Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6001) ADP10 válasza bRANC (#6000) üzenetére


ADP10
aktív tag

nyisd meg a kommentben lévő linket :)
"Úgy látszik valóban nem ilyen drámai a javulás..."

[ Szerkesztve ]

(#6002) bRANC válasza ADP10 (#6001) üzenetére


bRANC
tag

Hát tudod puding próbája az evés vagy nem de? :D
Meg ki tudja más procik hogy viselkednek.

[ Szerkesztve ]

(#6003) ADP10 válasza bRANC (#6002) üzenetére


ADP10
aktív tag

Szerintem ha tényleg látványos teljesítménynövekedés lenne elérhető vele, akkor már rég a CM romok része lenne. De én is szívesen kipróbálnám, hogy mit tud. :)

(#6004) ClioRS válasza bRANC (#6000) üzenetére


ClioRS
őstag

Szerintem a sebességes dolgot nem nekem akartad írni, én ugyanis a flashről kérdeztem :)

(#6005) bRANC válasza ClioRS (#6004) üzenetére


bRANC
tag

szerintem reggel volt vagy már este :D viszont a firefox frisítésben meg lesz oldva azt olvastam.

(#6006) arnd válasza joestone (#5998) üzenetére


arnd
senior tag

Kamera nagyon baba lenne, épp azon tépelődök, hogy eladom az összes cuccomat, de akkor a smart tab marad... :DD :DD :DD

(#6007) dzz válasza joestone (#5998) üzenetére


dzz
aktív tag

Hát ha a kamera menni fog én is veszek még egyet magamnak is :-)

Viszont még egy kérdés: A ROMjaidban működnek már a dokkoló csatlakozói? HDMI, hang stb?

ERROR: '--failure' is not an option. Aborting... ---goo.gl/BFtD86

(#6008) Caaabi


Caaabi
senior tag

sziasztok, szép napot mindenkinek, olyan kérdésem lenne felétek, hogy 30 ezer forintért lenne lehetöségem beszerezni egy ilyen tabletet, kérdésem annyi lenne hogy ha jól olvastam micro sd vel bövithetö, alapbol 16 gigás és 3g-t is tudja, a legfrissebb hivatalos android verzio melyik rá ? Gyorsasága megfelelö vagy van hogy csunyán betud lassulni a rendszer ? Üzemidő? Kb hány filemt tudok megnézni rajta egymást követően ? Pár gondolatot ha irnátok nekem az előnyeiről és hátrányairol valamint hogy megéri e azt az árat amennyiért kinálják ( ismerem a srácot úgyhogy nem vadidegentöl venném ) Elöre is köszönöm a segítő jellegű hsz.okat !

[ Szerkesztve ]

(#6009) ADP10 válasza Caaabi (#6008) üzenetére


ADP10
aktív tag

A legfrissebb hivatalos Android a 3.2-es Honeycomb. Joestone készített rá egy sokkal jobb 4.1-es Jellybean-t, egyetlen hibája, hogy a kamera még nem működik, ezen kívül minden más oké.
Én főleg netezésre, olvasásra és ritkán egy kis játékra vagy filmezésre használom, szerintem a sebessége nagyon is rendben van. Az üzemidő is nagyon tetszett, meglepődtem, hogy mennyivel többet tud, mint egy hasonló hardveres okostelefon, viszont hogy mennyi filmet tud egyhuzamban, arról fogalmam sincs.

Előnye: hasonló árkategóriában nincs GPS-es, 3G-s tab, szerintem ez a tab a kivétel, ami erősíti az olcsó húsnak híg a leve szabályt. :)
Ha nem veszed meg 30-ért, akkor szólj, mert kérdés nélkül elviszem. :D

(#6010) arnd válasza Caaabi (#6008) üzenetére


arnd
senior tag

Jó ár. 3.2 a gyári legfrissebb Droid rá. Ha tele "telepíted" minden be tud lassúlni, egy kétmagos procis gép azért annyira nem lassú...
A többire nem tudok sajnos válaszolni.
Mondjuk a hány filmet tudok rajta megnézni az tetszett :DD

(#6011) SUPREME7 válasza Caaabi (#6008) üzenetére


SUPREME7
őstag

Nekem speciel a gyári HC-n jobb volt az üzemidő, mint a joe féle JB-n, meg utóbbi időben sokszor eldobja a hálót 3G-ről, és sok a phone fc is, meg volt pár újraindulgatásom is. Úgyhogy gondolkozom, hogy visszarakom a gyárit, azt stabilabbnak találtam sokkal. De nem joe munkáját bántom, rendes forrás nélkül nehéz dolgozni.

