Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fénynél gyorsabban
Új hozzászólás Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
"Miele elismerte, hogy a DICE játékai mindig is bugosan jelentek meg, és a Battlefield 2042 problémáit kezelhető mértékűnek gondolták, csakhogy időközben megváltoztak a játékosok elvárásai a szolgáltatásként működő játékokkal szemben, ezért hiba volt a megszokott sztenderd szerint eljárni."
Szal a játékosoknak elegük lett a bugos játékokból... Rohadjatok meg játékosok."I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
ElEvEn11
senior tag
BF 2042 bugok esetében nekem mindig ez jut mostanában eszembe. ...és tényleg!? Ez inkább azt mutatja, hogy rohanás, kapkodás volt és a fejlesztőkből már hiányzott a lelkesedés ahhoz, hogy lelke is legyen a játéknak. Nem mentem őket, de ennél a résznél már inkább sak úsztak az árral a fejesek döntései és a korábbi DICE nagyágyúk hiánya miatt.
Szerintem az iLindowsdroid, egyedi GUI-val a világ legjobb op.rendszere. ;o)
-
félisten
" És pont a Bad Company léte bizonyítja, hogy nem azért, mert valami gyökeresen újat csináltak az elődhöz képest, hanem csupán ízig-vérig a szórakoztatást tűzték ki célul a fejlesztőktől a managementig, ezt éppúgy érzed, mint amikor telefonban valaki mosolyog a túloldalon."
Ez egy akkor igazság és olyan szépen tálaltad, hogy öröm volt olvasni, de komolyan.
Ilyenkor mindig rájövök ,miért szeretem a PH topikjait.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
shotika
őstag
Kellett már ez a pofon az EA-nak, én azon csodálkozom, hogy a BF közösség eddig képes volt tűrni ezt.
Bár régen is voltak szemét húzásaik a nagyobb kiadóknak, azért az, ami az utóbbi években folyik, az bicskanyitogató.
- Az EA látványosan semmit nem kezd a Star Wars jogokkal, csak és kizárólag a profit érdekében tojta ki a Battlefrontokat.
- Ott a Blizzard a WarCraft 3 remasterrel, konkrétan belehazudtak a vásárlók képébe.
- Rockstar/ Take2: évek óta ülnek a seggükön, ezzel még nem is lenne baj, de a GTA Trilogy újra kiadása még csak egy iparos meló se lett. (még most se hiszem el, hogy ezt ilyen formában képesek voltak megjelentetni )
- Activison: az évek óta döglődő Call of(f) Duty is már csak a szipolyozásról szól, a sorozatot a 2019-es Modern Warfare se tudta megmenteni - ahogy a kiadót se lehetett már. A többit tudjuk. (a Vanguard pedig már épp, hogy az egy évvel korábbi Cold War eladásait sem tudta hozni)
- Bethesda:Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Újszerű Külső Monitor 14" Laptopra 6 hónap garanciával Foxpost is!
- SCHUTTLE XH 310r Barbone pc eladó
- AMD Ryzen 9-7950X3D, Asus GeForce RTX 4090 24GB TUF Gaming OG OC Edition, 32GB 6000MH2
- Dobozos ASRock Radeon RX6600 Challenger D 8GB GDDR6 128bit Videokártya
- Siemens AC2729/50 Series 2000i légtisztító és párásító áron alul eladó
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest