Hirdetés

2020. április 10., péntek

Gyorskeresés

Legfrissebb anyagok

Hozzászólások

(#1) janeszgol


janeszgol
(veterán)

Köszi az ajánlást. Vezetéknélküli fejest akartam ajándékba venni a nővéremnek karácsonyra, de ezen az Earbuds-on elgondolkodtam, és be is próbálom.
Ha azt írtátok, hogy normális zenei élményt ad (nem vájtfülű, nem zene szakértő), akkor meg is rendelem.

Szerk.: viszont ezek az üzemidők kevéskék. Bár ha egyszerre nem hallgat sok zenét, akkor jó lehet.

[ Szerkesztve ]

2020: búcsú a Samsung márkától (Galaxy M21/M31 vs A51, illetve Exynos miatt). | Huawei és Nokia marad. Kéne új márka a piacra.

(#2) Obyboy


Obyboy
(addikt)

Július óta használom teljes megelégedettséggel a Mi True Wireless Earbuds-ot.
Már megszoktam/megtanultam az általa használt pár kínai mondatot is.
Ha valaki tudja, hogy lehet-e és ha igen hogyan angol nyelvet varázsolni akkor még jobb lehet.

"Mérnökkel vitatkozni olyan, mint disznóval birkózni a sárban. Idővel rájössz, hogy ő ezt élvezi."

(#3) kalanchoe


kalanchoe
(aktív tag)

Köszi a tesztet! :R Tervezem egy Earbudsot venni, szóval most jól jött (nekem is) a részletes teszt. Szerintem átlag felhasználásra ettől több nem is kell. :)

(#4) Somatom válasza janeszgol (#1) üzenetére


Somatom
(senior tag)
LOGOUT blog

Pár hete vettem a MediaMarktban egy Sony WI-C400 -at 13500 -ért és nagyon megszerettem. Jó hangzású, jól kitalált kütyü és sokáig működik egy töltéssel. Nem cserélném el egy ilyen kis izére.

[ Szerkesztve ]

Samsung Note 9 (8/512), Android 9

(#5) juuzer


juuzer
(őstag)

Nekem a Redmi AirDots van, anno még Aliról rendeltem kemény 6-6500 forintért talán? Annyit bőven megért. Edzőterembe tökéletes, elég az asztalon hagynom a telefonom. A hangminősége se vészes :)

Viszont a nagyobbik modellről én rosszakat olvastam, hogy elég tré a hangminősége :/

Vamos a la playa.

(#6) drkaputt válasza juuzer (#5) üzenetére


drkaputt
(csendes újonc)

Én is azzal szemezgetek inkább.. Annyit elárulnál, hogy villog-e rajta LED használat közben? (Sajnos a mostani fülesemen igen, ami az őrületbe kerget, mikor a sötét szobában tenném be elalváshoz... Mintha helyszínelnének az ablakom alatt.)

(#7) <Adamsky> válasza Somatom (#4) üzenetére


<Adamsky>
(veterán)

Jó, de ez egy teljesen más kategória. A tiéd nem "TWS" füles, és pl. futáshoz szvsz. már kényelmetlen lehet. Nekem most egy 1MORE E1026BT (ez a drágábbal van - árban legalábbis - pariban) van úton ...

(#8) Somatom válasza <Adamsky> (#7) üzenetére


Somatom
(senior tag)
LOGOUT blog

Havonta kétszer utazok fél napot autóval. Azt végig bírja. Futni nem szoktam, viszont bringázok. Egyáltalán nem zavar. Azt nem tudom elképzelni, hogy hogyan kezelném azokat a szitukat, amikor kikapom a fülest a fülemből. A Sony -nál ez síma ügy, hiszen ott marad a nyakamon. De, egy ilyen kis izével mit csinálok? Minden alkalommal tok elő, füles elcsomagol, aztán újra vissza? Attól agyf..t kapnék. Arról nem is szólva, hogy ha akarom, akkor a Sony hívásnál rezegni is tud. Szóval, én egyáltalán nem tartom praktikusnak ezeket a kis izéket.

