Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
huntermati
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Én nagy dobozban kaptam anno a 4870-et

-
baluka26
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Sapphire-nál, igazából. Szerintem

-
Mr.Csizmás
titán
amd-nél már a 4830 óta ilyen kis "kazettában" a divat adni a cuccot

-
hoffman_
nagyúr
Én 7770-et építettem be múltkor a cimbinek, ugyanebből a családból, tényleg szép darab. Kicsit doboz, halk hűtés, jó kártya.
-
kpal
nagyúr
Jó kis ismertető
,a VGA tényleg megérte tudáshoz mérten 
-
Vistaboy
veterán
Nem konkrétan a GTX 680-ra gondoltam, csak azért írtam, mert az ő tesztjében voltak összehasonlítva a fogyasztások. Nyilvánvalóan nem hasonlítok egy 150K-s VGA-t egy 88K-shoz.

A GTX 670 is tesztelve lett közben, annál már a teljesítmény/fogyasztás értéket nézve hajszállal jobb az nVidia:

De ha megnézed, direktben még mindig többet eszik 38 Wattal a GTX 670, mint a HD 7870:

Összességében szerintem nagyjából egálban van a két kártya, de nem mindegy, hogy 120K-t adok ki, vagy 88K-t.
Ezért vettem AMD-t. -
Recon666
Közösségépítő
Használd egészséggel.

-
Vistaboy
veterán
-
a közelmúltban elvégzett Prohardver! GTX 680 teszt meggyőzött arról, amit sejtettem, azaz hogy ismét csak az AMD 7-es szériájú kártyái eszik a legkevesebbet
Ezt nem teljesen értem... a GTX680 nem a 78xx kártyák ellenfele (az majd a 660(?) lesz), hanem a 79xx-eké, azoknál viszont kevesebbet fogyaszt.

Bár a kártya ettől még fain, grat hozzá!

-
Löncsi
őstag
Szép, használd egészséggel.
Megkérdezhetem, hogy a procin milyen hűtő van? Eléggé érdekes darab.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- World of Tanks - MMO
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- PlayStation 5
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

,a VGA tényleg megérte tudáshoz mérten
Ezért vettem AMD-t.