Filmnézés relatív, mostanában nem néztem túl sok filmet, de még a gyárival egy átlagos másfél órás filmből 3-4 lement, főleg ha lejjebb vettem a fényerőt. 30-ért best buy szerintem a gép, nem is olyan rég fakadtam ki, hogy a kínából beimportált szemetet 2éves hardverrel adják ennyiért ...

(#6012) Caaabi


Caaabi
senior tag

köszönöm a válaszaitokat, nagyon segítőkész csapat vagytok úgy látom :) Remélem nemsokára énis csatlakozhatok köreitekbe ;) Custom romoktól nem riadok vissza, telefonjaimon is azt használok, egyetlen kérdés hogy itt is vissza állítható e full gyári garanciaképes állapotúra a készülék vagy valami nyoma mindenképpen marad ha már egyszer "belenyúltam" és oda a garinak?! Jólenne ha a 4.1 ben is müködne a kamera, bár egy tabletnek nem ez a fő funkcóiója, de azért videochatnél jól jön a dolog, gondolom ez is folyamatos fejlesztés alatt áll és hamarosan már teljes értékű lesz a 4.1 is :)

(#6013) Janaboy válasza dzz (#6007) üzenetére


Janaboy
veterán

Majd ha veszed es erdekel egy megbizhato forras szolj!
Kabel megerkezett?

Janaboy

(#6014) dzz válasza Janaboy (#6013) üzenetére


dzz
aktív tag

Igen, meg! Ma délelőtt jött, este meg is néztem, szétbontás is megtörtént, fényképek készülnek folyamatosan! Első körben moduláris lesz, abból építem ami van itthon. Egy-két alkatrész nem érkezett még meg, van amit nem találtam mo-n. Pl. high-speed USB2.0 hub ic "se égen se földön", illetve olyan áron, hogy nem lenne olcsóbb, mint a gyári dokkoló. Valószínű meg kell elégednünk egy full-speed lehetőséggel, cserébe kevesebb probléma a házi kivitelezés. Szinte minden van a Lo..x-ben meg a HQ N...s-ben, de van amit faragni kell hozzá egy pici kézügyességgel (pl rendszerkábel). Sajnos az első példány megépítése után kipróbálni nem tudom azonnal. Szóval van még mit tenni, de igyekszem egy olcsó és használható eszközt létrehozni mindannyiunk örömére.

ERROR: '--failure' is not an option. Aborting... ---goo.gl/BFtD86

(#6015) arnd válasza dzz (#6014) üzenetére


arnd
senior tag

Olcsóbb venni egy komplett usb hub-ot, mint építeni...
De ha elég egy usb akkor a hub sem kell.

(#6016) arnd válasza Janaboy (#6013) üzenetére


arnd
senior tag

Maradt még kábeled? 18. körül már megyek haza...

(#6017) Janaboy válasza arnd (#6016) üzenetére


Janaboy
veterán

Van meg egy aha

[ Szerkesztve ]

Janaboy

(#6018) Caaabi


Caaabi
senior tag

Sziasztok, megvasaroltam a Vodafone smart tabot amit mondtam 30 ért de ez 10 colos nem a 7 es, a saját fórumjaban sem találok rootot, custom romot meg semmit, csak gyári 3.2.1 el fogom tudni használni? Sok alkalmazás nem kompatibilis vele ami a playben van, tudtok nekem segíteni kicsit h hol találok hozzá olyan fórumot ami aktív is és a custom romokkal is foglalkoznak? Programok és játékok amik kompatibilisek a rendszerrel? Googleztam de nem sokat segített sajnos :S

(#6019) andyTM válasza Caaabi (#6018) üzenetére


andyTM
senior tag

- semmi gond, jó helyen jársz :)
[Joestone] blogjában mindent megtalálsz V11A néven van hozzá ICS, JB, PAJB is.
- üdv a topikban :R

(#6020) Caaabi válasza andyTM (#6019) üzenetére


Caaabi
senior tag

Köszönöm szépen a segítséget :) Itt majdnem egészen világosan le van írva minden :D Már kezdtem megijedni h a 10essel senki se foglalkozik :D Nos az a baj h most 2 nap meló lesz és semmi időm romolni, de hétfőn meg csináltam a jb romot, most akkor a topicjaba írta h root se kell hozzá csak ide oda másolati fájlokat amibe kicsit belekavarodtam és ha bármikor gyarira vissza akarom állítani azt egy helyreállító fájllal megtudom tenni? Ilyen egyszerű lenne? Az a baj h most is telorol vagyok lehet azért nem látom úgy ár meg a dolgokat, mindenesetre leegyszerusitve ha jb et szeretnék a 10 és tabra akkor mi a rövid tömör és érthető menete? 3.2.1 nel?

(#6021) Caaabi


Caaabi
senior tag

Meg nem volt idom romolni de kozbe egy kerdes megfogalmazodott bennem, facebook appsban a fenykepeket / fenykepalbumokat h tudom megnezni mas adatlapjan aki az ismerosom?

(#6022) ADP10 válasza Caaabi (#6021) üzenetére


ADP10
aktív tag

Teljesen ugyanúgy, mint asztali gépen. Megnyitod az ismerős adatlapját és rákattintsz a fényképek ikonra, majd választasz egy albumot.
Ha keresni szeretnél, akkor azt a bal felső ikonnal megnyíló menüben tudod megtenni, bár gondolom ezt tudod. :)

[ Szerkesztve ]

(#6023) ClioRS válasza Caaabi (#6020) üzenetére


ClioRS
őstag

Ami linket irt Andy, arra katt és mindent megtalálsz.

(#6024) Caaabi válasza ADP10 (#6022) üzenetére


Caaabi
senior tag

Nincs olyan epp azert kerdeztem...:S csak status van meg photo share, nincs fenykepek ikonja..opera mobile al minden olyan mint az asztali gepen de az alkalmazas mas mint a telefonos es nem jelenik meg afenykepek , a sajat fotokat is menupontok alkalmazasok fenykepek menupontban talalom..kicsit szokatlan meg :D

#6023) ClioRS : asztali geprol megneztem,kicsit jobban attekintheto volt es mar ertem id majd hetfon szerintm nekiid latok,kar h a kamera nem mukodik de gondilom csak ido erdese es az is jo lesz :)

[ Szerkesztve ]

(#6025) ClioRS válasza Caaabi (#6024) üzenetére


ClioRS
őstag

Majd fényképezel az SIII-al addig :D
Amúgy max a videochat miatt lehet rossz, más értelmét nem látom egy tabban.

(#6026) Sera26


Sera26
aktív tag

Hello! Az első hozzászólásban lévő gyári állapotba történő visszaállítás csak a 10 colosoknál működik vagy már van 7 colosokra is?

(#6027) arnd válasza ClioRS (#6025) üzenetére


arnd
senior tag

Sajna azért egy kamera ma már munkára elengedhetetlen. Dokumentálás stb. nekem is csak ezért libeg a marad/elmegy a háztól vonalon. A qrva kamera driverrel nem lenne gond... na mindegy ez van. Most per pillanat amúgy is nagy nekem a 7", nem tudok csak zsebben hordható cuccokat használni... ha nem akarom, hogy pofán verjék :(

(#6028) arnd válasza Sera26 (#6026) üzenetére


arnd
senior tag

[link]

[ Szerkesztve ]

(#6029) Sera26 válasza arnd (#6028) üzenetére


Sera26
aktív tag

Köszönöm!

(#6030) bRANC


bRANC
tag

Ma körül néztem egy apkmania oldalon és a gta vc nekem kifagy autóban és érdeklődni szeretnék hogy ki találkozott ilyennel? :D

(#6031) ADP10 válasza Caaabi (#6024) üzenetére


ADP10
aktív tag

Nálam pedig van, azért írtam. :)

(#6032) Sera26


Sera26
aktív tag

A voda mennyi garit ad a készülékre?

(#6033) Janaboy válasza Sera26 (#6032) üzenetére


Janaboy
veterán

Two years

Janaboy

(#6034) andyTM válasza Janaboy (#6033) üzenetére


andyTM
senior tag

:C még jó hogy nem kínaiul írtad :C

(#6035) Sera26 válasza Janaboy (#6033) üzenetére


Sera26
aktív tag

Thx! Nem volt egyértelmű teljesen, de reméltem hogy 2 év :)

(#6036) Magnat válasza ClioRS (#6025) üzenetére


Magnat
veterán

Pedig bőven lehet másra is használni, mint ahogy telefonal is az ember ha hirtelen kell, lefotóz ezt-azt...

̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

(#6037) SUPREME7 válasza Janaboy (#6033) üzenetére


SUPREME7
őstag

Azért én ebben nem lennék olyan biztos, szerintem csak 1 évet. Legalábbis ha a garanciapapír hátulját veszem figyelembe, ott 12 hónapot ír. A ZTE meg nem hiszem, hogy vállalt rá +1 évet. (bár én 1 év hűséggel kötöttem a szerződést, mobilnet7-re, de nem hiszem, hogy ez befolyásoló tényező.)

(#6038) ClioRS válasza Magnat (#6036) üzenetére


ClioRS
őstag

Hát, nekem még nem volt olyan, hogy a Tabbal akartam volna fényképezni, mindig nálam volt a telefonom. :)

(#6039) andyTM válasza SUPREME7 (#6037) üzenetére


andyTM
senior tag

- Kettő. A tartozékokra van egy. :K

(#6040) SUPREME7 válasza andyTM (#6039) üzenetére


SUPREME7
őstag

Igazad lesz, EZ ALAPJÁN tényleg van +1 év korlátozott gyártói. Jó lenne tudni, miben merül ki a "korlátozás" a tartozékokon kívül.

(#6041) Magnat válasza ClioRS (#6038) üzenetére


Magnat
veterán

Persze nálam is, csakhogy ha mailban v vmilyen messengeren meg akarod osztani vkivel, akkor ahhoz megírni a körítést meg tabon kényelmesebb... persze lehet Dropboxolni meg elmenteni piszkozatba és megnyitni a tabon, de sokkal egyszerűbb egy eszközön.

̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

(#6042) andyTM válasza SUPREME7 (#6040) üzenetére


andyTM
senior tag

- egy bizonyos mennyiséget rendelt anno a vodka, eladja, ha van hibás egyből csere, ha elfogy a cseredarab, akkor előjönnek az újrahasznosított tabok, amelyeknek valamikor volt valami hibája, de azt időközben kijavították; amikor már kifogy a készlet, vagy a voda leveszi a palettáról, akkor az aznapi árán levásárolható lesz.
- kb ennyit takar...

(#6043) SUPREME7 válasza andyTM (#6042) üzenetére


SUPREME7
őstag

Akkor az egész jó, tekintve, hogy nem nagyon zuhan az ára, max ha rabláncra vernek 2 évre mobilnet21-el :) Bár gondolom azért van nekik még bőven raktáron.

(#6044) andyTM válasza SUPREME7 (#6043) üzenetére


andyTM
senior tag

- meg azért az igazat megvallva, nem nagyon van köztük hibás...az eladott mennyiséghez képest. :K

(#6045) SUPREME7 válasza andyTM (#6044) üzenetére


SUPREME7
őstag

Kinek mi a hiba. Ugyebár az elsők akik megvették visszahordták az újraindulgatások miatt. De ezen kívül komolyabb típushibáról én se nagyon hallottam.

(#6046) andyTM válasza SUPREME7 (#6045) üzenetére


andyTM
senior tag

- szerintem az még a hc gyerek betegségeivel küzdött, de hardverileg nem sok hibázik.

(#6047) Caaabi válasza ADP10 (#6031) üzenetére


Caaabi
senior tag

Milyen rom van fent neked? Majd készítek s3 al képet h nekem h jeleníti meg a fb ot az alkalmazás és belinkelem ide

(#6048) ADP10 válasza Caaabi (#6047) üzenetére


ADP10
aktív tag

Joe féle JB. Full ugyanaz a facebook app, mint a Desire HD-n.

(#6049) Caaabi válasza ADP10 (#6048) üzenetére


Caaabi
senior tag

Akkor lehet az a baj, holnap már felrakom én is :) Kamera mikor lesz benne használható vajon?

(#6050) Caaabi


Caaabi
senior tag

Mostmár végre van egy kis időm, melyik romot ajánlanátok jobban a Parandroid Androidos 4.1.2-t vagy a sima CM10 JB 4.1.2-t ? Rámegyek a letöltési linkekre, de még semmit nem sikerült letöltenem ezzel az idiota ilivid downloaderrel... azt h v03b HC van e a tabon honnan tudom megállapitani?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.