tag

Nem baj. Aki meg akarja érteni, az megérti. ;]

(#2036) Tomi155


Tomi155
tag

Srácok, a Modern Combat fut a gépen (jól?) és megér 220 Ft-t? :)

(#2037) albinolynx válasza Tomi155 (#2036) üzenetére


albinolynx
őstag

Megveszed ha támogatott, kipróbálod. Ha nem tetszik van 15 perced visszaigényelni a zsetont. Persze nekünk kötelező beszámolnod a játékról, etc, etc... :DDD

Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.

(#2038) minikahona


minikahona
tag

Hát most már végképp nem tudom mit csináljak ezzel. Nem másolhatok rá semmit, mert hibásak lesznek a fájlok. Már vagy 5x újraraktam, töröltem mindent, már mindent megpróbáltam de nem jó. Vagy az lesz hogy visszaküldöm hogy csináljanak vele valamit, vagy fogalmam sincs. Ha ezt tudom inkább a Concorde-ot veszem meg. De neeem nekem az éppen megjelent friss cuccot kellett megvenni amiről még nem volt normális teszt, se vélemény. Már bánom... :W

We are the Borg. Your biological and technological distinctiveness will be added to our own. Resistance is futile.

(#2039) noto


noto
senior tag

Szisztok!
Hétvégén érkezik a tabom igy teljesen amatör vagyok még tab téren
Lenne egy olyan kérdésem ha valaki használ kikapcsoló programot hozzá mit
érdemes felrakni (gondolom ami a marketen van de hátha van bevált)
tehát hogy ne keljen mindig fizikálisan kikapcsolni mert ugy olvastam hogy vigyázni kell a éttartalma miatt a kapcsolóra
ha egy napig nem használom akkor ki se kapcsoljam?

(#2040) spiritex válasza spiritex (#2026) üzenetére


spiritex
veterán

Hááát igen... ha nem használnám ezt a 70w-t hónapok óta, akkor talán megvettem volna tegnap másod-tabletnek a CC One-t, de kipróbáltam személyesen és akkora visszalépés lenne annak a kijelzője a 70w-hez képest, hogy nem tudnám élvezni, tehát innen már csak felfelé vezet az út...

(#2039) noto
Igen, én vigyázok a gombra, a gombokra mindig vigyázni kell, és igen, ha nem használod 1-2 napig, nem kell kikapcsolni, csak a képernyőt lezárod evvel a progival, ami nálam a tablet megléte óta hibátlanul működik:
Screen Lock Widget

[ Szerkesztve ]

Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?

(#2041) kameraman77 válasza Asbee (#2032) üzenetére


kameraman77
aktív tag

Erre tökéletes lesz, már csak a nagyobb képernyőfelbontás révén (nagyon szembetűnő a különbség a 800x480-hoz képest) valamint a HDMI miatt médiabox-nak is jó, mert tényleg rengeteg formátumot lejátszik.

Spiritex ilyenkor, mármint lockolt állapotban mennyit merül az akku átlagosan?

(#2042) spiritex válasza kameraman77 (#2041) üzenetére


spiritex
veterán

Egy éjszaka alatt alig, szinte semmit, pár százalékot mindössze. Ha nem használnám, lock-olt állapotában elvolna szerintem 1 hétig is, de ennyi önmegtartóztatást még nem sikerült produkálnom.

Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?

(#2043) FET-MEN


FET-MEN
veterán

Suliidőben nincs rá sok időm.. :( Magyar Osztrákon lehetett volna használni.. De csekély az osztály létszám.. Mindent lát a tanár..

Iphone 7

(#2044) albinolynx válasza minikahona (#2038) üzenetére


albinolynx
őstag

Hogyan másolsz kártyára, milyen programmal?

Én rádugom a gépre, usb tárat bekapcsolom és TCM-mel a gépen megnyitom a 16GB-os kártyát, majd másolok. Ha a TCM végzett, simán lehúzom a gépről, nincs leválasztás tabnál és gépnél sem. Még soha sem volt gondom...
Általában filmeket másolok, de volt sok képregény, könyv is.

Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.

(#2045) Tomi155 válasza albinolynx (#2037) üzenetére


Tomi155
tag

Okés, meglesz....xPP De először kipróbálom az Asphalt 7-et, mert valamelyikőtök azt írta jól fut rajta.
Amúgy a pénzt hogyan lehet visszaigényelni, ha nem tetszik a játék?

[ Szerkesztve ]

(#2046) spiritex válasza minikahona (#2038) üzenetére


spiritex
veterán

Én wifi-n szoktam másolni, ES-el. Zenéket is, filmeket is, ráér, hadd menjen! ;) n-es a wifi, szedi a lábát! Ja, és csak akkor kell rámásolni egyáltalán valamit, ha útközben akarunk filmezni, zenézni, mert különben a PC-n vagy a pendrive-on marad a film, zene, onnan nyomok mindent.
Pendrive-ot azt hiszem eddig csak akkor dugtam rá, amikor direkt arról néztünk egy-két filmet. PC-re pedig talán még egyszer sem kötöttem..

[ Szerkesztve ]

Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?

(#2047) thetan válasza spiritex (#2046) üzenetére


thetan
aktív tag

Én sem kötöttem soha usb-n pc-re. Mindent wifin keresztül teszek rá a pc-ről ezzel : link és még sose volt problémám.
Vagy pendrivera teszem és onnan mozgatom ES filekezelővel

WayteQ xTAB-70w ; ZTE Blade ; WayteQ T5H; Wayteq xBook-60FL; WayteQ xTAB-8Q; XIAOMI REDMI NOTE 2

(#2048) Tomi155 válasza Tomi155 (#2045) üzenetére


Tomi155
tag

Kipróbáltam az Asphalt 7-et. Hát sajnos laggolt (számítottam is rá, mivel még a 6 is laggol), de nem annyira, mint vártam.

(#2049) thetan válasza Tomi155 (#2048) üzenetére


thetan
aktív tag

Mióta újra raktam az egész gépet - nekem is laggol, - érdekes módon előzőleg (ugyanazzal az android verzióval) meg egész jó volt

WayteQ xTAB-70w ; ZTE Blade ; WayteQ T5H; Wayteq xBook-60FL; WayteQ xTAB-8Q; XIAOMI REDMI NOTE 2

(#2050) Tomi155 válasza thetan (#2049) üzenetére


Tomi155
tag

Hát, nem tudom mi lehet a baja. De nem olyan nagyon laggol, inkább minimálisan.

Amúgy szerintetek pl. a The Amazing Spider Man, vagy a The Dark Knight Rises (Batmen) megér 1.500 FT-ot?

(#2051) spiritex hogyhogy? :)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.