Samsung Note 9 (8/512), Android 9

(#9) <Adamsky> válasza Somatom (#8) üzenetére


<Adamsky>
(veterán)

" ... utazok fél napot autóval. (...) Futni nem szoktam ... " - ezt próbálom magyarázni, hogy Neked teljesen mások a felhasználói szokásaid, mint amire a tesztben szereplő - ill. úgy általában a TWS-es (nem meglepő módon a Sony-nak is van egy pár ilyen) - fülesek valók.
Nekem spec. van nem egy vezetékes fülesem, ami kocsiban (ha nem én vezetek), irodában, séta közben tökéletes, de futás vagy kocogás közben marhára zavar a drót (a te fülesedhez hasonló kialakításúaknál pedig ez a "nyakpánt" lenne útban).
Szóval almát az almával, körtét a körtével! ;)

[ Szerkesztve ]

(#10) Somatom válasza <Adamsky> (#9) üzenetére


Somatom
(senior tag)
LOGOUT blog

Mihez képest mások? Újra elolvastam a cikket. Van benne szó zenei élményről, üzemidőről (az utazás külön kiemelve), töltésidőről, beszélgetési hangról, vagyis általános használatról. Sportolásról egy betü sincs a tesztben. Valószínűleg nem vízálló, tehát úszás közbeni zenehallgatáshoz sem praktikus és motorozásnál a bukósisak alatt sem lenne kényelmes viselet. Szóval, én a tesztben írt felhasználásra reagáltam.

[ Szerkesztve ]

Samsung Note 9 (8/512), Android 9

(#11) juuzer válasza drkaputt (#6) üzenetére


juuzer
(őstag)

Nem, maximum ha bekapcsolod meg ha jól emlékszem mikor rátalál a telefonra meg a két fél összecsatlakozik.

Vamos a la playa.

(#12) ollie


ollie
(MODERÁTOR)

Kár, hogy a drágább airbuds másolat kinézetre, ez nálam meg is öli a dolgot.

***

(#13) ollie válasza Somatom (#8) üzenetére


ollie
(MODERÁTOR)

Nem kell ezeket kikapnod a füledből, pillanatok alatt át tudsz kapcsolni hangáteresztésre a legtöbbnél.

***

(#14) janeszgol válasza Somatom (#4) üzenetére


janeszgol
(veterán)

Köszi, mindenképp megnézem azt is!

2020: búcsú a Samsung márkától (Galaxy M21/M31 vs A51, illetve Exynos miatt). | Huawei és Nokia marad. Kéne új márka a piacra.

(#15) Obyboy válasza ollie (#13) üzenetére


Obyboy
(addikt)

Hogy érted a hangáteresztésre kapcsolást? Egy érintéssel megállítod a zenét és kész vagy valami más mód van rá?

"Mérnökkel vitatkozni olyan, mint disznóval birkózni a sárban. Idővel rájössz, hogy ő ezt élvezi."

(#16) polo493


polo493
(aktív tag)

Akinek van ilyen az megtudja mondani ha pl csak a jobb oldalit akarom használni azaz 1 db-ot úgy is müködik vagy külön-külön nem párosítható az ilyen? Pl galaxy buds vagy ez a xiaomi

[ Szerkesztve ]

(#17) kalanchoe válasza polo493 (#16) üzenetére


kalanchoe
(aktív tag)

Tesztek szerint külön-külön nem lehet használni, ha az egyiket beteszed a füledbe, másikat a tokba, mindkettő fog szólni.
Galaxy Buds nyilván jobb, de nem is egy árkategória.

(#18) <Adamsky> válasza Somatom (#10) üzenetére


<Adamsky>
(veterán)

Engedd el a tesztet! ;) Főleg, mert nagyon felületes és pontatlan.
Úszásról senki nem beszélt, nem tudom, miért citáltad ide. :F Én a futást hoztam fel, mint legeklatánsabb példát. Aki próbált már fülhallgatóval futni, tisztában van azzal, hogy oda (!) a legalkalmasabb egy ilyen - tényleg vezetékmentes - füles.
Ennyi! Én nem mondtam, hogy a Te Sony-d sz@r, vagy, hogy ez(ek) jobb(ak), csupán azt állítottam, hogy a kettőt egyszerűen nem lehet összehasonlítani, mert ha valaki nem menőzni vesz ilyet (irodába pl. rohadt felesleges, és ennyi pénzért létezik sokkal jobb megoldás) hanem körültekintően átgondolja, mire (!) is kell neki az új fülhallgató, akkor én kizártnak tartom, hogy ez a két különböző kivitel egyszerre lenne benne abban a bizonyos kalapban.

(#19) Fall-N


Fall-N
(őstag)

Ebben a kategóriában a legjobb ár/érték aránya a Blitzwolf TWS earbuds-ának van. link
Ennek a töltő dobozában van kis LCD kijelző, amiben mutatja a töltöttségi értéket és van benne egy beépített 2600 mAh-s akku is. Ez elég jó a Xiaomi ellenében. A hangminősége meg a kettő között lehet ha nem egálban van a drágábbal. Természetesen az összes kütyüt fele ennyiért meg lehet venni AliExpressről vagy a Gearbestről, így a Blitzwolf is kijön egy tizesből.

kakanchoe: Rosszul tudod. A bal oldalit lehet külön csatlakoztatni a telefonhoz, ilyenkor mono headsetként működik (más típusnál meg a jobb oldali). Olvass utána sok tesztben elhangzik vagy leírták már. Pont ha rosszul párosítod akkor nem lesz a két füles között kapcsolat és monoban szól csak az egyik.

Somatom: Más felhasználásra való mindkettő. Én nem vennék olyat, amin hátul van drótja és pántja, mert nekem felesleges és zavaró. Ezeknek a TWS cuccoknak az a lényege, hogy nincs semmilyen zavaró kiálló vezeték, ami sérül, lifeg, útban van. Szerintem ettől vezeték nélküli egy fülhallgató, nem attól, hogy nem dróttal van kapcsolva a hangkeltő eszközhöz, de a két oldal viszont ugyanúgy dróttal van összekötve.

Nekem ideális lenne otthonra a telefonhoz podcastot hallgatni, YT vlogot nézni, játszani és nem kellene a drótot bogozni, meg a sötétben keresgélni a Jack csatit. Ezért a Blitzwolf TWS-ét meg is fogom venni Aliról.

[ Szerkesztve ]

(#20) Somatom válasza <Adamsky> (#18) üzenetére


Somatom
(senior tag)
LOGOUT blog

Az úszás úgy jön ide, hogy pont ugyanolyan speciális használat, mint a futás. Semmi köze az általános használathoz. De, ha futást említünk, akkor bármilyen speciális használat felmerülhet. Csak ennek nincs semmi értelme.

Samsung Note 9 (8/512), Android 9

(#21) kalanchoe válasza Fall-N (#19) üzenetére


kalanchoe
(aktív tag)

Ez új infó, köszi, hogy kijavítottál. :R

(#22) Fall-N válasza kalanchoe (#21) üzenetére


Fall-N
(őstag)

Nincs mit, én is csak onnan tudom, hogy sok videót néztem meg és teszteket olvastam, mert tervezek venni egyet. A Blitzwolfról is így olvastam.

[ Szerkesztve ]

(#23) Fall-N válasza Somatom (#20) üzenetére


Fall-N
(őstag)

Hát az úszás speciálisabb sokkal. A futás sokkal átlagosabb felhasználás, mert majdnem mindenki hallgat futás közben zenét, mert enélkül unalmas és monoton lenne.

Na mármost az úszáshoz teljesen vízálló lejátszó és füles kellene, ami egyáltalán nem átlagos igény. Meg ki az aki úszáshoz visz kütyüt? A forrás is honnan jönne? Ha túl távol van meg is szakadba a BT kapcsolat. Meg a víz sem segít rajta.

(#24) Somatom válasza Fall-N (#23) üzenetére


Somatom
(senior tag)
LOGOUT blog

A biciklizés is pont ugyanazt a célt szolgálja, mint a futás, de közben egyáltalán nem zavaró, hogy rajtam van a nyakpánt. Autóvezetés közben sem zavar és odafigyelés nélkül a fülembe tudom dugni a fülest, ha hívásom van. Most épp az ágyban heverek és netezés mellett filmet nézek/hallgatok és így sem zavaró. Ezeket a tevékenységeket csináltam ma és reggel vettem le töltőről a kütyüt. Sztem ez az általános használat, a futás pedig, a közben létrejövő erőhatások miatt egy speciális felhasználási mód.

Samsung Note 9 (8/512), Android 9

(#25) vikk83


vikk83
(csendes tag)

Érdekes, mintha már megjelent volna a Xiaomi Airdots Pro 2 (2019), ami más tesztek szerint kenterbe veri az egyest.

(#26) <Adamsky> válasza Somatom (#20) üzenetére


<Adamsky>
(veterán)

" ... ugyanolyan speciális használat, mint a futás." - akkor legyen speciális. Csak könyörgöm azt értsd már meg, hogy a tiéd nem (ugyan)arra való, mint ezek a TWS-es fülesek. Pont.

(#27) Somatom válasza <Adamsky> (#26) üzenetére


Somatom
(senior tag)
LOGOUT blog

Én zenehallgatásra és telefonálásra használom. Sztem az enyém erre való. De, akkor ez a Xiaomi füles mire való, ha nem erre?

Samsung Note 9 (8/512), Android 9

(#28) WhiteWalker válasza Somatom (#4) üzenetére


WhiteWalker
(veterán)

Nekem is ilyen van csak LG.
Volt TWS fülesem is több , de agyf@szt kaptam tőlük , kiesnek a füledből , esetleg a gumiharang csere segíthet ha van hozzá , aztán az alacsony üzemidő ami ilyen 2-2.5 óra , ami azért valljuk be bakkfitty. Töltheted a fülest ,mert egy napot nem bír , aztán töltheted a töltő dobozát is (!) ... Azt meg persze hordhatod magaddal ugye , mert keveset bír a füles...
Agyrém az egész.

Ezzel a nyakpereccel jól elvagyok , szinte kibír egy teljesen hetet , reggel/délután hallgatással , szépen szólnak.
Szerintem ennyit fel lehet áldozni a kényelem ( teljes vezeték mentesség) oltárán.

[ Szerkesztve ]

(#29) <Adamsky> válasza Somatom (#27) üzenetére


<Adamsky>
(veterán)

Bocs, de én konkrétan kifogytam az évekből, ill. nem akarom immár X. alkomnal leírni ugyanazt. Majd talán megteszi helyettem valaki más :R

(#30) Somatom válasza WhiteWalker (#28) üzenetére


Somatom
(senior tag)
LOGOUT blog

Talán csak az hiányzik, hogy a Sony -n nem behúzhatóak a madzagok. De egyébként semmilyen tevékenységben sem zavar a nyakperec. Ezeken a TWS -eken hogy működik a hangerő és a médiavezérlés?

Samsung Note 9 (8/512), Android 9

(#31) tibcsi0407


tibcsi0407
(félisten)

Nekem Redmi Airdots van, de alig tud többet kér óránál, így egy kardioval összekötött súlyzós edzés végén már csak a teremben játszott zenét hallgathatom, aminek nem igazán örülök, ezért rendeltem Blitzwolf FYE7-et. Dual driver-es, nagyobb akkus, hosszabb üzemidős és kb 12 ezer volt Banggood-ról priority line szállítással.

OnePlus 7T Pro Mclaren edition

(#32) Atomgeszi válasza tibcsi0407 (#31) üzenetére


Atomgeszi
(veterán)

Na de a lényeg, hogy hangzásban milyen?

Én azt vettem észre, hogy a Xiaomin kívül ebben az ár kategóriában a hangzás maximum szódával elmegy, de számomra inkább idegesítő, mintsem elhallgatom kategóriák.
Én is egy(vagyis kettő :D) Redmi Airdotsot hallgatok edzés közben. Eddig még sosem merült le. Hála ég. :D Sőt, kurva jól bírja az akkuja. Ha épp nem kapja el a pultos csajt a gépszíj, hogy ő csonttechnot fog lőni 120 decibelen, akkor kisebb hangerővel is bőven elégséges 2 órányi edzésre. Amúgy a 1,5 órát is simán 85%-os hangerőn kitolja.

Most rendeltem hozzá KZ-s harangot. Kíváncsi vagyok azzal mit fog szólni és kényelemben milyen lesz

(#33) Atomgeszi válasza Obyboy (#2) üzenetére


Atomgeszi
(veterán)

Érdekes ez a kínai nyelv. Gondolom valami kínais rendelés volt.

Redmi Airdots elvileg kopp ugyanaz, csak az gombos (ez is volt a választás direkt) de az se beszél kínaiul. Nekem Redmi dobozos van, havernak meg Mi, és egyik sem beszél kínaiul, csak csipog.

(#34) *Mukeey*


*Mukeey*
(őstag)

Én hónapok óta az earphones-t használom, brutál jó füles. Akku nálam zenével kb 2 órát tud. Futásnál is biztosan a fülemben van. Hangminőségre okés, nem kiemelkedő, vezetékes piston egy kategóriával feljebb van. Ár-értekben szokásosan parádés. Félig tudok már kínaiul is😆 Tongdzsnkai az azt jeleni, hogy bekapcsolt a zajszűrő😆😆😆
Kinézete nem tetszik egyedül, kár az apple koppintásért, bár hozzáteszem sokan annak nézik (nem mintha érdekelne) meg más gyártók is ilyen dizájnal jönnek ki, pl Huawei.

@Somatom: az oldala érintésérzékeny, ha duplán koppintasz akkor megállítja/indítja a zenét, nyomja tartva zajszűrő, megnyomod+simítod akkor hangerő +/-.

[ Szerkesztve ]

OnePlus 7Pro 8/256

(#35) *Mukeey*


*Mukeey*
(őstag)

Android 10től nálam megy a Google assistant is Magyarul, eddig nem tudta valamiért.
bocs a dulpáért, csak kifutott a szerkesztés már :R

[ Szerkesztve ]

OnePlus 7Pro 8/256

(#36) Somatom válasza *Mukeey* (#34) üzenetére


Somatom
(senior tag)
LOGOUT blog

Ahhh, vagy úgy! Köszi!

Samsung Note 9 (8/512), Android 9

(#37) Fall-N válasza WhiteWalker (#28) üzenetére


Fall-N
(őstag)

Ez igaz, az akku kapacitása kevés, mert fizikailag nem fér el nagyobb benne. Ez talán az egyetlen hátránya. Lehet én is átgondolom és maradok a félig drótos megoldásnál. :F

(#38) lugosi


lugosi
(félisten)

Jé, egy baltával faragott AirPods klón.

(#39) tibcsi0407 válasza Atomgeszi (#32) üzenetére


tibcsi0407
(félisten)

Még úton van. Amiket olvastam róla, az alapján Airdots-tól jobb lesz. De majd kiderül.
Nálam a legtöbb edzés két órát simán tart, mert csak az aerob rész 45-60 perc. De ez másik topik témája :))

OnePlus 7T Pro Mclaren edition

(#40) sxxorp válasza Somatom (#4) üzenetére


sxxorp
(senior tag)

Óriási poén egy ilyet vezeték nélkülinek hívni, számomra ez a nyakörv zavaróbbnak tűnik, mint a klasszik vezetékesek :D
juuzer: Nekem QCY-TC1 van, több tesztben úgy, vagy még jobban vizsgázott, mint a Redmi, 5900-ért, szerintem inkább itt kereshető ár/érték arány, mint a Blitzwolfnál.
polo493: Sokszor kerékpáron használom, 98%-ban csak az egyiket (gyakran bölcsőt nem is viszek), hogy rendben halljam a forgalmat. Váltogatni szoktam, simán lehet. Az lenne gáz, ha egy drágább modell annyira lenne képes, hogy a másik közben a töltőben zümmög :D
Whitewalker:
A bölcsőt kétszer töltöttem május óta, többnyire nem is viszem, de azzal együtt is jóval kompaktabb egy TWS, mint a nyakörvesek.
Pár érdekesség: 1) Szabadtéren tesztelve közel 100 méterről is simán adott hangot. 2) Bírja a mosást :DDD az egyiket a zsebemben felejtettem, tölteni sem kellett, hangminőségre nem érzek különbséget. 3) Azt hittem gond lesz, de zseniális, hogy nincs fedele a tartónak.

[ Szerkesztve ]

(#41) Hieronymus


Hieronymus
(senior tag)
LOGOUT blog

"Mi True Wireless Earphones modellt, ami már 20 9000 forintba..."
Egy nullával lehet kevesebb?

Donki Hóte: "... ha valaki örököl az őseitől egy NAS lejátszót de nem kell neki, akkor kidobja a szemeteskukába."

(#42) bigrock válasza Atomgeszi (#32) üzenetére


bigrock
(őstag)

Ez valami betegség lehet, vagy direkt alapkövetelmény a konditermekben, hogy a pultos 3.14csa olyan zajokat (zenének nem tudom nevezni) kelt, és olyan hangerővel, amitől nem hogy fejlődik, de inkább visszafejlődik az izomzatom...
Ezért sajnos tt nekem ott nem jön be a Xiaomi True Wireless, csak teljesen zárt, izolált kábeles füles. (RHA-T20, de az nem ez az árkategória)

(#43) tibcsi0407 válasza bigrock (#42) üzenetére


tibcsi0407
(félisten)

Olyan zenét úgy sem tud játszani majd, ami mindenkinek adja. :)
Én olyan hangerőn hallgatom a Redmi-t, hogy nem hallom a külső zenét a teremből. Ez az igazi zajszűrő. :DDD

OnePlus 7T Pro Mclaren edition

(#44) kurtuzov


kurtuzov
(senior tag)

Én a cikkre kattintva azt hittem, hogy a most aktuális Xiaomi Air 2 lesz bemutatva...

(#45) Somatom válasza sxxorp (#40) üzenetére


Somatom
(senior tag)
LOGOUT blog

Megértem. Elsőre nekem is úgy tűnt, de nem az. Előbb-utóbb ráfanyalodik az ember vmi BT kütyüre, mert egyre kevesebb telón van jack kimenet. Tulképp egy elektromos ágymelegítőért mentem a MediaMarkt -ba, a füles csak valahogy a kezemben maradt. :) Viszont a 2 óránként töltögetés nálam felejtős. Bírjon ki annyit, amennyit a teló akkuja. Arról nem is szólva, hogy a teló töltőn is használható marad, a fülest viszont nem lehet használni, amíg töltődik.

[ Szerkesztve ]

Samsung Note 9 (8/512), Android 9

(#46) janeszgol válasza bigrock (#42) üzenetére


janeszgol
(veterán)

Mondjuk én kondiba nem járok, de 9 éve bicikli sportolok, gyaloglok, illetve néha futok. Én sportolás közben sosem hallgatok zenét. Akkor csak a sport van és én.
Nem is értem ,hogy ricsajban hogy lehet edzeni. Ha meg valaki kényszerből csinálja (számok hosszához méri a sportot, csak hogy túllegyen rajta), hát az nem sport.

2020: búcsú a Samsung márkától (Galaxy M21/M31 vs A51, illetve Exynos miatt). | Huawei és Nokia marad. Kéne új márka a piacra.

(#47) Somatom válasza janeszgol (#46) üzenetére


Somatom
(senior tag)
LOGOUT blog

Motiváció. Fenntről lenézek a hegyi ösvényre.
Első gondolat: Ki az az elmebeteg, aki ezen legurul?
Második gondolat: Nyuszi vagy, McFly Somatom?
Aztán Tankcsapda a fülbe és nyél lefelé. :)

Samsung Note 9 (8/512), Android 9

(#48) bigrock válasza janeszgol (#46) üzenetére


bigrock
(őstag)

Nem akartam stílusokat megnevezni, nehogy valaki magára vegye, de megteszem: trokárul üvöltő techno ricsajra NEM tudok normálisan edzeni. Máshova egyelőre tudok menni, mert ide szól a fél éves bérletem. Ergo: füles be, környezeti zaj ártalom kizár, olyan zenét tudok hallgatni közben, ami inspirál.

(#49) sxxorp válasza Somatom (#45) üzenetére


sxxorp
(senior tag)

Persze 1) én is az Mi9SE jack-hiánya miatt kényszerültem váltásra. Emellett addig a forgalmi zajt nem kizáró régi típusú fülhallgatóval közlekedtem, de 2) vezetékesben is egyre kevesebb volt az ilyen, új megoldás kellett. A választáskor szempont volt, hogy bármi komolyabb a nyakam körül (legyen az egy szorosabb ingnyak) nekem diszkomfortot okoz. Ha lúd legyen kövér alapon jöttek szembe a tényleg vezeték nélküliek, kivéve a fülből kilógó csonkok: nagyon bénán néznek ki. Próbaképpen vettem az olcsóbb kisebbek közül egy tesztekben jól szereplőt, mert féltem, hogy kiesik, nem válik be, tölteni kell, stb. de kellemesen csalódtam.
Baromira elegem lesz zenéből, szövegből is bő egy óra után, soha nem okozott gondot a töltöttség, sokszor csak úgy, de bölcsővel meg pláne. Még kínaiul sem hadovál, hangjelzéseket ad. Egyetlen dolog hiányzik: a bölcső töltöttségének kijelzése (a fülhallgatóét csatlakozáskor tudom ellenőrizni), de sokkal tovább bírja, mint amire számítottam, ez sem akkora probléma.
janeszgol: jól megválasztott zene nagyon inspiráló tud lenni.
[link]
Közlekedésben többnyire megfelelő meditációs szöveget, podcastokat hallgatok.

[ Szerkesztve ]

(#50) bollokcs80 válasza kurtuzov (#44) üzenetére


bollokcs80
(Korrektor)

Én is arra várok, mert végre van egy, ami nem agybadugós....

Aki esetleg használja a drágábbikat, van róla infója, hogy milyen Bluetooth kodekeket támogat? (AptX esetleg?)

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.