- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
0xmilan
addikt
Sok ilyen videót láttam már, főleg James Kingston fél órás túrái tetszenek. (Állítólag régen neki is tériszonya volt)
Nekem alapvetően semmi bajom a magassággal, de az elején voltak olyan helyzetek, amikor meghökkentem, viszont mára már pl. teljesen természetesnek tűnik, hogy 40 méter magasan átsétál egy lábfej széles gerendán a daru és az épület között. Szóval szerintem is hozzá lehet szoktatni az agyat. Csak azt kell tudatosítani, hogy fizikailag semmi különbség nincs az egyes helyzetek között. Ha az utcán meg tudsz állni a járdaszegély előtt és nem esel be random az autó elé, akkor miért esnél le a létráról vagy egy épület tetejéről?
"If you're afraid to fall, you fall because you're afraid. Everything is choice. Choose not to fall."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lexus, Toyota topik
- Apple MacBook
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eredeti játékok OFF topik
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest