- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Windows 11 24H2
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Digitális Állampolgárság Program
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
Ez való igaz. Sajnos (vagy nem sajnos) nálunk ez rosszúl jött le. Még nem volt szerencsém Amerikában járni, (febr. 14-én meg nem fogok, mert mennyen a franc hidegbe bárhova, ahol ugyan ilyen hideg van), ezért abból tudok "táplálkozni", amit halllottam/láttam. Ott az ünnepeknek nagyon nagy feelingje van. Bárminek. Megnézhetjük júl. 7-ét, vagy a Karácsonyt is. Egy barátom járt karácsonykor New Yorkban, és azt mondta fergeteges...mindenhol szól a zene, gyürnyürű az egész város, ezer ember rohanál, vásárolnak, megy kint az éneklés, meg minden. A Valentín napnak is kint egy kicsit más az életérzése. Ezt szerették volna átültetni. Rosszúl sült el...az, hogy az lett belőle, ami, mindenki magának köszönheti.
Még emlékszem a suliba volt ilyenkor titkos levélküldés, meg midnen. Szerintem ez pl. tök jó volt...mindenki lesete ki kap levelet, 1 nap más volt az iskolában, mint bármelyik....
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Mac Mini M4 SSD bővítés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Brother QL 600 - Etikett és címkenyomtató -
- Acer PREDATOR DLSS3 Gamer - I7 10700/RTX 4060/512GB NVME/1TB/ GARANCIA-BESZÁMÍTÁS!!
- Gamer Ryzen 5600X / 16GB DDR4 / RTX 3070 / 512GB NVME / 1TB HDD / GARANCIA / BESZÁMÍTÁS/
- ZBook Firefly 15 G8 27% 15.6" 4K IPS i7-1185G7 T500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Xiaomi Mi Watch S1 Pro okosóra